Tektaş sorunu

Gerçekten habersizce çok düşünmeden gidip almış gibi geldi bana. Kuyumcu 2 yüzük gösterdi muhtemelen biri 8 bin biri 2000 tl aa ikisi de altın 8 binlik yüzüğün taşı bayaa küçük tamam ya madem 2 binliği alayım taksın büyük büyük. Bu yani..

Bence sevgilinize kızmayın. Bu çok büyük değiştirebilir miyiz beraber vs gidin beraber değiştirin hem gönlünüz olsun.

Benim zamanimda she said yes yoktu, nisanimizda sizleri aramizda gormekten mutluluk duyariz vardi.
Babani secemezsin ama kpi secebilirsin. Helal olsun koca yurekli odtu kizi.
Hahaha yeni icatlar işte. Valla millet hiç utanmiyoda ben bı erkege desem baban ne iş yapıyor bana paragöz pislik defol git der heralde bı de unideyken evlencekmis annesi bana dediki sence mantıklı mı unide evlenmeleri, xx abla çok erken degil mi nasıl olcak para kazanmadan dedim, boşver onlara ev vericek kp'i evlenince mutlu olurlar dedi

Bin TL lik yüzüğü ne ile değiştireyim .yenisini al demek olur ancak .şehirdışndan getirtmiş birde daha uyguna birinden almış muhtemelen .İstanbul’da soyu mu tükendi yüzüğün onu da anlamadım .arkadaşımın tanıdığı vardı dedi Demekki baya ucuz bişey aldı

Şimdi şöyle bişey var arkadaşlar bakın iyi dinleyin
20 TL ya ayakkabı alınmaz değil mi . Yoktur .varsada çok dandik eski bileydir .
Bin TL ya da yüzük alınmaz abi bin TL ya yüzük mü var kuyumcu yüzüme acıyarak baktı yüzüğü gülerek verdi elime bin TL var yok bu dedi . Evlilik yüzüğü 4 , 5 bine bişey alsaydı o zaman okey .ama bin TL ya yüzükhiç duydunuzmu.etrafımda tek bir tane bile yok .bakın ben zengin muhitte oturmuyorum karşı komşum telefon çağrı merkezinde çalışıyor sevhilisi ile .5bbucık liraya küçük tektaş almış çok güzel pırlanta kız severek hergün takıyor .düğünleri var önümüzdeki ay .budur işte.geçen sene almıştı onu da

Arkadaşlarınızın pırlanta beklentileri olduğu için nişanlıları pırlanta almıştır. Zorunluluktan, mecbur kaldıkları için. Yoksa yüzüğün değeri ile erkeklerin kadına verdiği değer arasında doğru bir orantı yok yani. Bu sebeple sizde yüzüğe çok anlam yüklemeyin. Ancak çok istiyorsanız sizde bir şekilde talep edin, alsın. Üç günlük dünya aklınızda kalmasın. Takın gitsin.

Teklif geçen sene olmuş, etrafınizdaki kadınlar lafını etmese siz yine güle oynaya takacakmissiniz yüzüğünüzü.
Şimdi bir yıl sonra bunu gündem edip sevgilinize bir şekilde zorla yeni ve pahalı yüzük aldırınca mutlu mesut mu takacaksınız yüzüğünüzü? Daha değerli mi olacaksınız?

O kadar arkadaşım, kuzenim var ne kimsenin yüzüğü dikkat ettim nedir ne değildir ne de kimse bana birşey söyledi. Gelen gidenin yüzük muhabbeti yaptığı ortamlarda enteresan.

Evliliğe çok uzak biriyim ama yine de yorum yapmak istedim
Ben de üzülürdüm... Gerçeği varken neden sahtesini takayım ki.

Arkadaşlarınız söyleyene kadar farketmemişsiniz. Demek ki sizin için o kadar da önemli değilmiş. Ona hissettirmemişsiniz de. Erkekler pırlantaya o kadar para vermek istemiyor bu arada. Etrafında bu işleri bilen birileri yoksa ya da eş adayı söylememişse umursamazlar.

Ben çok sevgili eşime gerçek olmazsa tektaş filan takma demiştim. Gitmiş sınıfı iyi ama küçücük bir taş almış. Yahu ben eski sarraf kızıyım. Daha 5 yaşında elmas küpem, yeşil altın yüzüğüm vardı. Benim öküzcük de tanıyor ailemi, beni yani. Kapitalizmin bu yönüne bayılan, Meryem üzerli " Her kadının hakkı" derken. Tvye bakıp her defasında "çok haklısın hayatım." Diyorum. Hangi akılla bunu yaptı hala anlamam. Mesele para ya da değer değildi biliyorum çünkü ederi çok çok yüksek 22 ayar altın alıyor (satınca para eder diye) Erkeklerin çoğu meseleye ticari bakıyor. Aslında bu kadar basit.

Fake alıcaksa hiç almayaymış onun yerine şuan maddi yönden biraz kötüyüm daha sonra alırım dese belki de hiç üzülmeyecektiniz..ben pırlanta çok seven biriyim..2 karatlık pırlantalar büyüktür birde fake ise hemen anlaşılırlar..özellikleri falan önemlidir pırlantanın ve zaten gerçek pırlantada ve ya elmasta sertifikası olur

Ya şu tektaş muhabbetine bir tek ben mi anlam veremiyorum anlamadım. Dünya para veriyorlar küçücük taşa. Sonra birbirlerini yiyorlar.
Eşim bana yüzüm bile alamamıştı öğrenciydi. Ablası üstünde inci ilan bir yüzük alıp vermiş evlenme teklifi edersin diye. Ne kadar mutlu olmuştum.
Ne önemi var Allah askina. Değerini pırlantaya mu olceceksin. Taş değil kalbi pırlanta mi sevdiginin ona bak.

Bakın mesela bu yüzük yakut. Ayarı düşük altınının 2 bin tl. Bir arkadaşımda görmüştüm bayılmıştım yakut tektaş fikrine. Böyle orjinal şeyler de bakabilirsiniz. Ben sahteyim diye bağıran kocaman bir yüzük ben de istemezdim açıkçası.

Eklentiler

• 86FDCEBA-6D77-426F-8911-6C58D1A34BB7.jpeg
    104,7 KB · Görüntüleme: 62
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…