- 21 Ağustos 2015
- 5.728
- 10.315
- 198
- Konu Sahibi Cicek kurt
Aaaaa fake mi. Şimdi kazenin yormunu gördüm. Pesss valla.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ahaha fake te cigir acmak. Sizofren midir nedir?Sayın C Cicek kurt
Anlıyorum sorunlarınız var da kendi kendinize yorum yapmak nasıl sizi rahatlatıyor ? Bu iç sesiniz filan mı ?
C Cicek kurt ve @Saka misali aynı kişilerdir.
Adama eziyet çektircem boşanmocam diye canından olacaksın artık bu ne biçim iş çoluğunu çocuğunu düşüneceğine hala ne derdindesin. Gidersin valiliğe yardım alırsın, belediyeye başvurur çocuğunu kreşe bırakırsın. Gerekirde temizliğe gider kendi kazandığınla, huzurunla evleri ucuz olan bir mahallede ev tutarsın çocuklarına da yetersin yaşar gidersin. Nedir bu kendi kendine bir ton bahaneler. Seni öldü sanacak ve üzülmeyecek kadar ruh hastası bir koca, başka kadınla olduğunu bile bile, sana kocalık etmeyen, çocuğuna babalık etmeyen, döven aldatan tehlikeli bir adama seviyorum diyebilen biri olmuş çıkmışsın, nedir bu iğrençlik artık, hata değil aptallık bu. Çok özür dilerim ama ben yazarken sinirlendim sen bunları kendine layık görüyorsun bir deYanliz bosanmayi kabul.etmiyorum ben.o israrla.o kadinla.evleneceğini soyluyo nikahi istiyor
Çok güldüm yorumunuza ama yaaaaSayın C Cicek kurt
Anlıyorum sorunlarınız var da kendi kendinize yorum yapmak nasıl sizi rahatlatıyor ? Bu iç sesiniz filan mı ?
C Cicek kurt ve @Saka misali aynı kişilerdir.
Başınız göğe eriyor mu peki?Diyorum canım bi mahsuru mu var.bu benim fikrim kimseyi bağlamaz.evet biz kadınlar bazı şeylere katlanıyoruz ama sevgili bayanın ki kendi aranmış gibi olmuş ki kendi ailesi bile öle söylerken benim demem gayet normal.inan bana o bayan o adamdan kurtulmak istese illaki çözüm bulurdu.söylemesi kolay diyor yorumunda , ikinci çocuğu niye yaptın bu adam diye sorarlar...kesin korunurken olmuştur emin olun...nyse insan ne yapıosa kendine yapar.kusura bakma dedim çünkü acizliğine içim acıdı.
Barodan ucretsiz avukat talep edeceksin cnmTek basina nafaka davasi actim.ama bosanma davasi için istanbulda acilmasi gerek.ama benim ne maddi ne manevi olarak oraya gidip.dava acmaya gucum.yok 12 saat uzaktayim.istanbula kimsemde yok.orda.ama nafaka davasi her yerde acilabilyo
O kadin veya baska kadin hep bi kadin varmis ki cidden olaylarin farkinda degilsin sen bosanmauinca kadinsiz kalmamis ki adam hic bosanma o zaman arti dayagini ye sen bilirsinYanliz bosanmayi kabul.etmiyorum ben.o israrla.o kadinla.evleneceğini soyluyo nikahi istiyor
Hala.daha bosanmam.dio ki sevio ki o kadinla evlenir die bosanmicakmis kendi sevgisini dusunuo cocuk psikolojisini.degilsinirden yarısından sonrasını okuyamadım, zaten eline fırsat geçmiş ayrılmışsın onca travmadan sonra, çocuğun icin sağlıklı olan ayrı yasamaktı, sen en zararlısını çocuğum icin diyerek yapıyorsun çocuğuna. Daha beyi bekliyorsun anlamadım, seni oldurmesini mi?
Ne kadar Vicdandan yoksun bi yazi bu. Dun yazmissiniz ama smdi gorunce dayanamadiim. Bu cesaret nerden geliyor ben onu anlamıyorum disarda fikirleri dikkate alinmayan insalar burda ayri bi coşuyor sanirimSen eşinle nasıl tanıştın be internetten mi ben egeliyim o doğulu demişsin yaşıt bile değilsin okumamışsın kaçmışsın hayatına macera mı arıyorsun yani
Bir de habire beni bir gün gene fena dövdü diyip durmuşsun daral geldi be dayağa alışmışsın galiba...
Edit:Çok uzun ya ikidir denedim bitiremedim saçma sapan kadınlık gururu mu yapıyorsun da ben boşamam yalnız diyorsun böyle adama 19'unda kaçmadan önce bir düşünecektin saçma sapan hayatlar ya yeminlen sinirlerim bozuluyor cahil misiniz nesiniz?