Tektaş sorunu

Ay noluyo n’oluyo

Yok söylemedim ama takarken çok pahalı bişey değil demişti ben de olsun ne önemi var demiştim ama bu kadar ucuzunu bulduğunu düşünememişitim
Yani neden böyle bir düşünceye girdiğinizi anlamadım tek taş pırlanta olmayınca ne oluyor ve neden ben haketmiyor muyum konuusna geliyor benim eşimde sevgililer gününde bana kocaman taşlı gümüş bir yuuzk aldı fiyatı da 300 lira ve ben hiç bir zaman aaa ben altını pirlantayu hak etmiyor muyum bana neden pırlanta almadı da gümüş aldı diye hiç kendimi üzmedim yani bana saçma sapan bir konu gibi geldi

Yok Direk anladım fake olduğunu çok büyük ya çünkü salak değilim ama çok ucuz da olmasını beklemiyordum .o zaman 5,6 bine güzel tekrarlar vardı o kadardır diyordum

3 bine harika bagetler var. Biraz daha para biriktirip öyle bir şey alsaydı çok daha güzel olurmuş yalanciktan kocaman taş alınmasına bende sinir olurdum

Allah için öğren hadi kız belki senin ki faaaake . Aşık olmayın anacım aşk güzel de azdık kıymet bilsin adamlar .
Ya fake olsa ne olur? Onun amacı neydi anlamı neydi o önemli. Sizce de değil mi? Üstelik verirken pırlanta bak diye kandırmadı. Pırlanta değil de demedi. Bence o da bilmiyor

Kız madem hepiniz aşık olduğunuz adamlarla evlisiniz pırlanta tektaş önemi yok diyorsunuz hepiniz aşırı mutlusunuz. Kocalarınız çok seviyor anlaşıyorsunuz önemli olan bu diyorsunuz
Kız burda ne işiniz var o zaman derdim var formunda sabahtan akşama kadar ağlayanlar kim ! Kız benle dalga mı geçiyoruz girip okurum tek tek konularınzı görümcenizle olan kavgalarınızı , bitmeyen kv dertlerinizi .. bulup bulup gelirim bak.
Çıkın ortaya Kıııııız

Allah için öğren hadi kız belki senin ki faaaake . Aşık olmayın anacım aşk güzel de azdık kıymet bilsin adamlar .
yok artık pırlanta eşittir sevgi falan değildir.bana evlenirken alınmadı ayol.alyansımdan başka altın yüzüğümde yoktu.bekarken kendi çalışıp aldıklarım vardı sadece.eşim 1 pırlanta bir elmas bir de safir yüzük aldı 12 yılda.doğum hediyesi doğum günü hediyesi falan almadı sayılır.1 2 kere belki uygun fiyatlı şeyler aldı.kalan takılarımı hep kendim aldım severek de kullanıyorum.niye illa erkek alacak bunu hiç anlamamışımdır.o da kendine akıllı saat aldı geçen ay.benden istemedi .ped ine kadar erkeğe aldıran kadınlardan olmayın anacığımm.çalışın kazanın alın kendinize ne isterseniz.kamu spotudur.

Bence bir düşün sen de .vakti gelmiş .

Ben en son kocamla aylardır kavga ediyorum diye konu açtım. Ama o konuda bile derdim eşimi üzmeyi nasıl bırakırım nasıl bu kavgalara engel olurum şeklindeydi. Bir öfke nefret patlamask yoktu yani. Çünkü ona kıymet değer veriyorum. Çok seviyorum. Kıyamıyorum. Kavgalarımız da bitti zaten. Seven insan kavga etmez diye bir durum yok ki. Sevem aşık olan insan da kavga eder.

Evet aferin işte gerçek bir yorum
Benimde evlilik teklifi almam yakın o yüzden sizinle empati kurdum. İnsanin evlilik yüzüğüne önem vermesi kadar doğal ne olabilir. Sonuçta yıllar boyu her gün takıyosun. Hemen bana evlilik teklifi et demediginize göre biraz daha bekleyip güzel bı şey alabilirdi.

Benden nefret eden, eline geçse boğacak olan eşimin üvey annesi bana pırlanta yüzük almıştı isteme töreninde bu arada. Bi güzel sattım. Bu mantıkta kaynanam beni çok seviyormuş meğerse. Kıymetini bilememişim

Tmm sen kenara gec sen değilsin bacım. Diğerleri aloooooo gelin bura çabuk

Hey işte bu .o hergün evlensene benle diyordu ben hayır erken dedim hep . Yüzük vs beklentim yoktu ama sahte de olmasaydı be. Ben mi yanlış bakıyorum şuan bile 7,8 bine çok güzel yüzükler var pırlanta diyor .e var abi var işte .yarı maaşıyla bile alır

Sahte olabilir kaynananız güven vermedi bana
Getirin bana sahteyi ben hemen anlarım.
Bi hadise bi ben gözümüzden kaçmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…