- 14 Ekim 2021
- 431
- 939
- 44
Ozaman kimin ne dediğine bakma , adamı olduğu gibi sev gitsin , kimsenin dolduruşunada gelmeParası yettiğince
ha ha ha .ben de aynı fikirdeyim.pırlanta torununa kadar kalır.tatilse 1 hafta .Tatil biter gider pırlanta ömürlük ..sizde eşinizden isteyin .hadi beraber isteyelim haftaya ikimz de aldıralım pırlantaları senin de içinde kalmış belli
ilahi sen çok yaşa iyi güldüm gece gece.sen aldır bu tektaşı valla bak.ben 3 ünü aynı parmakta takan görgüsüzlerdenim.pazara giderken bile takarım valla .valla bana göre çok şık çok cool.ama sitede 3 ünü birarada takmanın görgüsüzlük olduğunu da söylediler.ben görgüsüzüm anacığımm keyifle takıyorum kaç yıldır.Siz hata etmişsiniz benim arkadaşlarım candır siz doğruyu bilip söylememişsiniz benim dostlarımla gizli saklı yok kardeş gibiburda gelip söylüyorsun sana danışsa söylemezmiydin. Ben iyisi buraya danıştım mesela gidip aldırmam gerektiğini çok iyi anladım .
Tüm kk kadınları aşırı ultra cool ve kesinlikle paranın zerresine önem vermiyor .hepsinin tektaşı çekmecede duruyormuş. Anlaşmışlar buradakiler o kadar pırlanta ve paradan nefret ediyor ki tektaşı çekmecede saklama derneği kurmuşlar .
Tektaş aldırmak isteyeni türlü türlü hakaretlerle bastırmaya çalışıp püskürtürler. Ben o kadar cool değilim ama henüz o seviyeye gelmedim . Çekmecemde sadece donlarım var
İnsan kendisinde ne eksikse onu varmış gibi ispatlamaya çalışır demişsin ya aklıma bir olay geldi.daha bu zamana kadar kimsenin yüzüğüne bakmadım , eşim aldı tek taş mı pırlanta mı bilmiyorum bile sordurmadım zaten kullanışlı değil duruyor kenarda heryere takılıyor kullanmıyorum alyansımızda çok klasik olanlar varya bombeli 4-5 mm kadar klasik alyanslar ondan. ne kimsenin yüzüğüne baktım ne birininde benimkine baktığını gördüm kıskanç fesat olanlar birbirinin eşyasını inceler konuşur ,insan kendisinde ne eksikse onu varmış gibi göstermek ispatlamak için gösteriş yapar görmüş geçirmiş tok insanların arasında konuşulmaz öyle şu kadar değerli bu kadar pahalı şu kadar karat muhabbetleri . siz çevrenizi değiştirin bence
Keşke değer verildiğini anlamak böyle pırlanta almak, hediyeleşmekle falan kolay anlaşılıyor olsaydı. Çok para harcaması değer verdiğini göstermez..Arkadaşlarına yaparken bana yapmaması onlar kadar değer görmek içimi acıttı.
Vallahi billahi cekmecede duruyor.Siz hata etmişsiniz benim arkadaşlarım candır siz doğruyu bilip söylememişsiniz benim dostlarımla gizli saklı yok kardeş gibiburda gelip söylüyorsun sana danışsa söylemezmiydin. Ben iyisi buraya danıştım mesela gidip aldırmam gerektiğini çok iyi anladım .
Tüm kk kadınları aşırı ultra cool ve kesinlikle paranın zerresine önem vermiyor .hepsinin tektaşı çekmecede duruyormuş. Anlaşmışlar buradakiler o kadar pırlanta ve paradan nefret ediyor ki tektaşı çekmecede saklama derneği kurmuşlar .
Tektaş aldırmak isteyeni türlü türlü hakaretlerle bastırmaya çalışıp püskürtürler. Ben o kadar cool değilim ama henüz o seviyeye gelmedim . Çekmecemde sadece donlarım var
istesem zaten alir da napacam pirlantayi yaTatil biter gider pırlanta ömürlük ..sizde eşinizden isteyin .hadi beraber isteyelim haftaya ikimz de aldıralım pırlantaları senin de içinde kalmış belli
Bilezik falan istemesinler tane takarsanız dedim durumunuza göre dedim annemde ben de istemedik öyle şeyler yok bizde söylemeden değer vermek güzeldir karşıdakine .gücü neye yetiyorsa ailesi onu takar ama sevdiğim kazanıp almak zorunda o para başka yerlere gidiyor illakiVallahi billahi cekmecede duruyor.
Simdi itiraf et kafan kadar tasli yuzugu gorunce heycanlanmissin yukselmissin. Ucuz yollu ufak tasli pirlanta gelse “bu ne yaa minnacik mikroskopla mi bakicaz” diye mizmizlanacaktin. Pirlantayi salla asil yatirim altinda dugunde dirsegine kadar bilezik istersin yuzugun intikamini almis olursun.
