TEk yumurta ikizleri (monokoryonik diamniyotik) gebelik yaşayanlar

c
Can'ım az önce sayfaya bir yazı yazdım kasılmam la alakalı onu okurmusun sende oluyo mu bu tarz bişey

canim ben senden bir hafta gerideyim. ama ben oyle bir sey hissetmiyorum yalniz en basindan beri magnezyum kullaniyorum. saclarim baya dökülüyor da o yuzden vermisti drum
bence magnezyum icersen hemen iyi gelecektir. sakin olumsuz seyler aklina getirme hemen

Benim bir tanıdığıma dr u bebeği zayıf diye kaşar peyniri tahin helvası birde muz ye demiş ama ilerleyen zamanlarda kız yemiş bebisi baya bir kilo almış bende yapcam nasip olursa suan yumurtami keciboynuzlu pekmezli sutumu ceviz fındık badem yiyorum.benim özellikle aksamlari çok agrilarim oluyor normal mi acaba sizde de oluyor mu

evet canim neyse vardir bir bildigi benim su an 13+5 sanirim. 2 gun sonra 14. haftam basliycak Allah kismet ederse. 17 veya 18 de gorucek beni de perinatalog. stres yapiyorum valla onla gorusme konusunu heycan yapiyorum cok ben malesef
Aramızda çok büyük bi fark yok aynı dönemdeyiz hemen hemen. Evet evet 18 de beni de görücek çünkü bu bahsettikleri riskler o haftalar da ortaya çıkabiliyomuş tabi bi ihtimal. Bende perinotoloğa gittiğim de o ultrasonla bakarken o kadar kasıldım ki kötü bişey der diye bi ara gözlerimi kapatıp bekledim ama çok şükür iyilerdi

Nasıl bi Ağrı Can'ım nerende oluyo tam olarak

Bu
magnezyum verdi bugün içtim inşallah geçer

gerçekten cok sukur canim. insallah bana da guzel seyler soyler. ve insallah 17 18. haftalari hepimiz saglikla atlatiriz.

Bu
magnezyum verdi bugün içtim inşallah geçer

ben de her gun ceviz, muz, badem, peynir tuketiyorum. meyve fasillarino atlamamaya calsiiyorum. et ya da sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum iste. ama kasar peynir tahin ve muzu duydum. nar da iyi geliyormus bebeklere. bir de hurma yiyorum ama hurma isi tartışmalı olabilir 1 tane yiyorum her gun.

Nasıl bi Ağrı Can'ım nerende oluyo tam olarak
Ultrosonla bebeklere baktıkları yerde böyle birşey saplaniyormus gibi oluyor.kasiklarim da da bazen oluyor bu kramp gibi. Kasiklarimdakini dr a sordum normal dedi rahim buyuyormus ama bebeklerin olduğu yerdeki yeni oluyor

Bu Arada doktor bugün bakarken biri için kız dedi diğeri göstermedi oda kızdır sanırım biri erkek diğeri kız olmuyo demi bu tek yumurta ikizlerin de

Ultrosonla bebeklere baktıkları yerde böyle birşey saplaniyormus gibi oluyor.kasiklarim da da bazen oluyor bu kramp gibi. Kasiklarimdakini dr a sordum normal dedi rahim buyuyormus ama bebeklerin olduğu yerdeki yeni oluyor
Kaç haftalık senin Can'ım ? Peki kasılma oluyo mu sertleşme bende Ağrı oluyo kasılmam da var

Limon kan sulandirici özelliği var onu tüketirken dikkatli olun.kahveye hasret kaldım kimi iç zeki olurlar diyor.birde hergün bir tane soda içiyorum

Kizlar git gide agirlasmak beni cok korkutmaya basladi bebeklerim saglikli olsun istiyorum tek derdim o ama eve kapanmak cok urkutucu. Bugun ikea ya gittik, cok kalabalik ve sıcaktı bir ara tansiyonum düştü. Sürekli oturmaya calistim ama yine de yatmadan vücut dinlenmiyor sanirim. Artik isleri bir an evvel halletmem lazim

Bu Arada doktor bugün bakarken biri için kız dedi diğeri göstermedi oda kızdır sanırım biri erkek diğeri kız olmuyo demi bu tek yumurta ikizlerin de

olmuyor canim ayni cinsiyet oluyor genelde ayyy ne guzelll. belki olur sasiririz. benim henuz bekletiyor soylemiyor nedense cinsiyetlerini. ben de ustelemiyorum yanlis ogrenip sonradan baska bisey ogrenmiyim diye. baska doktora da risk misk yeniden dinlememek icin gidemiyorum

Limon kan sulandirici özelliği var onu tüketirken dikkatli olun.kahveye hasret kaldım kimi iç zeki olurlar diyor.birde hergün bir tane soda içiyorum
ben cay ve kahve tuketmiyorum canim kalsiyum emilmesini azaltiyor diye biliyorum. ama yanlis bir bilgi de olabilir arastirmak gerek. limonu gripten korkuma arada yiyorum

bende çok korkuyorum Can'ım eve kapalı kalmaktan

Valla Can'ım benim bugün ki niyetim cinsiyet değildi aklımda bile yoktu kendi doktorum da degil hatta doktor birden söyleyince şaşırdım biri gösterdi çok net dedi hatta diğeri göstermedi çok şaşırdım artık 13. Haftada net belli oluyomuş cinsiyet öyle söyledi doktor hatta 11 de bile görebiliyoruz ama tam emin olamıyoruz dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…