Tektaş sorunu

Hey işte bu .o hergün evlensene benle diyordu ben hayır erken dedim hep . Yüzük vs beklentim yoktu ama sahte de olmasaydı be. Ben mi yanlış bakıyorum şuan bile 7,8 bine çok güzel yüzükler var pırlanta diyor .e var abi var işte .yarı maaşıyla bile alır
Burda size yorum yapanlar çoğunlukta birkaç senelik evli, o hevesinizi simariklik olarak goruyo olabilirler. Sizi uzmek ya da gazlamak istemiyorum ama bana yapılsa yeniden yüzük aldırırdım bir de üstüne tepki gösterirsin. Çocuk mu kandiriyosun diye. Bu arada sevgi parayla ölçülmez diyenlere inanmayın 🤣 üniversite de felsefe profesörümuz harcanan para sevginin somutlanmis göstergesidir demişti. İnsan değer ve önem verdiği şeylere para harcar hayatın her alanında böyle değil mi zaten? Bu örnek, olupta harcamayanlar için elbette inanın 7-8 bine bile gerek yok onun yarısına bagetler var pirlantadan KDV ya alinmiyo ya da çok az aliniyo ikisinden birisiydi hatırlayamadım şimdi o yüzden ucuza yüzük var gidip kuyumcuya baktığım için biliyorum.

valla ben kocam görümcem kaynanam hakkında hiç konu açmadım.kaynanam zaten yok.görümcelerimle de aram iyidir eşimi çekiştiririm onlarla.ben de geçeyim mi kenara? :KK45:
Gec hemen .sen de az değilsin hesabına bakacam seninde .
buranın bilinmeyen kanunuymuş.
eski konular okunur ve on yıl önceki sevgiliyle olan yazışmada geçen bir cümle sana hatırlatılarak eziklenirsin. Birde sen de girip teeee milyon yıl önce yazdığın konuyu okuyup gelirsin ne b.K yazmışım diye.

Gec hemen .sen de az değilsin hesabına bakacam seninde .
buranın bilinmeyen kanunuymuş.
eski konular okunur ve on yıl önceki sevgiliyle olan yazışmada geçen bir cümle sana hatırlatılarak eziklenirsin. Birde sen de girip teeee milyon yıl önce yazdığın konuyu okuyup gelirsin ne b.K yazmışım diye.
yok valla bulamazsın.ama babam hakkında çok atıp tutarım bak.bir de metresleri sevmem. :KK45:

Ben evlenme teklifi alırken yüzüğümü birlikte seçmeye gittik. Marka yazamıyorum sanırım ancak hem pırlanta hem altın tektaş yüzük satan, tüm Türkiye'de şubeleri olan bir yer. Altın aldık, taşının adını hatırlamıyorum ancak pırlanta değil. Tabiki kocamaaaam birşey seçmedik 0.30 gibi bir boyutta. Bir allahın kulu sormadı gerçek mi diye, ben de asla sorun etmedim, etmek aklıma dahi gelmedi. Şuan hergeçen gün daha da mutlu olduğum, sevdiğim,sevildiğim,değer gördüğüm bir evliliğim var. Bu kadar önemsiz şeyleri kendinize dert etmeyin. Size verilen değer bir madenle değil, size davranışlarıyla orantılıdır. Sevgiler

Burda size yorum yapanlar çoğunlukta birkaç senelik evli, o hevesinizi simariklik olarak goruyo olabilirler. Sizi uzmek ya da gazlamak istemiyorum ama bana yapılsa yeniden yüzük aldırırdım bir de üstüne tepki gösterirsin. Çocuk mu kandiriyosun diye. Bu arada sevgi parayla ölçülmez diyenlere inanmayın 🤣 üniversite de felsefe profesörümuz harcanan para sevginin somutlanmis göstergesidir demişti. İnsan değer ve önem verdiği şeylere para harcar hayatın her alanında böyle değil mi zaten? Bu örnek, olupta harcamayanlar için elbette inanın 7-8 bine bile gerek yok onun yarısına bagetler var pirlantadan KDV ya alinmiyo ya da çok az aliniyo ikisinden birisiydi hatırlayamadım şimdi o yüzden ucuza yüzük var gidip kuyumcuya baktığım için biliyorum.
Bana o hocanın numarasını ver Allah’ını seversen .üşenmeyip gidip alnından öpücem usulca.
Burda beni ceyceyi görgüsüz şatafat düşkünü diye ezikliyorlardı sen bilimsel bir bakış açısı getirene kadar olaya.adam koca profesör !!

