evet konu bu, konu sahibi gayet mutluymuş 2-3 yorumla derbeder olmuş o gelen yorumlar vaay çok güzel olsaydı sıkıntı yoktu eminim ki en pahalı pırlantada olsaydı alınan ayy kaba şeklinde yorum gelseydi onda da konu sahibi aynı tepkiyi verecekti çabuk etkilenen biri olduğu belli. kuyumcularda tektaş sorduğunuzda ilk en ucuzlardan uzatıyorlar antepde birçok kuyumcuda öyledir tektaş dedin mi en ucuzları gösterirler özel birşey olsun dediğinde asıl olanları gösterirlerAltının değeri var ama taşın yok yatırımlıkta kullanılıyor Tabiki üzülürüm ama aynı değil aslında benim takıldığım konu şu 2 ay pırlanta olmasa da mutluyken gelen eleştiriler üzerine üzülmesi yani bunlar konuşulmamalı kimse mecbur bırakılmamalı erkeklerin gerçekten çok anladığını sanmıyorum
evlenme teklifi tektaşla yapılır kanunu falan varda benim mi haberim yok yahuilla tektaşla yapma zorunluluğu yok , yadigar yüzükle de olur ,alyansla da olur, sizin canınız tektaşla istiyor olabilir ama herkes öyle yapmak zorunda değil. tektaşın ne olduğunu biliyorum
ay bunlar ne modaydı bir ara yaa... zaten evlilik yüzüğünün amacı ikinizin ortak anını temsil etmesi tamamen manevi olmalı ... maddiyata takılı ilişkiler çıkar üzerine kurulu ,samimiyetsiz geliyor bana , bu benim düşüncem tabiiEki Görüntüle 3139349
Eşimin üniversitedeyken yaptığı ilk evlenme teklifinde verdiği yüzük. I said yes
Olay bu aslında. Yoksa çok bilmişler başkasını bilgi eksikliği ile yaftalıyor ama asıl olay bu.Ben beğeniyorum bence tatlı. Gidip beğenip almış o yüzden kıymetli benim için. Ne pırlantasının gerçek olup olmadığını biliyorum ne de fiyatını. O yüzden diğer insanları umursamayın sizin hoşunuza gittiyse konu kapanmıştır.
erosun gücü adınaEn eski medeniyetlerde bile değerli taşın sembolize ettiği şeyler var.
Eşsiz olması, en dayanıklı maddelerden biri oluşu, şans ve sağlık getirdiğine inanılması, her darbeden sapasağlam çıkmasıyla sonsuzluğun timsali oluşu vs.
Ha olmuş ha olmamış ayrı konu, ister kola kapağıyla teklif edilsin de, taşın manasını ve simgelenen şey bilinmeden ‘çakma’ ile bir tutulup, maddesel düşünce ile arzu edenleri yargılama cidden bilgi eksikliği bana kalırsa.
Tek taş başkadır arkadaş, alınamıyorsa almasın, sevmiyorsa takılmasın amma velakin mitolojiden uygarlıklara kadar eskiden beri varolan bir şeye de popülizm damgası vurulmasın, komik oluyor.
Şu sorulara göre sen cevap vernoldu yahu bizim nikah düştü mü yine
hrd sertifikalarının bile sahtesi var.gene en iyisi orası.ze...e değil dışardan satacaksın satmak istersen.herkes öyle yapıyor.ben en güvenerek oradan aldım .kuyumcudan asla almam asıl onlara güvenmem.Hadi ya. Kocam almış bana sormadan sorsa ordan aldırmazdım zaten üzüldüm şimdi.
bana alınmadı.dur yahu evlenme teklifi de edilmedi öyle seramoniliŞu sorulara göre sen cevap ver
1. Eşin evlenme teklif ederken gerçek tektaş aldı mı? Sonradan alması önemli değil. Evlenme teklif etmek için alması lazım.
2. Tektaş gerçek pırlanta m,ı?
sus sus sendeki mücevherlerle kuyumcu falan açılırbana alınmadı.dur yahu evlenme teklifi de edilmedi öyle seramonili
evlenme teklifi edilirken takıldı mı yohhh.düğünde takıldı mı yohhh.ben de konu açacağımm bananeeesus sus sendeki mücevherlerle kuyumcu falan açılır
İnstagram da I said yess fotom yok deme düşer bayılırımbana alınmadı.dur yahu evlenme teklifi de edilmedi öyle seramonili
Kiminin yiyecek ekmeği yok kiminin pırlantasının daşı küçükevlenme teklifi edilirken takıldı mı yohhh.düğünde takıldı mı yohhh.ben de konu açacağımm bananeee
hayat daima böyleydi.hiç bir zaman zengin olmadığımızdan borç harç kredili yaşam tarzımıza devam diyorummKiminin yiyecek ekmeği yok kiminin pırlantasının daşı küçük
instagramın hiç oldu mu diye sorsan ya?İnstagram da I said yess fotom yok deme düşer bayılırım
Şu sorulara göre sen cevap ver
1. Eşin evlenme teklif ederken gerçek tektaş aldı mı? Sonradan alması önemli değil. Evlenme teklif etmek için alması lazım.
2. Tektaş gerçek pırlanta m,ı?
Tasin degeri mi yokAltının değeri var ama taşın yok yatırımlıkta kullanılıyor Tabiki üzülürüm ama aynı değil aslında benim takıldığım konu şu 2 ay pırlanta olmasa da mutluyken gelen eleştiriler üzerine üzülmesi yani bunlar konuşulmamalı kimse mecbur bırakılmamalı erkeklerin gerçekten çok anladığını sanmıyorum