Tektaş sorunu

evet konu bu, konu sahibi gayet mutluymuş 2-3 yorumla derbeder olmuş o gelen yorumlar vaay çok güzel olsaydı sıkıntı yoktu eminim ki en pahalı pırlantada olsaydı alınan ayy kaba şeklinde yorum gelseydi onda da konu sahibi aynı tepkiyi verecekti çabuk etkilenen biri olduğu belli. kuyumcularda tektaş sorduğunuzda ilk en ucuzlardan uzatıyorlar antepde birçok kuyumcuda öyledir tektaş dedin mi en ucuzları gösterirler özel birşey olsun dediğinde asıl olanları gösterirler geri satmak bozdurmak işin içine girerse değeri yok diye de değil güneydoğu anadolu ve doğu bölgesi komple altıncıdır. dedem kuyumcuydu rahmetli ,altındanda pırlantadanda iyi anlarım gider istediğimizi takardık ellerimizle temizlerdik tek tek ... dayımda değerli taş maden alanında uzman değerli taşları işler oda hatta bana set yapmışlığı var elmasdan yakutdan . gerçekten altının yeri başka ... benimde tercihim altındır beni daha mutlu eder kullanımı kolay temizliği kolay sürekli takabiliyorum alyansımı. tektaşımı takamıyorum valla heryere takılıyor .

Çevredeki insanlar zaten durmaksızın her şey hakkında yorum yapıyor keşke umursamasaydınız. Ben sadece erkeklerin çalıştığı bir ortamda çalışıyorum. Koca koca adamlar tektaşımın taşını küçük bulup arada şaka yapıyorlar. Hani sadece kadın arkadaş gruplarına özel bir durum değil bu. Hatta evde erkek kardeşim bile arada “büyüteç getirin ablamın yüzüğünün taşına bakıcam” diye şaka yapıyor namussuz

Ben beğeniyorum bence tatlı. Gidip beğenip almış o yüzden kıymetli benim için. Ne pırlantasının gerçek olup olmadığını biliyorum ne de fiyatını. O yüzden diğer insanları umursamayın sizin hoşunuza gittiyse konu kapanmıştır.

Yok başka insanların yorumlarından etkilendim soğudum yüzükten diyorsanız da sevgilinizle konuşun. Bu yüzüğün taşı büyük geliyor bunu başka bir yüzükle değiştirsek olur mu diye. Sonuçta siz seçmediniz yüzüğü. Evlilik tekliflerinde herkes yüzüğünü beğenmeyebiliyor bence normal. Modelini değiştirirsiniz hoşunuza giden modelle.

Eşimin üniversitedeyken yaptığı ilk evlenme teklifinde verdiği yüzük. I said yes

Eki Görüntüle 3139349
Eşimin üniversitedeyken yaptığı ilk evlenme teklifinde verdiği yüzük. I said yes
ay bunlar ne modaydı bir ara yaa... zaten evlilik yüzüğünün amacı ikinizin ortak anını temsil etmesi tamamen manevi olmalı ... maddiyata takılı ilişkiler çıkar üzerine kurulu ,samimiyetsiz geliyor bana , bu benim düşüncem tabii

Olay bu aslında. Yoksa çok bilmişler başkasını bilgi eksikliği ile yaftalıyor ama asıl olay bu.

erosun gücü adına

yüzüğün sahte olduğunu anladığınızı düşünmüyorum çünkü fiyatını öğrenene kadar takmaya devam etmişsiniz sonrasında takmamışsınız. Asıl sorununuz herkesin yüzüğü var benim neden yok bu sorunu halletmelisiniz

Hadi ya. Kocam almış bana sormadan sorsa ordan aldırmazdım zaten üzüldüm şimdi.
hrd sertifikalarının bile sahtesi var.gene en iyisi orası.ze...e değil dışardan satacaksın satmak istersen.herkes öyle yapıyor.ben en güvenerek oradan aldım .kuyumcudan asla almam asıl onlara güvenmem.

Şu sorulara göre sen cevap ver
1. Eşin evlenme teklif ederken gerçek tektaş aldı mı? Sonradan alması önemli değil. Evlenme teklif etmek için alması lazım.
2. Tektaş gerçek pırlanta m,ı?
bana alınmadı.dur yahu evlenme teklifi de edilmedi öyle seramonili

Şu sorulara göre sen cevap ver
1. Eşin evlenme teklif ederken gerçek tektaş aldı mı? Sonradan alması önemli değil. Evlenme teklif etmek için alması lazım.
2. Tektaş gerçek pırlanta m,ı?

düşmüş ya zaten dünde kocamın aslında ispanyol olduğunu öğrenmiştim tamamen hayal dünyasında yaşıyormuşum ben

Tasin degeri mi yok Satarken altindaki gibi iscilik de odemezsiniz ve 1 karat ustu pirlanta, borsaya tabidir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…