peki yeni telefondan vazgeçip eski telefonumu kullansam yine eski telefonumda bişey yapabilirmi bu süreden sonratelefona komple format atın ı cloud hesabıda silinir heralde bazen silinmeyedebilir.Bence yakınızda telefoncu varsa yardım isteyin size yeni ı cloud açsın ve komple sıfırlasın teli
Bir sey olmaz bence okusa ne olur dertlesme sonucta. Hakaret falan yoksa bir sey demez. Format atsanda belki esin depoladi ve formatla silinmeyecek bellege atti. Bilemeyiz ki.sıkıntılı konuşmalar yok.Sadece yaşadığım bazı sıkıntıları dertleştiğim bi iki konuşma vardır en fazla
diyorum ya ufak türk telekom bayileri varya sokak aralarında yardım iste onlaardan onlar daha iyi anlarpeki yeni telefondan vazgeçip eski telefonumu kullansam yine eski telefonumda bişey yapabilirmi bu süreden sonra
eşiniz telefonları senkronize ederken fazla uğraşmış gibi geldi bana. iphonedan çok anlamam bilen arkadaşlar söylesin.peki yeni telefondan vazgeçip eski telefonumu kullansam yine eski telefonumda bişey yapabilirmi bu süreden sonra
android telefondan ıphone a bilgilerimi aktardı yazmışsınız. Google'da bunun için sizin gmail bilgilerinizin gerektiği yazıyor. Eşinize gmail ve şifresini verdiyseniz ve orada gizlilik ayarları yapmadıysanız her şeye ulaşır.peki yeni telefondan vazgeçip eski telefonumu kullansam yine eski telefonumda bişey yapabilirmi bu süreden sonra
Önceki konuları bildiğim için böyle bir şey geldi benim aklıma ilk olarak.bende bundan şüphelendim
Bende öyle sanıyorum şüpheEşinizin telefonunuzu almak için yapmış olduğu bir oyun olabilir mi?
Hiç birdey sanki herşey mükemmler sorun mesajları gormeye geldi bide kocamin zoruyla niye telefon değişiyorum ki ona bile kendi fikri istediği yok kocası ne isterse ogördü diyelim ne olur?
yani en kötü ne olur?
WhatsApp yedeği gece 02 gibi alınır. WhatsApp ı aynı gün silip kurar ve son yedeği yüklerse son 24 saate kadar olan tüm mesajlar geri gelir.Merhaba hanımlar size acil bi konuda danışmak istiyorum.
Eşim bana kendi kullandığı ıphone telefonu hediye etmek istedi başta kabul etmedim çünkü kendi telefonumdan memnunum 5 yıldır kullanıyordum.Fakat sonra kabul etmiceğimi teşekkür ederim gerek yok dediğimde bu duruma bozulduğunu görünce tamam dedim.Dün android telefondan ıphone a bilgilerimi aktardı ama o kadar acele olduki bu bi anda telefonumu istedi benden.Gizli saklı birşeyim yok arada ablam ve arkadaşlarımla onun ailesine dair dertleşmelerim dışında.Watsap konuşmalarım ailemle özel konuşmalarım arada unuttuğum vardı belki son konuşmalarımın bazıları silinmiş olarak son sohbetlerde silinmiş şekilde yeni telefona geldi.Yaklaşık 4-5 saat bu aktarımla bilgisayar üzerinden uğraştı watsap konuşmalarım bi ara onun bilgisayarında ekranda bi programa yansıdı..ama ne kadarı orda vardı sildiklerimde geliyormu hiçbi fikrim yok..
Eşim bilgisayardan iyi anlayan birisi.Iphone telefondada son silinenlerden sildiği tüm fotoları istediği zaman geri getirebiliyor.Açıkçası hiç aklında yokken kendi telefonunu bana bu şekilde hediye etmesinden şüphelendim biraz..
Sizlere sorum eşim bi şekilde eski konuşmalarımı yada bundan sonraki konuşmalarımı görebilir mi?yada instagram hesabımı vs..Bu konuda bilgili olanlarınız varsa yardım edebilir mi?
Yani eşi whatsapp sohbetleri getirmek için özellikle uğraşmış diye anladım.iphoneda casus yazilim olmaz. androidden iphonea bilgilerin aktarilmasi icin iphone telefon ilk geldiginde veya fabrika ayarlarina sifirlandiginda bir secenek cikar kodu okuttugunuzda telefondaki bilgiler aktarilir fotograf video vs. ama whatsapp konusmalari gelmez cunku androiddeki whatsapp konusmalarini google drive ile yedeklersiniz iphoneda icloud kullanilir. bunun icin de ucuncu parti uygulamalar var esiniz bunlari kullanip sohbetlerinizi de geri getirmis. 4-5 saati bulmasi normal, kurulumu biraz ugrastirici.
