Tektaş sorunu

bende şey sorayım tamtur mu baget mi beştaş mı arkadaşıma eşi evlilik yıldönümü için alacakmış hangisini istersen onu alayım demiş beştaş daha ağır yaşlı işi diyenler olmuş tamtur ve bagete daha yakın şuan. tektaşı var evlenme teklifinden.

Beştaş yaşlı işi miymiş ben genelde tria yı tercih ediyorum kocamla ilişkimizin dünü bugünü ve yarınını temsil ediyor

anneniz yeni kuşak sanırım ? çok genç olmalısınız zira annelerimizin zamanında maneviyata daha çok önem verilirdi beyler kendi annelerinin yüzüklerini (kayınvalideler özellikle en değerli yüzüğünü saklardı geline bunu takarsın diye) o yüzükle teklif edilir söz verilirdi ne pırlantası ne tek taşı ? antepliyim burada kilolarca altın takılır tektaşa hiç önem verilmez bolca altın takılır . belki öyle kültürü vardır erkek tarafının ?

insanlar yok gelinlik kadar elzem yok bilmem ne diye diye kadınlar da evlilik stresi beklenti bulamayınca üzüntüsü yaşıyor,erkekler nasıl yetiştiricem endişesi yaşıyor.isterse evlendikten sonra da alınır ya da söz kesileceği zamanda alınır durumu olan isteyen önce de alır bu işlerin şartı şurtu yoktur.

Kız belki o da sahtedir.Bak onu da bilmiyorum. Kaça satmıştım ya . 2 bin gibi bir şeydi ama 4 yıl önce. Sahte midir sizce kızlar?

Tektaşin sahte olup olmadigi bilmemek mumkun mu hep bilmiyorum diyorsunuz da pirlantanin yaninda zaten belgesi geliyor ve ne bileyim magazanin adi sani bir şeyi yazar, orasinin da ne sattigi bellidir. Bir kutusu bir şeyi olur.

Bi de eldeki pirlantayi satarken de o belge(sertifikasi) istenir sizden. Pirlanta takilarim var, hiç satmadim emin değilim ama oyle rastgele bi yere girip elden cikarilmaz diye biliyorum.

Ya konusu geçmişken ben de sorayım. Tektaşın sertifikasını bulamıyorum. Yılda bir bakım hakkı varmış. Ne bakımı yapıyorlarsa bilemedim. Z.. marka tektaş zaten içinde de yazıyor markası. Sertifikasız gitsem bakımı yapılır mı acaba

Çıks yapmıyorlar. Yenisini ücretli çıkarırlar kaydını bulurlarsa. Ze.. alırken iyi oraya işin düşerse ya da ihtiyaç olup satmak istersek pişmanlıktır. 10 yıl önce aldığımız fiyatın yarısını verirler

sertifkası olmasa da bakımını yaparlar sıkıntı olmaz

aaa ben küpelerimin yaptırmıştım ya sertifkasını almak aklıma gelmemişti direkt gidip yaptırmıştım değişti mi acaba

Ay işte şu an senden öğrendim desem bunları
Galiba sahte o zaman. Bilemedim
Eşim zaten komple aldığını unutmuş

Yok yapmıyorlar. Ben de sertifikasızı var dolaptan almıştım. Onu ayırdılar kabul etmediler mağaza. İçinde yazı damga vs olsa da.
ay bizimki tanıdık diye mi bakımını yaptı acaba bekarlıktan kalma pırlanta küpelerim vardı nokta kadar

Hadi ya. Kocam almış bana sormadan sorsa ordan aldırmazdım zaten üzüldüm şimdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…