- 7 Aralık 2016
- 63
- 24
- 8
- 38
Ç
öok üzüldüm canım gece uyuyamamak çok kötü gerçekten hiç burun tıkanıklığı yaşamadım ama baş Ağrı'larım oluyo çok fena
Dikkat et Can'ım aman tansiyon çok fena yapıyo insanı. Ya sorma o saçma sapan yersiz bi duygusallık bende de var napcaz bilmiyorumminn canim hepimizi insallah. Cok şükür iyiyiz dun biraz yorulduk, tansiyonum falan düştü eve geldigimde zor dus alip uyudum sonra kendime geldim. Uzun süre ayakta kalmak hic iyi gelmiyor artık. Besik dolap falan bakalim demiştik ama karar bile veremedim cocuklar tatile girdi ya unutmusm her yer nasil kalabalik :/ bir de esim yemek aliyordu tepsiyle yanimdan gecerken karnima çarptı hafif cok korktu sonra ay ben bi aglamaya basladim ortalikta. bu aralar bi duygusallik geldi her seye duygulaniyorum ne yapacağız bakalim:)
Benimde uyku düzenim şimdiden bozulmaya başladı etraftan hep aynı şeyleri duyuyorum çocuklar olana kadar uyuyabildiğin kadar uyu daha uyuyamazsınevet canim cok bunaltici bir durum insallah gecicidir diye dua ediyorum bakalim bekleyip gorucez 2 haftadir yarim yamalak uyuyorum ilk haftalardaki uykularimi ozledim
Dikkat et Can'ım aman tansiyon çok fena yapıyo insanı. Ya sorma o saçma sapan yersiz bi duygusallık bende de var napcaz bilmiyorumşu alışveriş işi Nasıl almayı düşünüyosun Can'ım beşiklerini falan birde bu alışverişe kaçıncı haftada başlamak lazım acep
Beşik için park beşik öneriyolar ama hiç bilmiyorum dolap falan düşünüyosan yer sıkıntın yok sanırım benim varDoktorum hep diyor ikiz annelerinde iki kat fazla hormon var ondan her seyi iki kat fazla yaşıyorsun diye.
Valla kıyafet alisverisini yapmistim hep ara ara. Iyi ki yapmisiz. Ufak birkac parca kaldi. Iste emzik tirnak makasi agiz bezlerini falan aldim. Geri kalanlari da halledicem bebeyagidir sampuan kuvetleri vs. Bir de hediyeler gelmeye basliyor o yüzden cok abartmak da istemiyorum.
Biz simdi bir tane besik alalim dedik. Birlikte yatiracagiz çünkü. Birbirlerini uyandirmaya basladiklarinda ikinci besigi alacagiz. Ikea da büyük bir dolap bulduk dün sanirim onu aliriz iki ayri dolap fikri sacma geliyor hem de nasilsa gerekecek büyük bir dolap. Besik de yine ikea olacak.
Ç
öok üzüldüm canım gece uyuyamamak çok kötü gerçekten hiç burun tıkanıklığı yaşamadım ama baş Ağrı'larım oluyo çok fena
Dikkat et Can'ım aman tansiyon çok fena yapıyo insanı. Ya sorma o saçma sapan yersiz bi duygusallık bende de var napcaz bilmiyorumşu alışveriş işi Nasıl almayı düşünüyosun Can'ım beşiklerini falan birde bu alışverişe kaçıncı haftada başlamak lazım acep
Aynen Can'ım bende ilk başta tek beşik park yatak düşünüyorum birlikte yatırıcam bi kaç ay Allah nasip ederse tabi eşyalarını koymak içinde bende Şifonyer düşünüyorum daha az yer kaplar diyeamin insallah saglikla gelsinler de cektiklerimize degsin. ben 20. haftada baslanabilir diye dusunuyorum kucuk alisverisler en gec 24 le 28 arasi yapmak lazim gelir diye dusunuyorum. bir de bir arkadasim ikiz dogurdu o da hem yenidogan hem premature ikiser takim aldi ne olur ne olmaz diye. bence ilk 3 4 ay tek bir park yatak idare edicektir. benim yer sorunum da var ayni sekilde dolap almaktansa cekmeceli bir sifonyer dusundum sonrasinda ihtiyac oldukca alirim dedim nasilsa alinacak yerleri belirliycez. e artik internet alisverisleri de var buyuk kolaylik.
Amin canım inşallah. inan o korku hiç geçmiyor. Sağlıkla kucağımıza almak nasip olsun bütün isteyenlerin ve hamilelerin inşallah.Çok zor bir süreç Cidde'n ben şimdi bi daha Bebek düşünmeye korkuyorum yine aynısı olursa diye. İnşallah bebişin yaşadığın bütün sıkıntıları unutturur sağlıkla kucağına alırsın.
ben de öyle yapıyorum. 13. hafta ve 22. haftada perinatolog iyi fikir. kadın doğumcunun göremediği detaylara bakıyorlar. zaten kadın doğumcular yönlendiriyor ikizlerde şart.Normal jinekoloğa gidiyorum ama 13. Haftada perinotolok baktı ayrıntılı ultrasona girdim ikisinin de takibinde olucam sanırım kadın doğum doktorum öyle söyledi
ben de olmuştum ballı limonlu ıhlamur ve ballı zencefil iyi geliyor geçmiş olsun.Kızlar grip oldum ya ıhlamur içiyorum bol bol çok korkuyorum bişey olacak diye öksürük hapsırık z
Sagol canım bugün biraz daha iyiyim ıhlamurlar sayesindeben de olmuştum ballı limonlu ıhlamur ve ballı zencefil iyi geliyor geçmiş olsun.
Kızlar dün üzücü bir haber aldım canım sıkıldı bir arkadaşımın akrabası bizim gibi tek yumurta ikizlerine hamileydi maalesef 27 haftalık Doğum yaptınız bebeklerde transfuzasyon olmuş ve çok geç farkedilmiş sanırım sık sık takip olmuyormuş bebeklerin birini kaybetti biri küvezde yaşam savaşı veriyor biri 250 gr bir 1 kilo doğmuş aman dikkat şakın kendimizi iyi hissediyoruz diye kontorellerimizi aksatmayalım
Yok canım sadece 250 gr digeri de 1 kilo 250 gr olan maalesef yaşamamış dr u farketmemiş kendiside çok sık gitmiyormuş birden açılmış bebeklerin arasında ki farkCok uzuldum canim Allah yardimcisi olsun gercekten kalan bebegine saglik versin. Kilolari anlamadim biri 1.250 digeri 1 kilo mu? Epey fark varmis arada doktoru farkedemedi demek ki :/
Yok canım sadece 250 gr digeri de 1 kilo 250 gr olan maalesef yaşamamış dr u farketmemiş kendiside çok sık gitmiyormuş birden açılmış bebeklerin arasında ki fark
Amin canım Rabbim hepimizin yardımcısı olsun kucağımıza almayı nasip etsin RabbimAnladim canim. Kiyamam Allah yardimcisi olsun
Korkma Can'ım bende yaşadım kanama hemen git doktora baksınlar keseye bebeğe iğne yaparlar serum takarlar bişey yoktur inşallahKızlar çok acil lütfen 14 haftalik tek yumurta ikizine hamileyim kızlar bugün çarşıya çıktım çıkmaz olaydım ondan mı oldu bilmiyorum kanamam var peceteye çok açık pembe kan geliyor çok az da belim ağrıyor düşük mü yapıyorum acaba...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?