Ben size çok hak verdim. Diğerlerinin sahte ya demesi kısmında değil de, arkadaşlarına ailesine 750 TL ye hediye alırken size bir tık fazlaya evlilik temsili olan ve ömür boyu takacağınız şeyde çok çok ucuza kaçması bence de biraz düşündürür insanı. Hani elalemin konuşmasını geçin onlar kafan kadar gerçek taşın olsa yine bi laf ederler ama direk nişanlınızın size ve diğerlerine olan özenini karşılaştırıp buna takılmanız kısmı çok haklı bir durum. Yeni yüzük tabi aldırmayın ona gerek yok bence ama ben olsam ben de bozulurdumArkadaşlar beni hadise anlar onun yüzüğü de sahte çıkmış sizin vermediğiniz desteği bana o veriyor şuan hadiseyle dışarı çıkıyoruz dertleşcez bana 3 milyonluk yüzük diye 150 binlik yüzüğü takan memoşu anlatacakmış. Kız dedim benden daha kötüleri var .neyse ağlıyor şuan kapatmam lazım teli hadi görüşürüz anlatırım sonra tmm
İsteeee seeeennnistesem zaten alir da napacam pirlantayi ya
gezilcek gorulcek ani birintircek cok yer var daha listemizde
Bak unuttum bi mağazaya gittik ailesinden birilerine toplamda 2 bin TL harcama yaptı hediye aldı .e şimdi bu ne ve yüzüğü aldığı günlerde .ulan ben neyim burda eşekbaşı mıBen size çok hak verdim. Diğerlerinin sahte ya demesi kısmında değil de, arkadaşlarına ailesine 750 TL ye hediye alırken size bir tık fazlaya evlilik temsili olan ve ömür boyu takacağınız şeyde çok çok ucuza kaçması bence de biraz düşündürür insanı. Hani elalemin konuşmasını geçin onlar kafan kadar gerçek taşın olsa yine bi laf ederler ama direk nişanlınızın size ve diğerlerine olan özenini karşılaştırıp buna takılmanız kısmı çok haklı bir durum. Yeni yüzük tabi aldırmayın ona gerek yok bence ama ben olsam ben de bozulurdum
Çok para harcaması da bir değer göstergesidir..para kazandığı çalışıp uğraştığı madde onu bana harcaması da tabiki de değer ifadesi .sadece para harcaması değil onu da yapması lazım .bir erkek cimri olmamalıKeşke değer verildiğini anlamak böyle pırlanta almak, hediyeleşmekle falan kolay anlaşılıyor olsaydı. Çok para harcaması değer verdiğini göstermez..
E yani, öylesine bir günde 2 binlik harcama yap ama evleneceğin kadına evlenme teklifini bu şekilde yap olacak iş değil. Hani bu durum şey değil, durumu yoktu yapmadı veya parası yetmedi vs. Parası varmış ama yeterince özen göstermemiş. İnşallah diğer konularda da böyle yapmazBak unuttum bi mağazaya gittik ailesinden birilerine toplamda 2 bin TL harcama yaptı hediye aldı .e şimdi bu ne ve yüzüğü aldığı günlerde .ulan ben neyim burda eşekbaşı mı
Yazıyı düzelteyimBilezik falan istemesinler tane takarsanız dedim durumunuza göre dedim annemde ben de istemedik öyle şeyler yok bizde söylemeden değer vermek güzeldir karşıdakine .gücü neye yetiyorsa ailesi onu takar ama sevdiğim kazanıp almak zorunda o para başka yerlere gidiyor illaki
Çok para harcayıp da en ufak tartışmada yüzüne vuran tiplemeler çok olduğu için çok para harcama kıstasına takılmayın..Çok para harcaması da bir değer göstergesidir..para kazandığı çalışıp uğraştığı madde onu bana harcaması da tabiki de değer ifadesi .sadece para harcaması değil onu da yapması lazım .bir erkek cimri olmamalı
Çekmecede pırlanta saklayanlar derneği yeni üyesi kaydınızı yapınız hemen tüm cevheratınzıı girişte teslim edip ay ben hiç önem vermem demek için ilk sıraya geçip bekleyinAy Allah başka dert vermesinben evlilik teklifini pırlanta beştaş yüzükle aldım, o zaman eşimin maaşının 3-4 katı falandı sanırım yüzük. Ancak gözüme küçük geldiği için şuan çekmecede duruyor ben alelade bir kuyumcudan aldıgım sahte beştaşı takıyorum. Pırlanta hevesim olmadığından tektaşımı sakın pırlanta alma diye tembihlemiştim mesela. Bu arada çok iri olduğu için gerçek değil tahmini yapılıyordur yoksa sıradan biri bakıp aa sahteymiş diyemez kaç yıllık mücevherat uzmanları 5 dk inceliyor o yüzükleri anlamak için ama olduğu halde size yapmaması üzücü yoksa pırlanta mı değil mi biraz komik muhabbet
dirseğe kadar bilezik mi?deme öyle.eş adayı ve ailesi duysa yüreklerine iner alimallah.gramı bin tl ye yakın mübareklerinVallahi billahi cekmecede duruyor.
Simdi itiraf et kafan kadar tasli yuzugu gorunce heycanlanmissin yukselmissin. Ucuz yollu ufak tasli pirlanta gelse “bu ne yaa minnacik mikroskopla mi bakicaz” diye mizmizlanacaktin. Pirlantayi salla asil yatirim altinda dugunde dirsegine kadar bilezik istersin yuzugun intikamini almis olursun.