siz esinizden bunu talep ettiniz mi? benim sohbetlerimi geri getir dediniz mi yani? degilse adam bilerek sohbetler icin ugrasmis cunku android cihazdaki kayitli fotograflar iphonea kod ile aktariliyor zaten.
siz simdi ayarlardan icloud hesabiniza bakin sizin kendi hesabiniz mi esinizin hesabi mi, bundan sonra da yedeklemeyi her zaman asla secin. arada bir de olsa farkli secenek secerseniz bir dahaki degisiklige kadar mesajlariniz yedeklenir.
evet yani konu sahibi eger sohbetleri kendisi ozel olarak istemediyse zaten android telefonda kayitli olan fotograf, video vs her sey cok basit sekilde iphone telefona aktariliyor.Yani eşi whatsapp sohbetleri getirmek için özellikle uğraşmış diye anladım.
Kesin bir şeylerin peşinde bu adammatemm
eski telefonumamı yapayım bunu yoksa ıphone mı?
Bilgisayardan grünen whatsap web dir bşi yok onda bağlanabilir bilgsayara. Androidde casus program yüklediyse gizlemiştir onu da play store den kütüphane bölümü var ordan görebilirsiniz yüklenen ve yüklenip silinen her program var orda. Eşiniz mesleği yazılım veya bilgsayarla alakalı güvenlik eğitimi görmemişse çok detaylı bişi yapamaz bunların geneli kod ile yapılır. Gmail kaydı her telefonda olur ve senkronizeleri vardır açıksa çok detaylı yedekleme komutu vermesiyseniz bazı şeyleri kaydetmiş olabilir-whatsapp değil- eşiniz yedeklemeleri yüklerse görebilirgmailden kayıtlıysam derken anlamadım? hangi telefondan görebilir bunu.Onun bilgisayarına benim watsap konuşmalarım bi programda göründü ama yanlış anlamasın diye bişey demedim.Bu arada bilgisayarımada yazılım güncelleyen windowsu yükleyen o.Bazen bilgisayarımıda acaba kontrol ediyormu diye düşünmüyor değilim..Eğer casus yazılım gibi bişey varsa nasıl görebilirim bunu
Eşiniz bir oyun çeviriyor sizin gözünüzü de iyi korkutmuş 1. Androidden iphone a bilgi aktarımı için bilgisayara gerek yok ne alaka ? Özellikle 4-5 saate hiç gerek yok 2. Eşiniz bilgisayardan cart curttan çok iyi anlıyorsa zaten konuşmalarınız şimdiye kadar eline geçerdi ekran kilidiniz olsa bile olaya gelirsek eski ya da yeni konuşmalarınızı görmek istese bu kadar her şeyden iyi anlayan adam tek bir linkle anlık hareketlerinizi aktarır zaten her şey geç aynı evdesiniz siz uyurken telefonu açar bakar çoğu androidde ekran kilidi kırma çok kolay son modeller dahil hiçbir şey yapmasa teli sıfırlar Whatsap ı kurar kurtarabildiği kadar okur bir şey varsa o bile işine yarar bence bunun altında başka bir şey var telefonu siz kurmadığınıza göre telefonda ayarlara tıklayıp en üstte yazan mail e bir bakın eğer eşinizinse sizi takibe almıştır o konuşmaların çok daha ötesi bir şeyi bulmaya çalışıyorMerhaba hanımlar size acil bi konuda danışmak istiyorum.
Eşim bana kendi kullandığı ıphone telefonu hediye etmek istedi başta kabul etmedim çünkü kendi telefonumdan memnunum 5 yıldır kullanıyordum.Fakat sonra kabul etmiceğimi teşekkür ederim gerek yok dediğimde bu duruma bozulduğunu görünce tamam dedim.Dün android telefondan ıphone a bilgilerimi aktardı ama o kadar acele olduki bu bi anda telefonumu istedi benden.Gizli saklı birşeyim yok arada ablam ve arkadaşlarımla onun ailesine dair dertleşmelerim dışında.Watsap konuşmalarım ailemle özel konuşmalarım arada unuttuğum vardı belki son konuşmalarımın bazıları silinmiş olarak son sohbetlerde silinmiş şekilde yeni telefona geldi.Yaklaşık 4-5 saat bu aktarımla bilgisayar üzerinden uğraştı watsap konuşmalarım bi ara onun bilgisayarında ekranda bi programa yansıdı..ama ne kadarı orda vardı sildiklerimde geliyormu hiçbi fikrim yok..
Eşim bilgisayardan iyi anlayan birisi.Iphone telefondada son silinenlerden sildiği tüm fotoları istediği zaman geri getirebiliyor.Açıkçası hiç aklında yokken kendi telefonunu bana bu şekilde hediye etmesinden şüphelendim biraz..
Sizlere sorum eşim bi şekilde eski konuşmalarımı yada bundan sonraki konuşmalarımı görebilir mi?yada instagram hesabımı vs..Bu konuda bilgili olanlarınız varsa yardım edebilir mi?