• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ibretlik bir evlilik...

Aldatma var dayak var oldururcesine kafa carpmali fln. Cok seviyom dondum, yine dayak yine aldatma. Yine cok seviyom dondum yine yine bak ben bile tekrarlarken sıkildim.
Bi daha gelir bi daha donersin yorma bence insanlari burda.

Halk eğitimlerin yarım gün bedava kreşi var, git orda çocukları kreşe bırak sende kuaförlük terzilik bir meslek öğren ordaki kurslardan, en azından bir dikiş makinesi alır evde kendi paranı kazanırsın, ya da kuaförde çalışırsın.

Yanliz bosanmayi kabul.etmiyorum ben.o israrla.o kadinla.evleneceğini soyluyo nikahi istiyor
Adama eziyet çektircem boşanmocam diye canından olacaksın artık bu ne biçim iş çoluğunu çocuğunu düşüneceğine hala ne derdindesin. Gidersin valiliğe yardım alırsın, belediyeye başvurur çocuğunu kreşe bırakırsın. Gerekirde temizliğe gider kendi kazandığınla, huzurunla evleri ucuz olan bir mahallede ev tutarsın çocuklarına da yetersin yaşar gidersin. Nedir bu kendi kendine bir ton bahaneler. Seni öldü sanacak ve üzülmeyecek kadar ruh hastası bir koca, başka kadınla olduğunu bile bile, sana kocalık etmeyen, çocuğuna babalık etmeyen, döven aldatan tehlikeli bir adama seviyorum diyebilen biri olmuş çıkmışsın, nedir bu iğrençlik artık, hata değil aptallık bu. Çok özür dilerim ama ben yazarken sinirlendim sen bunları kendine layık görüyorsun bir de

1. malesef doguyla batiyla olmuyo bu durumlar. doguyu biraz kucumser gibi yazmissiniz ama aileniz batili olmasina ragmen yaptiklarina bakin bide.. ama yinede Allah yardimciniz olsun..

Off içim daraldi yeminle. O nasıl aile o nasil adam. Valla soyle asiri zengin biri olaydim, butun sahipsiz kadinlari cocuklari alsaydim kanatlarimin altina. Cocuk olunca iyice caresizlesiyor kadinlar. Oh valla erkek ayriliyor hayati normal devam ediyor. Kadin cocukla bi yere sigamiyor. Allah yardimcin olsun arkadasim. Sende de hatalar var ama neyse olan olmuş. Ailen biraz vicdanli olsa bari. Offff!

Diyorum canım bi mahsuru mu var.bu benim fikrim kimseyi bağlamaz.evet biz kadınlar bazı şeylere katlanıyoruz ama sevgili bayanın ki kendi aranmış gibi olmuş ki kendi ailesi bile öle söylerken benim demem gayet normal.inan bana o bayan o adamdan kurtulmak istese illaki çözüm bulurdu.söylemesi kolay diyor yorumunda , ikinci çocuğu niye yaptın bu adam diye sorarlar...kesin korunurken olmuştur emin olun...nyse insan ne yapıosa kendine yapar.kusura bakma dedim çünkü acizliğine içim acıdı.
Başınız göğe eriyor mu peki?

Konu gercek mi bilmiyorum, ama bunlari yasayan cok kadinimiz var onu biliyorum.

Kadini rezil perisan eden bir koca , arkasinda durmayan ezildikce ezen gamsiz bir aile ve hic olmus hayat, hayatlar.

Olan yine kadinlarimiza ve gunahsiz yavrularina oluyor.
Evladinin arkasinda durmayip, dovsede , sovsede, kadinin yeri kocasinin yanidir diyen aileleri analari babalari hic anlamiyorum HIC ANLAMICAM. Cocuklarina torunlarina sahip cikmayan siginti gibi davranan anaya babaya yaziklar olsun :sinirli::KK11:

Fake ise çok sevinecegim inşallah oyledir.

Mune den tekrar bi yorum gelmedi ama icime su serpilecek çok üzüldüm cidden.

Tek basina nafaka davasi actim.ama bosanma davasi için istanbulda acilmasi gerek.ama benim ne maddi ne manevi olarak oraya gidip.dava acmaya gucum.yok 12 saat uzaktayim.istanbula kimsemde yok.orda.ama nafaka davasi her yerde acilabilyo
Barodan ucretsiz avukat talep edeceksin cnm

Belediyeye git iş iste bi yakınım aynı durumda kocasıyla aynı evin içinde ayrı yaşadı boşanmadı belediyeye gitti temizlik işçisi olarak çalışmay başladı 3 tane çocuğu vardı küçük. Eğitimlerine katıldı sertifikalar aldı 3-4 sene sonrada şef oldu. Ben ozaman daha 12-13 yaşımdaydım hatırlıyorum 2 sene sonra da emekli olacakmış. Gidin gerekirse kapısında yatın ama iş bulun ordan.

sinirden yarısından sonrasını okuyamadım, zaten eline fırsat geçmiş ayrılmışsın onca travmadan sonra, çocuğun icin sağlıklı olan ayrı yasamaktı, sen en zararlısını çocuğum icin diyerek yapıyorsun çocuğuna. Daha beyi bekliyorsun anlamadım, seni oldurmesini mi?
Hala.daha bosanmam.dio ki sevio ki o kadinla evlenir die bosanmicakmis kendi sevgisini dusunuo cocuk psikolojisini.degil

Kadın sığınma evlerine başvursan olmaz mı? Devlet işte buluyor bildiğim kadarıyla

Sen eşinle nasıl tanıştın be internetten mi ben egeliyim o doğulu demişsin yaşıt bile değilsin okumamışsın kaçmışsın hayatına macera mı arıyorsun yani
Bir de habire beni bir gün gene fena dövdü diyip durmuşsun daral geldi be dayağa alışmışsın galiba...
Edit:Çok uzun ya ikidir denedim bitiremedim saçma sapan kadınlık gururu mu yapıyorsun da ben boşamam yalnız diyorsun böyle adama 19'unda kaçmadan önce bir düşünecektin saçma sapan hayatlar ya yeminlen sinirlerim bozuluyor cahil misiniz nesiniz?
Ne kadar Vicdandan yoksun bi yazi bu. Dun yazmissiniz ama smdi gorunce dayanamadiim. Bu cesaret nerden geliyor ben onu anlamıyorum disarda fikirleri dikkate alinmayan insalar burda ayri bi coşuyor sanirim

Back