Şimdi
Eeeeyyyyy çekmecesinde pırlantasını taşıyıp gün yüzüne çıkarmaktan imtina edenler .
Vakit bu vakit !
Zaman gelmedi mi!
Hep beraber varmısınız ,çıkarın !
Gururla ! İhtişamla ! Övünçle takın parmağınıza !
Daha ne durursunuz.

Bana o hocanın numarasını ver Allah’ını seversen .üşenmeyip gidip alnından öpücem usulca.
Burda beni ceyceyi görgüsüz şatafat düşkünü diye ezikliyorlardı sen bilimsel bir bakış açısı getirene kadar olaya.adam koca profesör !!

Şimdi
Eeeeyyyyy çekmecesinde pırlantasını taşıyıp gün yüzüne çıkarmaktan imtina edenler .
Vakit bu vakit !
Zaman gelmedi mi!
Daha ne durursunuz.
puha ha.valla gülmekten gözlerimden yaş boşandı.yarını sen pırlanta takma günü ilan et bari .herkes çekmecelerden çıkarıp taksın da rahatla. :KK45:

Şimdi
Vakit bu vakit !
Zaman gelmedi mi!
Daha ne durursunuz.
hahah ben sana yazdım ama ben takıyorum kız tektaş pırlantamı, benimki çekmecede değil.. he bir ara çekmeceye atmadım mı attım ama geri çıktı hep meydana :halay: kolumda da dört tane altın künye var.. gerçek değil diyen olursa yakarım benim de zaafım bu:halay:

Kız madem hepiniz aşık olduğunuz adamlarla evlisiniz pırlanta tektaş önemi yok diyorsunuz hepiniz aşırı mutlusunuz. Kocalarınız çok seviyor anlaşıyorsunuz önemli olan bu diyorsunuz
Kız burda ne işiniz var o zaman derdim var formunda sabahtan akşama kadar ağlayanlar kim ! Kız benle dalga mı geçiyoruz girip okurum tek tek konularınzı görümcenizle olan kavgalarınızı , bitmeyen kv dertlerinizi .. bulup bulup gelirim bak.
Çıkın ortaya Kıııııız
Kafası kadar tek taşı olanların da kocasıyla,kaynanasiyla,eltisigille falan hiç dertleri yok zaten🙂.

Şimdi
Vakit bu vakit !
Zaman gelmedi mi!
Daha ne durursunuz.
Hahahaha nosunu sildim ama ismini verebilirim 😂 ya bırak herkes evlilik teklifi alınca she said yes diye fotoları dosuyo boy boy. Kimmiş o mutevaziler azınlık bir avuç insan. Benim etrafımda erkekle tanisirken babasının ne iş yaptığını soran ona göre sevgili olan insan var ve ODTÜ de okuyo, bı de adam Dr diye ismini cismini neye benzediğini bilmeden şehir dışından saatlerce kocayla tanışmaya giden. Sorsan herkes çok mütevazı zaten 😂

