Tektaş sorunu

Burda size yorum yapanlar çoğunlukta birkaç senelik evli, o hevesinizi simariklik olarak goruyo olabilirler. Sizi uzmek ya da gazlamak istemiyorum ama bana yapılsa yeniden yüzük aldırırdım bir de üstüne tepki gösterirsin. Çocuk mu kandiriyosun diye. Bu arada sevgi parayla ölçülmez diyenlere inanmayın üniversite de felsefe profesörümuz harcanan para sevginin somutlanmis göstergesidir demişti. İnsan değer ve önem verdiği şeylere para harcar hayatın her alanında böyle değil mi zaten? Bu örnek, olupta harcamayanlar için elbette inanın 7-8 bine bile gerek yok onun yarısına bagetler var pirlantadan KDV ya alinmiyo ya da çok az aliniyo ikisinden birisiydi hatırlayamadım şimdi o yüzden ucuza yüzük var gidip kuyumcuya baktığım için biliyorum.

valla ben kocam görümcem kaynanam hakkında hiç konu açmadım.kaynanam zaten yok.görümcelerimle de aram iyidir eşimi çekiştiririm onlarla.ben de geçeyim mi kenara?
Gec hemen .sen de az değilsin hesabına bakacam seninde .
buranın bilinmeyen kanunuymuş.
eski konular okunur ve on yıl önceki sevgiliyle olan yazışmada geçen bir cümle sana hatırlatılarak eziklenirsin. Birde sen de girip teeee milyon yıl önce yazdığın konuyu okuyup gelirsin ne b.K yazmışım diye.

yok valla bulamazsın.ama babam hakkında çok atıp tutarım bak.bir de metresleri sevmem.

Ben evlenme teklifi alırken yüzüğümü birlikte seçmeye gittik. Marka yazamıyorum sanırım ancak hem pırlanta hem altın tektaş yüzük satan, tüm Türkiye'de şubeleri olan bir yer. Altın aldık, taşının adını hatırlamıyorum ancak pırlanta değil. Tabiki kocamaaaam birşey seçmedik 0.30 gibi bir boyutta. Bir allahın kulu sormadı gerçek mi diye, ben de asla sorun etmedim, etmek aklıma dahi gelmedi. Şuan hergeçen gün daha da mutlu olduğum, sevdiğim,sevildiğim,değer gördüğüm bir evliliğim var. Bu kadar önemsiz şeyleri kendinize dert etmeyin. Size verilen değer bir madenle değil, size davranışlarıyla orantılıdır. Sevgiler

Bana o hocanın numarasını ver Allah’ını seversen .üşenmeyip gidip alnından öpücem usulca.
Burda beni ceyceyi görgüsüz şatafat düşkünü diye ezikliyorlardı sen bilimsel bir bakış açısı getirene kadar olaya.adam koca profesör !!

Şimdi
Eeeeyyyyy çekmecesinde pırlantasını taşıyıp gün yüzüne çıkarmaktan imtina edenler .
Vakit bu vakit !
Zaman gelmedi mi!
Hep beraber varmısınız ,çıkarın !
Gururla ! İhtişamla ! Övünçle takın parmağınıza !
Daha ne durursunuz.

puha ha.valla gülmekten gözlerimden yaş boşandı.yarını sen pırlanta takma günü ilan et bari .herkes çekmecelerden çıkarıp taksın da rahatla.

hahah ben sana yazdım ama ben takıyorum kız tektaş pırlantamı, benimki çekmecede değil.. he bir ara çekmeceye atmadım mı attım ama geri çıktı hep meydana kolumda da dört tane altın künye var.. gerçek değil diyen olursa yakarım benim de zaafım bu

Kafası kadar tek taşı olanların da kocasıyla,kaynanasiyla,eltisigille falan hiç dertleri yok zaten.

Hahahaha nosunu sildim ama ismini verebilirim ya bırak herkes evlilik teklifi alınca she said yes diye fotoları dosuyo boy boy. Kimmiş o mutevaziler azınlık bir avuç insan. Benim etrafımda erkekle tanisirken babasının ne iş yaptığını soran ona göre sevgili olan insan var ve ODTÜ de okuyo, bı de adam Dr diye ismini cismini neye benzediğini bilmeden şehir dışından saatlerce kocayla tanışmaya giden. Sorsan herkes çok mütevazı zaten

Hiç tek taş düşkünlüğüm yok ama sahte yüzük beni de çok çok mutsuz ederdi hiç almamasını dahi tercih ederdim çok net bu konuda tavrım aldatılmış hissiyatı yaratıyor bende böyle şeyler.

Ama sizdeki durum farklı hep karşılaştırmıssınız su kadar lıralık hedıye ona, bu kadar lıralık hedıye akrabasına, bu kadar lıralık bana ...Ya da herkesin tek taşı gerçek benimki sahte vs kıyaslarınız sizi mutsuzluğa sürüklüyor sanki.

Evet bence bakış açınız yanlış .Kıyaslamayı bırakın .Ben hediye alırken mesela fiyat karşılaştırmasındansa kimin ne hoşuna gider ona göre alıyorum .Anneme roborock s6 aldım anneler gününde babama 400 tl ye polar bir üst aldım babalar günü için.Şimdi burdan hareketle babama az mı değer veriyorum yani?

Eşit olsa güzel olurdu hediye tabiki güzel ama ben babanız olsam aklıma düşerdi abi

Benim zamanimda she said yes yoktu, nisanimizda sizleri aramizda gormekten mutluluk duyariz vardi.
Babani secemezsin ama kpi secebilirsin. Helal olsun koca yurekli odtu kizi.

Yok anacım,bit kadar da yok bende,hiçte heves etmedim ne yalan söyleyeyim.Ben mi çok saftiriğim anlamadım.İki gündür çözüme kavuşturamadık şu konuyu.
konu sahibine tektaş alınana kadar uzar gider bu konu.acayip istiyor baksana.bu gece rüyasında bile görür eminim.bence aldırsın hepimiz rahat edelim.aldır konu sahibi destekliyorum artık seni sonuna dek.

Bende araştırma görevlisiyim sevgilim bile hemen hemen ay ı kaznıyıruz ben istesem şuan beğendiğin tektaşı alırım ama tabikide o almalı , sevgilim var sonuçta evlenmek istiyor bu adam e ne kadar fedakar bakalım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…