ailem hakkında konuşuyormuşsun diye saçmasapan bi duruma düşeriz..veya arkadaşalrımla dertleşmelerimi grubumda kuzenlerimin ailevi özel sohbtleri görmesini istemiyorum
bilgisayarımdan kk ya giriyorum bunuda görebilirmi sizce? çünkü bilgisayarıma da format atan bozulduğunda tamir eden o..Boşarım seni diye tehdit eder, psikolojik şiddeti artırır.
Ki yaptığı şeyler bundan ibaret değil ama konu sahibi katlanır gibi.
Asıl merak ettiğim internet geçmişi ve kk ya girerse neler olur?
kavha küslük insanlara bak sizin hakkınızda bunları konuşmuş gibi..en ufak bi dertleşmemi bile kötü zamanda malzeme yapabilirsaçma sapan derken?
kavga küslük trip mi yoksa boşanmaya kadar gider mi?
Boşarım seni diye tehdit eder, psikolojik şiddeti artırır.
Ki yaptığı şeyler bundan ibaret değil ama konu sahibi katlanır gibi.
Asıl merak ettiğim internet geçmişi ve kk ya girerse neler olur?
İstemediğin birşeyi sırf surat asmasın diye neden yapıyorsun?teşekkür ederim gerek yok dediğimde bu duruma bozulduğunu görünce tamam dedim
eğer araştırırsa görür.bilgisayarımdan kk ya giriyorum bunuda görebilirmi sizce? çünkü bilgisayarıma da format atan bozulduğunda tamir eden o..
nasıl yani..watsaptan sildiğim bi konuşmayı nasıl geri getirebilirki?İstemediğin birşeyi sırf surat asmasın diye neden yapıyorsun?
O seni çok mu düşündü bu zamana kadar?
Ayrıca telefon hediye etmek yenisini alıp vermektir
Bu resmen telefonları takas etmek
Sen ailem hakkında şunu şunu demişsin elimde kanıtlar var diyip çıkar karşına yakında
kavha küslük insanlara bak sizin hakkınızda bunları konuşmuş gibi..en ufak bi dertleşmemi bile kötü zamanda malzeme yapabilir
bunun telefonla bi ilgisi yok değilmi..bilgisayarımı tamir ettiği için diyorsunuz belki kontrol ediyordur diye? geçmişi sürekli silsemdemi görüreğer araştırırsa görür.
Silip geri yükleyince depolama geri gelsin mi diye soruyor evet diyince tüm konuşmalar geri yüklenirnasıl yani..watsaptan sildiğim bi konuşmayı nasıl geri getirebilirki?
ama ben watsap seçeneklerind genelde hep asla seçeneğini seçiyordum.son mesajlaşmalrımıda silmiştimSilip geri yükleyince depolama geri gelsin mi diye soruyor evet diyince tüm konuşmalar geri yüklenir
Görür eğer casus programlar yüklediyse. Ki çoğu şey silinmez sadece görünmez olur.bunun telefonla bi ilgisi yok değilmi..bilgisayarımı tamir ettiği için diyorsunuz belki kontrol ediyordur diye? geçmişi sürekli silsemdemi görür
peki ne yapabilirm buna nasıl çözüm bulabilirim.? bilgisayarıma formatmı attırsam casus program olduğunu nasıl anlarımGörür eğer casus programlar yüklediyse. Ki çoğu şey silinmez sadece görünmez olur.
Telefonunuza yükler, silersiniz yine yükler.peki ne yapabilirm buna nasıl çözüm bulabilirim.? bilgisayarıma formatmı attırsam casus program olduğunu nasıl anlarım
Sikintili konusmalar mi var?Merhaba hanımlar size acil bi konuda danışmak istiyorum.
Eşim bana kendi kullandığı ıphone telefonu hediye etmek istedi başta kabul etmedim çünkü kendi telefonumdan memnunum 5 yıldır kullanıyordum.Fakat sonra kabul etmiceğimi teşekkür ederim gerek yok dediğimde bu duruma bozulduğunu görünce tamam dedim.Dün android telefondan ıphone a bilgilerimi aktardı ama o kadar acele olduki bu bi anda telefonumu istedi benden.Gizli saklı birşeyim yok arada ablam ve arkadaşlarımla onun ailesine dair dertleşmelerim dışında.Watsap konuşmalarım ailemle özel konuşmalarım arada unuttuğum vardı belki son konuşmalarımın bazıları silinmiş olarak son sohbetlerde silinmiş şekilde yeni telefona geldi.Yaklaşık 4-5 saat bu aktarımla bilgisayar üzerinden uğraştı watsap konuşmalarım bi ara onun bilgisayarında ekranda bi programa yansıdı..ama ne kadarı orda vardı sildiklerimde geliyormu hiçbi fikrim yok..
Eşim bilgisayardan iyi anlayan birisi.Iphone telefondada son silinenlerden sildiği tüm fotoları istediği zaman geri getirebiliyor.Açıkçası hiç aklında yokken kendi telefonunu bana bu şekilde hediye etmesinden şüphelendim biraz..
Sizlere sorum eşim bi şekilde eski konuşmalarımı yada bundan sonraki konuşmalarımı görebilir mi?yada instagram hesabımı vs..Bu konuda bilgili olanlarınız varsa yardım edebilir mi?
kk daki hesabıma erişebilirmi peki hangi hesaptan giriş yaptığım konular vsTelefonunuza yükler, silersiniz yine yükler.
Bunu konuşarak çözmeniz en doğrusu.
sıkıntılı konuşmalar yok.Sadece yaşadığım bazı sıkıntıları dertleştiğim bi iki konuşma vardır en fazlaSikintili konusmalar mi var?
bende de asla seçeneği var daima ama bi kere yükle dedim bazı konuşmalarım geri gelmişti.ama ben watsap seçeneklerind genelde hep asla seçeneğini seçiyordum.son mesajlaşmalrımıda silmiştim
evet. eğer bu konularda iyiyse anlar.kk daki hesabıma erişebilirmi peki hangi hesaptan giriş yaptığım konular vs