Merhaba hanımlar konuyu açıp açmamakta tereddüt ettim açıkçası .yanlış anlaşılmak istemiyorum çünkü .
2 yıldır biriyle beraberim .
Kendisi öğretmen hem özel ders de veriyor. Maddi durumu orta .geçen seneki kazancı ,8 bin di.
Geçen sene evlilik teklifi etti ,tektaşımı o gün aldım dert aldığımı bilmeden .
Neden mi yaşadığım süreci olanları yavaş yavaş anlatıcam ki benim açımdan olaylarda bakabilin.
Her genç kız gibi tek taş evlilik teklifi benim de inanılmaz mutlu olduğum bir gündü .
Tektaşımın kocaman olması beni biraz ürkütüyordu yalnız.ne kadar para verdi ne kadar zamandır buna para biriktiriyor diye düşünüyordum . Çünkü evliliğimiz için bir yandan para biriktirmeye çalışıyoruz ikimizde .
Gerçek pırlanta olmadığını anlamıştım sonraki günlerde çünkü onun büyüklüğümde bir taş yaklaşık 60-70 bin miş .yaklaşık 2 karatlık büyüklükte bir kocaman taş .mümkün değil o parayı kazanması biriktirmesi problem değil gücü buna yetmiş diyebildim. ama zaten mühim de değil dedim aklıma bile gelmedi taşın ne olduğu .inanın zevkle iki ay kadar hergün taktım .baktım baktım mutlu oldum hergün değerimi hatırlattı .sevindiğim güne götürdü.
Sonra ne mi oldu
Taşın gerçek olmadığı anlaşılıyormuş dışardan bakınca , öyle ya herkes ben değil herkes akıllı kurnaz kadın . Çalıştığım yerde bir kaç nişanlı var tektaş konusu açıldı “baget hoş duruyor yok ben böyle seviyorum gibi herkes konuşuyordu .bakımına götürmek gerekiyor vs .6 ayda bir bakım vs gerekiyor pırlantasına gibi şeyler klasik nişanlılık evlilik muhabbetleri konuşuldu. Herkes taktlarının muhabbetini yaptı evlilik teklifi nasıl oldu vs diye” hepsinin eşleri normal kazançlı insanlar işleri benimkiyle hemen hemen aynı öyle düşünün .asgari ücretle çalışanı da var aralarında.

O günlerde aklıma düştü fiyatını sordurmak gidip kuyumcuya dayanamadım sordurdum .1100 TL dedi .üzüldüm tektaş olmaması da üzdü .istediğinizi söyleyin ama insanın şurasına bişey oturuyormuş .bunca zaman keyifle taktığım yüzükten soğudum.içime hüzün çöktü herkesin pırlanta ben layık değil miyim .evet Allah başka dert vermesin lütfen yanlış anlamayın .inanın hayatımda daha büyük sorunlar var .ama demek istediğim kazancı bunun üzerinde olan bi adam biriktirip güzel bişey alamazmıydı. Arabası yok kira vs derdi yok .ama illaki evine masrafı vardır onu da anlıyorum 10 binlik bişey istemiyorum 4-5 bin bandında küçük de olsa pırlanta olsaydı küçük olsaydı daha iyi olmazmıydı?
Oysaki geçen bir arkadaşına aldığı hediye 750 TL .yine bir akrabasına giderken en az 500 hediye bişey almıştı .
Arkadaşlarına yaparken bana yapmaması onlar kadar değer görmek içimi acıttı.
Ben doğum gününde 800 TL şık hediye aldım . Nerde en iyi kaliteli bişey var onu sordurdum .aman uyduruk bişey olmasın markası iyi olsun sevdiğim insan tabiki buna dikkat edicem . Bakın ben ona ne alıyorum o bana ne alıyor muhabbeti değil bu. Kazancının çok üzerinde bişey almasını zaten istemezdim ev Kurucaz nihayetinde ..ama küçük de olsa gerçek bişey isterdim .
İnsanlara bakıyorum hiçbirinin eşi zengin vs değil ama hepsinin sevhilisi tektaş almış .
İnanılmaz moralim bozuk bu mevzuya

