Telefondaki gizlilik ıphone kullanımı

ailem hakkında konuşuyormuşsun diye saçmasapan bi duruma düşeriz..veya arkadaşalrımla dertleşmelerimi grubumda kuzenlerimin ailevi özel sohbtleri görmesini istemiyorum

saçma sapan derken?
kavga küslük trip mi yoksa boşanmaya kadar gider mi?

Boşarım seni diye tehdit eder, psikolojik şiddeti artırır.
Ki yaptığı şeyler bundan ibaret değil ama konu sahibi katlanır gibi.
Asıl merak ettiğim internet geçmişi ve kk ya girerse neler olur?
bilgisayarımdan kk ya giriyorum bunuda görebilirmi sizce? çünkü bilgisayarıma da format atan bozulduğunda tamir eden o..

Boşarım seni diye tehdit eder, psikolojik şiddeti artırır.
Ki yaptığı şeyler bundan ibaret değil ama konu sahibi katlanır gibi.
Asıl merak ettiğim internet geçmişi ve kk ya girerse neler olur?

hah oraya gelmeye çalışıyorum.
adam boşanırsa mesela görse keşke. matemin boşayacağı yok çünkü.

teşekkür ederim gerek yok dediğimde bu duruma bozulduğunu görünce tamam dedim
İstemediğin birşeyi sırf surat asmasın diye neden yapıyorsun?
O seni çok mu düşündü bu zamana kadar?
Ayrıca telefon hediye etmek yenisini alıp vermektir
Bu resmen telefonları takas etmek
Sen ailem hakkında şunu şunu demişsin elimde kanıtlar var diyip çıkar karşına yakında

bilgisayarımdan kk ya giriyorum bunuda görebilirmi sizce? çünkü bilgisayarıma da format atan bozulduğunda tamir eden o..
eğer araştırırsa görür.

nasıl yani..watsaptan sildiğim bi konuşmayı nasıl geri getirebilirki?

Android telefonun takibi daha rahat iphone a göre...
Telefonları değiştiyseniz bence onun iphone ile yapamadıgı bişi vardı android istedi...Aksine eşinizi takibe alın derim...
Yoksa siz istemiyorum deyince neden alınsın

kavha küslük insanlara bak sizin hakkınızda bunları konuşmuş gibi..en ufak bi dertleşmemi bile kötü zamanda malzeme yapabilir

anladım boşanmaya gitmeyecekse görmesin o zaman gereksiz huzursuzluk çıkmasın.
eski telefonuna format at demişler onu dene istersen.

nasıl yani..watsaptan sildiğim bi konuşmayı nasıl geri getirebilirki?
Silip geri yükleyince depolama geri gelsin mi diye soruyor evet diyince tüm konuşmalar geri yüklenir

bunun telefonla bi ilgisi yok değilmi..bilgisayarımı tamir ettiği için diyorsunuz belki kontrol ediyordur diye? geçmişi sürekli silsemdemi görür
Görür eğer casus programlar yüklediyse. Ki çoğu şey silinmez sadece görünmez olur.

Görür eğer casus programlar yüklediyse. Ki çoğu şey silinmez sadece görünmez olur.
peki ne yapabilirm buna nasıl çözüm bulabilirim.? bilgisayarıma formatmı attırsam casus program olduğunu nasıl anlarım

peki ne yapabilirm buna nasıl çözüm bulabilirim.? bilgisayarıma formatmı attırsam casus program olduğunu nasıl anlarım
Telefonunuza yükler, silersiniz yine yükler.
Bunu konuşarak çözmeniz en doğrusu.

Sikintili konusmalar mi var?

ama ben watsap seçeneklerind genelde hep asla seçeneğini seçiyordum.son mesajlaşmalrımıda silmiştim
bende de asla seçeneği var daima ama bi kere yükle dedim bazı konuşmalarım geri gelmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…