Telefondaki gizlilik ıphone kullanımı

telefona komple format atın ı cloud hesabıda silinir heralde bazen silinmeyedebilir.Bence yakınızda telefoncu varsa yardım isteyin size yeni ı cloud açsın ve komple sıfırlasın teli
peki yeni telefondan vazgeçip eski telefonumu kullansam yine eski telefonumda bişey yapabilirmi bu süreden sonra

sıkıntılı konuşmalar yok.Sadece yaşadığım bazı sıkıntıları dertleştiğim bi iki konuşma vardır en fazla
Bir sey olmaz bence okusa ne olur dertlesme sonucta. Hakaret falan yoksa bir sey demez. Format atsanda belki esin depoladi ve formatla silinmeyecek bellege atti. Bilemeyiz ki.

peki yeni telefondan vazgeçip eski telefonumu kullansam yine eski telefonumda bişey yapabilirmi bu süreden sonra
eşiniz telefonları senkronize ederken fazla uğraşmış gibi geldi bana. iphonedan çok anlamam bilen arkadaşlar söylesin.
o arada sizin telefonunuza bir şeyler yükler mi bilemeyiz.
size sormalı, kocanız bunu yapar mı?

android telefondan ıphone a bilgilerimi aktardı yazmışsınız. Google'da bunun için sizin gmail bilgilerinizin gerektiği yazıyor. Eşinize gmail ve şifresini verdiyseniz ve orada gizlilik ayarları yapmadıysanız her şeye ulaşır.

Iphone kullanıyorum ama whatsapp konuşmalarımı ben bile geri getiremiyorum.
Bilgisayar için ben küçükken babam bilgisayarıma bir program yüklemişti adını tam hatırlayamıyorum. Ekranda mouse oynatsam bile direkt resmini çekip kaydediyordu. Klavyede bastığım her tuşu bile kaydediyordu ve ben asla ama asla anlamamıştım. O yüzden böyle bir program yüklediyse emin olun asla anlayamayabilirsiniz. Hatta kendi bilgisayarından programa bağlanıp bile görebiliyordu benim bilgisayarımı almadan.

WhatsApp yedeği gece 02 gibi alınır. WhatsApp ı aynı gün silip kurar ve son yedeği yüklerse son 24 saate kadar olan tüm mesajlar geri gelir.
Tabi yedekleme açıksa

Gmail etkinliklerine bakarsa izlediğin videodan yaptığın aramaya kadar herşeyi görür
Tarayıcı geçmişini silmediysen onları görür.
İnst ve kayıtlı şifren varsa hesabına da girebilir.

Özetle telefonunu fabrika ayarlarına döndür ve yeni gmail dahil tüm etkinliklerini sil

Son düzenleme:
iphoneda casus yazilim olmaz. androidden iphonea bilgilerin aktarilmasi icin iphone telefon ilk geldiginde veya fabrika ayarlarina sifirlandiginda bir secenek cikar kodu okuttugunuzda telefondaki bilgiler aktarilir fotograf video vs. ama whatsapp konusmalari gelmez cunku androiddeki whatsapp konusmalarini google drive ile yedeklersiniz iphoneda icloud kullanilir. bunun icin de ucuncu parti uygulamalar var esiniz bunlari kullanip sohbetlerinizi de geri getirmis. 4-5 saati bulmasi normal, kurulumu biraz ugrastirici.

siz esinizden bunu talep ettiniz mi? benim sohbetlerimi geri getir dediniz mi yani? degilse adam bilerek sohbetler icin ugrasmis cunku android cihazdaki kayitli fotograflar iphonea kod ile aktariliyor zaten.

siz simdi ayarlardan icloud hesabiniza bakin sizin kendi hesabiniz mi esinizin hesabi mi, bundan sonra da yedeklemeyi her zaman asla secin. arada bir de olsa farkli secenek secerseniz bir dahaki degisiklige kadar mesajlariniz yedeklenir.