O günden sonra soğudum yüzükten takamıyorum.fake kocaman bir taş ki belli oluyormuş pırlanta olmadığı . İnsnalraın aaa ne kadar büyük taşlı diye önce yaklaşıp sonra AA gerçek değil bu demeleri beni soğuttu .samimi arkadaşlarım bunlar .ki hiçbirimizden saklımız yok .tabiki herkese olsun gücü buna yetmiş diyorum
Geçen sordu erkek arkadaşım yüzüğünü niye takmıyorsun diye . Geçiştirdim .
Moralim bozuk hayatımın ortasındaki dert değil ama doğum günümde de hediye almadı çiçek aldı .içten içe geçiştiriyor sevgisi lafta mı acaba diyorum

aklıma geldikçe üzülüyorum .bakış açımda hata mı var yanlış mı düşünüyorum doğru düşünüyorsam elimden ne gelir ne yapmalıyım güzel bir tektaş aldırmalı mıyım
Hiç tek taş düşkünlüğüm yok ama sahte yüzük beni de çok çok mutsuz ederdi hiç almamasını dahi tercih ederdim çok net bu konuda tavrım aldatılmış hissiyatı yaratıyor bende böyle şeyler.

Ama sizdeki durum farklı hep karşılaştırmıssınız su kadar lıralık hedıye ona, bu kadar lıralık hedıye akrabasına, bu kadar lıralık bana ...Ya da herkesin tek taşı gerçek benimki sahte vs kıyaslarınız sizi mutsuzluğa sürüklüyor sanki.

Evet bence bakış açınız yanlış .Kıyaslamayı bırakın .Ben hediye alırken mesela fiyat karşılaştırmasındansa kimin ne hoşuna gider ona göre alıyorum .Anneme roborock s6 aldım anneler gününde babama 400 tl ye polar bir üst aldım babalar günü için.Şimdi burdan hareketle babama az mı değer veriyorum yani?

Hiç tek taş düşkünlüğüm yok ama sahte yüzük beni de çok çok mutsuz ederdi hiç almamasını dahi tercih ederdim çok net bu konuda tavrım aldatılmış hissiyatı yaratıyor bende böyle şeyler.

Ama sizdeki durum farklı hep karşılaştırmıssınız su kadar lıralık hedıye ona, bu kadar lıralık hedıye akrabasına, bu kadar lıralık bana ...Ya da herkesin tek taşı gerçek benimki sahte vs kıyaslarınız sizi mutsuzluğa sürüklüyor sanki.

Evet bence bakış açınız yanlış .Kıyaslamayı bırakın .Ben hediye alırken mesela fiyat karşılaştırmasındansa kimin ne hoşuna gider ona göre alıyorum .Anneme roborock s6 aldım anneler gününde babama 400 tl ye polar bir üst aldım.Şimdi burdan hareketle babama az mı değer veriyorum yani?
Eşit olsa güzel olurdu hediye tabiki güzel ama ben babanız olsam aklıma düşerdi abi

Hahahaha nosunu sildim ama ismini verebilirim 😂 ya bırak herkes evlilik teklifi alınca she said yes diye fotoları dosuyo boy boy. Kimmiş o mutevaziler azınlık bir avuç insan. Benim etrafımda erkekle tanisirken babasının ne iş yaptığını soran ona göre sevgili olan insan var ve ODTÜ de okuyo, bı de adam Dr diye ismini cismini neye benzediğini bilmeden şehir dışından saatlerce kocayla tanışmaya giden. Sorsan herkes çok mütevazı zaten 😂
Benim zamanimda she said yes yoktu, nisanimizda sizleri aramizda gormekten mutluluk duyariz vardi.
Babani secemezsin ama kpi secebilirsin. Helal olsun koca yurekli odtu kizi. 🤣🤣🤣

Yok anacım,bit kadar da yok bende,hiçte heves etmedim ne yalan söyleyeyim.Ben mi çok saftiriğim anlamadım.İki gündür çözüme kavuşturamadık şu konuyu🤣🤣.
konu sahibine tektaş alınana kadar uzar gider bu konu.acayip istiyor baksana.bu gece rüyasında bile görür eminim.bence aldırsın hepimiz rahat edelim.aldır konu sahibi destekliyorum artık seni sonuna dek. :KK45:

Bende araştırma görevlisiyim sevgilim bile hemen hemen ay ı kaznıyıruz ben istesem şuan beğendiğin tektaşı alırım ama tabikide o almalı , sevgilim var sonuçta evlenmek istiyor bu adam e ne kadar fedakar bakalım.

X