Çok zor bir süreç Cidde'n ben şimdi bi daha Bebek düşünmeye korkuyorum yine aynısı olursa diye. İnşallah bebişin yaşadığın bütün sıkıntıları unutturur sağlıkla kucağına alırsın.yok canım iki sene önce kaybettim, şimdi yeniden hamileyim çok şükür. Ama bu zaman zarfında kaç ameliyat oldum ne zorluklar yaşadım sorma. hepsi geçiyor zamanla sabır gerekiyor. inşallah sen sıkıntısız bir süreç geçirirsin ve yeniden hamile kalırsın çabucak canım.
Amin canım Allah razı olsun. İsteyen herkese Allah hayırlı sağlıklı bebişler nasip etsin inşallahAllah sabır versin canım.. Dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip, yavruna kavuşursun... RABBİM yar ve yardımcın olsun..
Çok zor bir süreç Cidde'n ben şimdi bi daha Bebek düşünmeye korkuyorum yine aynısı olursa diye. İnşallah bebişin yaşadığın bütün sıkıntıları unutturur sağlıkla kucağına alırsın.
İnşallah inşallahCanim Allah sabrini versin, her seyi unutturacak cok guzel saglikli evlatlarin olsun tez vakitte
Allah razı olsun Canım çok teşekkür ederim tanışmasakta söylediklerinle seni kendime çok yakın hissettim ve çok Mutlu oldum. İnşallah sen de bebeklerini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın güzel Mutlu günler senle olur. İlk bebeklerin mi olacak
Ben normalde çalışıyordum suan rapor aldım dinleniyorum..ınsallahhh sağ salim alırız bebeklerimizi kucagimiza Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..merhaba bennde 13 haftalikim ayni haftalarimiz. hayir olumssuz biseyden bahsetmiyor drum sadece riskler mevcut o kadar. ben de bu riskleri yasayacagima inanmiyorum. moralimi yuksek tutmaya calisiyorum zor olsa da... simdiye dek her sey iyi gitti cok sukur.
Dr baktı gayet iyi dedi ellerine ayaklarına sanırım burnuna falan da baktı gayet iyiler dedi çok şükür Rabbime aralarında 1_2gunluk fark var dedi oda iyi birsey dedi öyle sürekli dua ediyorum.Benimkiler öyle.24. Haftadayiz. Doktorum 'olusabilecek' risklerden bahsetti. Ama genel ollarak olumlu konusuyor. Ilk tek yumurta ikiz gebesi degiliz öyle düşünelim bir sürü saglikla doguran anne var biz dr onlardan olacagiz Allahin izniyle. Nasil gidiyor simdiye dek hamilelik, ense kalinligina baktirdiniz mi?
Ben normalde çalışıyordum suan rapor aldım dinleniyorum..ınsallahhh sağ salim alırız bebeklerimizi kucagimiza Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah..
Evet evet bende öyle düşünüyorum Burdaki arkadaşların beslenme düzenlerini merak ediyorum geçen hafta sormuştum hatta. Bu arada ense kalınlıklarını kaçıncı haftada ölçtürdün Can'ım ve kaç çıktı ?amin insallah. benim de oyle canim icini rahat tut. aralarinda 1-2 gun fark var. zaten bu tur gebelikler icin normal umarim ileriki haftalara dogru bu fark cok acilmaz. risk var diye basimiza gelecek demek degil bu tabiki. ben tarama testi yaptirmadim ama pahali bir kan testi var ondan yaptirdim sonuc bekliyorum. ense kalinligi olcumu yapildi bir de. bize dusen dinlenmek, iyi beslenmek, iyi uyumak ve gripten nezleden korunmak. aslinda burada besin olculerimizi ve neler yedigimizi paylaşsak cok guzel olur. onlara kilo aldirabilmemiz icin ozel bisey var mi acaba diye dusunuyor insan.
Evet evet bende öyle düşünüyorum Burdaki arkadaşların beslenme düzenlerini merak ediyorum geçen hafta sormuştum hatta. Bu arada ense kalınlıklarını kaçıncı haftada ölçtürdün Can'ım ve kaç çıktı ?
Evet Can'ım 13. Haftada ölçüldü 1.4 benimki de ben İstanbuldayım sen ?12. haftada olcturdum iste gecen hafta yani 1.04 mm cikti canim senin yapildi mi olcumun. sen hangis sehirdesin?
Evet Can'ım 13. Haftada ölçüldü 1.4 benimki de ben İstanbuldayım sen ?
Normal jinekoloğa gidiyorum ama 13. Haftada perinotolok baktı ayrıntılı ultrasona girdim ikisinin de takibinde olucam sanırım kadın doğum doktorum öyle söylediben yalovadayim belki ayni sehirdeyizdir dedim. perinataloga gittin mi peki yoksa normal jinekologa mi gidiyosun
Kızlarrrr yaklaşık bi haftadır falan kasılmam oluyo daha doğrusu karnım da sertleşme oluyo kasılma diyorlarmış buna belli bölgelerinde taş gibi kesiliyo bi süre sonra düzeliyo sanki bebekler kolunu yada poposunu dayıyo gibi. Ama tabi bu haftalarda bebekleri hissetmem imkansızmış doktora gittim bugün Bebek olamaz kasılma dedi ultrasonla karından baktı bişey demedi açılma gözükmüyor dedi magnezyum falan verdi bol su iç yat dedibaşına böle bişey gelen varmı
Normal jinekoloğa gidiyorum ama 13. Haftada perinotolok baktı ayrıntılı ultrasona girdim ikisinin de takibinde olucam sanırım kadın doğum doktorum öyle söyledi
Canım sen büyük ihtimal bebekleri hissediyosun ben doktora sordum ilk telde görüştüm Bebek olamaz daha erken dedi hastaneye çağırdıArada bir bende de oluyor nadiren. Ama hakikaten bebeklerden hissediyorum onlari. Sen kac haftaliktik canim? Bir sey olmaz insallah magnezyum iyi gelir
Doktora göre değişiyo benim doktorum ilk 13. Hafta da yönlendirdi sanırım 18 de ve 22 de tekrar gidicem öyle söylendi kaçıncı haftadasın senhim benim perinatalog 17. haftada bakicak drum oyle soyledi ama ben biraz gec mi acaba diye dusunuyorum. bu konuyu bir sorayim olmazsa
Can'ım az önce sayfaya bir yazı yazdım kasılmam la alakalı onu okurmusun sende oluyo mu bu tarz bişeyhim benim perinatalog 17. haftada bakicak drum oyle soyledi ama ben biraz gec mi acaba diye dusunuyorum. bu konuyu bir sorayim olmazsa
Doktora göre değişiyo benim doktorum ilk 13. Hafta da yönlendirdi sanırım 18 de ve 22 de tekrar gidicem öyle söylendi kaçıncı haftadasın sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?