- 19 Mart 2017
- 452
- 751
- 23
Bu nedir boyle allah askina?Isini tam olarak soylersem anlasilirim diye korkumdan kisaca sey soyliyim. Vucuden cok yoran bir is surekli hareket halinde ve agir seyler kaldiriyor. Bencede bosa calismis olmuyor. Hem borclardan kurtulup guzel huzurlu bir hayat yasamak varken neden yanlis yollar seciyor anlamiyorum. Hayatimi maf etmis gibi hissediyorum. Acaba ben bi hata yaptimmi diyede dusunuyorum ama her kadin borclarin bitmesi sansi varsa o sansi kullanmak istemezmi yuvasi icin? Ben evlendigimizden beri maddi destek oldum herzaman. Ama artik insan bi zamandan sonra neden destek oldugunu neden esinin hep para sIkintisinin oldugu dusunuyor. Bende calisiyorum yoruluyorum ama ben calistiklar biriktirdiklerim hep esime gitti evlenmeden once ve evlendikten sonra. Benim icin hayat musterek yani senin benim olmaz bi iliskide. Ama karsindaki surekli yanlis yaptigi icin paraya ihtiayi oluyorsa ve bu neredeyse 7/8 senedir boyleyde artik yeter diyor. Ben 18 yasimdan beri esime bazen az bazen cok para verdim borclarini bazen kapatim vs hep bu tarz seyler. Esim beni mutlu etti tabi. Yeri geldi cok guzel hediyeler surprizler yapti. Ama bu surekli yanlis secimler yapmasi ve surekli bile bile borc yapmasi yildirdi beni. Bide en onemlisi bana kizgin oldugunda davranisi. Kufurler ve en kotusude su ayrilma agzindan dusmedi bi. Evlenmeden ondede bi cok kez ayrilmayi dike getirdi. Barisincada blof yaptigini soylemisti bikeresinde daha evlenmeden once.
Off cok karisik yazdim ozur dilerim cok allak bullagim. Ben hic boyle hayal etmemistim. Hep onunla evlenip yuba kurcamiz guvu dusunmustuk. Onunla evlenip beraber yaslanacaktim cocuklarimiz olacakti. Icim aciyor![]()
Bence sorun esunizde degil sizde. Acilen degismesi gercekligi gormesi gereken sizsiniz.
Adam tipik sorumsuz kumarbaz baskasinin sirtindan gecinmekten gocunmayan insanlardan.
Ve bu adamin bu halini surekli besleyen de sizsiniz.
Evlenmeden once de evlendikten sonra da yillarca sirtinizda tasimissiniz ve hala tasiyorsunuz da.
Guvendigi birileri oldugu icin bu kadar sorumsuz zaten.
Ne de olsa birileri arkasini toplar.
Onun şikayet ettiginiz olumsuz yanlarini besleyen sizsiniz.
Ona degil kendinize kizin oncelikle.
Bagimli hale gelmisseniz de acilen ruh sagliginizi tedavi edin.