Telefondaki gizlilik ıphone kullanımı

matemm

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
24 Eylül 2013
3.112
947
34
Merhaba hanımlar size acil bi konuda danışmak istiyorum.
Eşim bana kendi kullandığı ıphone telefonu hediye etmek istedi başta kabul etmedim çünkü kendi telefonumdan memnunum 5 yıldır kullanıyordum.Fakat sonra kabul etmiceğimi teşekkür ederim gerek yok dediğimde bu duruma bozulduğunu görünce tamam dedim.Dün android telefondan ıphone a bilgilerimi aktardı ama o kadar acele olduki bu bi anda telefonumu istedi benden.Gizli saklı birşeyim yok arada ablam ve arkadaşlarımla onun ailesine dair dertleşmelerim dışında.Watsap konuşmalarım ailemle özel konuşmalarım arada unuttuğum vardı belki son konuşmalarımın bazıları silinmiş olarak son sohbetlerde silinmiş şekilde yeni telefona geldi.Yaklaşık 4-5 saat bu aktarımla bilgisayar üzerinden uğraştı watsap konuşmalarım bi ara onun bilgisayarında ekranda bi programa yansıdı..ama ne kadarı orda vardı sildiklerimde geliyormu hiçbi fikrim yok..

Eşim bilgisayardan iyi anlayan birisi.Iphone telefondada son silinenlerden sildiği tüm fotoları istediği zaman geri getirebiliyor.Açıkçası hiç aklında yokken kendi telefonunu bana bu şekilde hediye etmesinden şüphelendim biraz..

Sizlere sorum eşim bi şekilde eski konuşmalarımı yada bundan sonraki konuşmalarımı görebilir mi?yada instagram hesabımı vs..Bu konuda bilgili olanlarınız varsa yardım edebilir mi?

Göremez silindiyse. Fotoları görebilir onun içinde program yüklemesi lazım. Yedekleme varsa hesabınızda otomatik senkronize aktifse silinen numaraları görebilir. Kısacası boşa telaş yapmayın instagram hesabınıza erişemez şifresini bilmezse ama numaradan kayıtlıysanız mesela girebilir gmailden kayıtlıysanız gmaile erişim varsa telden girebilir.
4-5 saatlik aktarımsa yedekler yükleniyodur ama yinede wp dan silinen mesaj gelmez

Hic Iphone kullanmadim bilgim yok. Ama boyle bir seyden supheleniyorsam da o telefonu kullanmaya devam etmezdim.
Evlilerin de bir ozel alanı olmali sonucta.

Telefonunuza işi bittikten sonra format atın iki defa sonra hafızası dolana kadar video çekin sonra yine format atın bu sayede istediği kadar program yüklesin hiç bişi göremez

whatsappta yedekleme yapıp yapmak istemediğiniz ayda 1 -2 kere whatsappa giriş yaparken ekrana düşüyor asla diye işaretlerseniz mesajlar silindiğinde tamamen gider ama fotoları geri yükleyebilir o çok basit zaten
birde onun ı cloudmu açık telde eğer öyleyse herşeyi görür

Asıl sorun şu, eşiniz bu yazışmaları görse ne olacak?
Zaten aranız süper değil. Aileci bir adam, sizi umursamıyor. Her zamanki gerginliklerinizden biri yaşanır, siz alttan alır, özür diler, normale dönersiniz.

whatsappta yedekleme yapıp yapmak istemediğiniz ayda 1 -2 kere whatsappa giriş yaparken ekrana düşüyor asla diye işaretlerseniz mesajlar silindiğinde tamamen gider ama fotoları geri yükleyebilir o çok basit zaten
genelde ben asla seçeneğini seçerdim önceden..Ama mesela 2 ay önceki arkadaşımla konuşmam eksik bi şekilde watsabıma geri geldi..son günlerdeki konuşmalarımda silinmiş..Birde eşim kendi ıphonunda son silinenlerden silinen fotoları bile geri getirebiliyor

onun ı cloud hesabı açıksa youtubeda ne dinlediğinizi bile görür

böyle bi konuda eğer beni kadırmak için yapmışsa hiç özür dileyeceğimi düşünmüyorum inanın..

böyle bi konuda eğer beni kadırmak için yapmışsa hiç özür dileyeceğimi düşünmüyorum inanın..
Arkadaşların dediği gibi, kendi telefonundan sizi takip edip üzerinizdeki psikolojik baskıyı artırabilir.
Genelde bunun altından ya aldatma ya da boşanma öncesi tuzaklar çıkıyor.
Kabul etmeyin o telefonu bence.

telefona komple format atın ı cloud hesabıda silinir heralde bazen silinmeyedebilir.Bence yakınızda telefoncu varsa yardım isteyin size yeni ı cloud açsın ve komple sıfırlasın teli
Konu sahibi bu konuları bilmediği için, kocası başka gizli takip, kayıt programları yüklemiş de olabilir.
Konu sahibi telefonun kendi programı sanıp silmez çünkü.
Koca çok hin bence ve yeni planlar peşinde olabilir.

gördü diyelim ne olur?
yani en kötü ne olur?
Boşarım seni diye tehdit eder, psikolojik şiddeti artırır.
Ki yaptığı şeyler bundan ibaret değil ama konu sahibi katlanır gibi.
Asıl merak ettiğim internet geçmişi ve kk ya girerse neler olur?

gmailden kayıtlıysam derken anlamadım? hangi telefondan görebilir bunu.Onun bilgisayarına benim watsap konuşmalarım bi programda göründü ama yanlış anlamasın diye bişey demedim.Bu arada bilgisayarımada yazılım güncelleyen windowsu yükleyen o.Bazen bilgisayarımıda acaba kontrol ediyormu diye düşünmüyor değilim..Eğer casus yazılım gibi bişey varsa nasıl görebilirim bunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…