Esinizin size verdigi telefon digerinden daha kullanisli ve pratik. Kullanmaniz daha keyifli olur.

Ancak kendisininki de ayni markaysa ikisi arasinda aile paylasimi diye bir sey var. iki telefonu birbirine bagliyor. Benim aramalarim esimin telefonunda cikiyordu. Onu yaptiysa pek cok seyi paylasiyorsunuz. Sizin sifrelerinizi bilmeden bazi uygulamalara, app store a vs erisimi oluyor. Aile paylasimina bakin bir internetten.

Yani eşi whatsapp sohbetleri getirmek için özellikle uğraşmış diye anladım.
Kesin bir şeylerin peşinde bu adam matemm

Yani eşi whatsapp sohbetleri getirmek için özellikle uğraşmış diye anladım.
Kesin bir şeylerin peşinde bu adam matemm
evet yani konu sahibi eger sohbetleri kendisi ozel olarak istemediyse zaten android telefonda kayitli olan fotograf, video vs her sey cok basit sekilde iphone telefona aktariliyor.

matemm sen bu adamdan ısrarla boşanmıyorsun ya bu adam senden ısrarla boşanıp sana hayatının iyiliğini yapacak....

Senin şu adamla evli kalarak kendine verdiğin zararı inan kimse veremezdi...

Silinmeleri görebileceğini sanmıyorum ama bundan sonraki yazışmalarını görebilme ihtimalini aklında bulundur.
iPad ile senkronize çünkü, ıphone whatsapp aynen tablette de kullanılıyor

Bilgisayardan grünen whatsap web dir bşi yok onda bağlanabilir bilgsayara. Androidde casus program yüklediyse gizlemiştir onu da play store den kütüphane bölümü var ordan görebilirsiniz yüklenen ve yüklenip silinen her program var orda. Eşiniz mesleği yazılım veya bilgsayarla alakalı güvenlik eğitimi görmemişse çok detaylı bişi yapamaz bunların geneli kod ile yapılır. Gmail kaydı her telefonda olur ve senkronizeleri vardır açıksa çok detaylı yedekleme komutu vermesiyseniz bazı şeyleri kaydetmiş olabilir-whatsapp değil- eşiniz yedeklemeleri yüklerse görebilir

Eşiniz bir oyun çeviriyor sizin gözünüzü de iyi korkutmuş 1. Androidden iphone a bilgi aktarımı için bilgisayara gerek yok ne alaka ? Özellikle 4-5 saate hiç gerek yok 2. Eşiniz bilgisayardan cart curttan çok iyi anlıyorsa zaten konuşmalarınız şimdiye kadar eline geçerdi ekran kilidiniz olsa bile olaya gelirsek eski ya da yeni konuşmalarınızı görmek istese bu kadar her şeyden iyi anlayan adam tek bir linkle anlık hareketlerinizi aktarır zaten her şey geç aynı evdesiniz siz uyurken telefonu açar bakar çoğu androidde ekran kilidi kırma çok kolay son modeller dahil hiçbir şey yapmasa teli sıfırlar Whatsap ı kurar kurtarabildiği kadar okur bir şey varsa o bile işine yarar bence bunun altında başka bir şey var telefonu siz kurmadığınıza göre telefonda ayarlara tıklayıp en üstte yazan mail e bir bakın eğer eşinizinse sizi takibe almıştır o konuşmaların çok daha ötesi bir şeyi bulmaya çalışıyor

Ablacım bak şimdi Android telefonda gmail hesabı, Iphone yani Ios telefonda i cloud hesabı kullanılır .

Soru 1
Sana i cloud hesabı açtı mı? Telefonun ayarlara gir . Orada senin mi onun mu ismi var?

Soru 2
Bu iki farklı işletim sistemini eşleyebilmesi için gmail hesabının şifresini de almış olması lazım.
Eğer Kk hesabın da aynı mail adresine bağlıysa onu da görür .
Şifrelerini değiştir , onun i cloud u varsa da bi telefoncuya götür yaptır .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…