Tektaş sorunu

Ben tek değilim. Bu konuyu okursanız azınlık olduğunuzu görürsünüz. Bence de tartışmayın. Gidin pırlantalarınızı falan parlatın😀
buzdolabım bulaşık makinem eşimin bekarlığından kalma.oturma odası takımım da öyle mutfak masam da.genel geçer herkes tam eşya istiyor diye bende mi istemeliydim?gayet çalışıyorlar valla yıllardır.başka üyenin konusu vardı köşe kanepe için tüm aileyi birbirine düşürmüş daha evlenmeden.böyle mi olalım yani?herkesin evlilik dinamikleri farklıdır.tek taş vs şart değil.benim ailemde alınmaz mesela son 3 5 yılda bir kaç evlenen hariç.20 tane bilezik takarlar tek bir pırlanta almazlar.o gelinler değersiz mi yooo.

buzdolabım bulaşık makinem eşimin bekarlığından kalma.oturma odası takımım da öyle mutfak masam da.genel geçer herkes tam eşya istiyor diye bende mi istemeliydim?gayet çalışıyorlar valla yıllardır.başka üyenin konusu vardı köşe kanepe için tüm aileyi birbirine düşürmüş daha evlenmeden.böyle mi olalım yani?herkesin evlilik dinamikleri farklıdır.tek taş vs şart değil.benim ailemde alınmaz mesela son 3 5 yılda bir kaç evlenen hariç.20 tane bilezik takarlar tek bir pırlanta almazlar.o gelinler değersiz mi yooo.
Yaaa ceyceyyyy
Onun mağğğnası o diiil
Pırlantanın bir mağğnası var...
Olmaz sizin evlilik de olmazzz
Maaağnasına saygısızlık etmişsiniz böyle evlenerek

ceycey oturma odası takımını kendin seçmek istemedin mi yeni model falan

Tektaşı pırlanta olanların başka pırlanta şeyleri var mı merak ettim şimdi 🙈

Siz 15 yılı ben 6 yılı feda mı ettik yalan evliliklerde ki 😂😂 Aklımda deli sorular :KK64:
Benim bir de kolyem var ama en ucuzundan.

Hala bitmedi mi bu tektaş mevzu yav :KK53:

ceycey oturma odası takımını kendin seçmek istemedin mi yeni model falan
hayır.zaten iyi bir markanındı.yıpranmamıştı.a tam eşya istemedi diye arkamdan konuşanlardan daha rahatım valla.eşim araba hediye etti çocuk 1. sınıftayken.en lüks tatillere götürdü.şu an ekonomi kötü götüremedi.ama adam aynı adam benim için aynı değerde.eşleri iflas etse adamları boşayacaklar galiba herşeyi isteyenler.ben de varsa benden harcarız onda varsa ondan dışarda da.kendi ayrı birikimimde var.sokağa atsam parayı karışmaz.giydiğime karışmaz aldığıma karışmaz.özgürlük kadar büyük zenginlik yok.varsın olmasın herşeyimiz.

Annesinin pırlantası olanlar varmış.
Ben de annemin nişan yüzüğünü saklıyorum.
Görünüş full kendisi pırlantadan gibi.
Ama annem kuyumcuya sormuş gümüşmüş.
ama o kadar değerli ki bizim için.
Annem bana hatıra verdi.
Hiç utanmam kızım olursa kızıma olmazsa gelinime veririm.
Arkamda kk'ya konu açar artık gelinim kaynanam gümüş yüzük verdi diye.
Bu konuyu açmasın diye de tamtur, beştur, 3tur, 2 tur ve tektaş da ayrıca alırım.

J Jessicaas alacağın olsun pırlantaya anlık bir heves geldi.
Doğum günüm yaklaşıyor.
Tamtur isteyeceğim ama kullananlara sormak istiyorum. Acıtmıyor mu parmakları?
Yani yüzük parmağını değil ama tamtur ya hani sağ ve soldaki parmakları acıtmıyo rmu?

Doğum günüm yaklaşıyor.
Yani yüzük parmağını değil ama tamtur ya hani sağ ve soldaki parmakları acıtmıyo rmu?
yok acıtmıyor.sana resim :KK45: atayım özelden dur.

Doğum günüm yaklaşıyor.
Tamtur değil beştaş al bence daha zengin duruyor 🤭

arkadaşımın 2.5 karat beştaşı 1.5 karat tektaşı var.ikisine ev alınır 2+1 öyle diyeyim.ama eşinin sevgililerini saysak arşa değer.yani değer veriyor demek değil onları alarak haklısın.aile çevresinde bunlar takılıyor herkese diye adam da almış.

O paralar bize çok geliyor ama şöyle ki cebinde 20 lirasi olup eşine 20 lira harcayan adamla cebinde 100 lirasi olup eşine 40 lira harcayan adam ayni degil.😬

Gorunuşte 2. Adam fazla harcamiş oluyor ama o adam sevgililerine de pahali hediyeler, harcamalar yapiyordur yuksek ihtimal, o harcama eşine özel bir durum olmuyor o şekilde bir ilişkiyse. 😂

Antep’te pırlantaya verilen para boşuna. Belki de adamın zihniyeti böyledir ne biliyoruz. Parasını düşündüklerinden değil. Altını donatıyorlar gelinlere, tektaş+beştaşı altın+zirkon alıyorlar hep. Parmağında eşşek kadar taşlarla dolaşıyor kadınlar ama altınları yarım daire alır. 😏

Tektaş olmadan(pırlanta tektaş altın üstü taşlar sayılmıyormuş)evlenenlerin evliliği geçersizmiş meğer bunu öğrenmiş oldum 🤣🤣🤣
Tektaş olmadan olur mu aaa olur mu hiç nasıl ya tektaşsız evlilik teklifi mi olur daha neler nasıl inanmıyorummm🤣 nerede yaşıyoruz tektaş pırlanta bizim kültüre gireli ne kadar olmuş acaba. 15 yıldır yalandan evliymişim meğer:skandal:
Öyleymiş..
Pırlantam niye yok diye gidip bir evliliğimi sorgulayayim bari.
Halbuki gayet mutlu olduğumu sanıyordum ama o_O

X