TEk yumurta ikizleri (monokoryonik diamniyotik) gebelik yaşayanlar

masallah size. insallah en saglikli sekilde gelirler. Allah hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza almayi.

Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Ben ikizlerimi kaybettim inşallah siz benim yaşadığım gibi bişey yaşamazsınız. ikiz gebeliği her zaman riskli bi durum maalesef çok çok dua edin

Allah sabir versin. Insallah en yakin zamanda bu uzuntun hafifler ve yeniden hamile kalirsin canim. olabilir hayat malesef her zaman bekledigimiz seyler getirmiyor hic birimize. Allah sabrini ve bu uzuntuden sonra sevincini versin insallah sana ve ailene. risklerden oturu mu kaybettin nedeni seni uzmeyecekse paylasir misin?

Çok şükür artık üzülmüyorum çünkü ben bebeklerimi cennete gönderdim beni orda bekliycekler Tek yumurta ikizi oldukları için kaybettim bir Bebek normal haftasındaydı diğeri bi hafta geriden geliyordu iç organları gelişmemişti. Tek yumurta olduğu için sağlıksız olan sağlıklı olanı etkiledi ve 11. Haftada doktora gittiğimizde ikisinin de karnımda öldüklerini öğrendim sonrası düşük ve kürtaj uçtu gitti Melek'lerim

canim benim. evet seni cennette bekleyecekler. Allah emin ol sana cok guzel kapilar acip guzel gunler bagislayacaktir. Allah her seyi gorur, duyar. eminim bundan sonrasi senin icin cok gUzel olacak. Senin icin de dua edecegim tanismasak da... Umarim hayatta her sey yolunda gider bundan sonra ailenle birlikte cok guzel gunleriniz olur.

başın saolsun canım. Allahım sabir versin

Allah razı olsun Canım çok teşekkür ederim tanışmasakta söylediklerinle seni kendime çok yakın hissettim ve çok Mutlu oldum. İnşallah sen de bebeklerini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın güzel Mutlu günler senle olur. İlk bebeklerin mi olacak

Allah razı olsun Canım çok teşekkür ederim tanışmasakta söylediklerinle seni kendime çok yakın hissettim ve çok Mutlu oldum. İnşallah sen de bebeklerini hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağına alırsın güzel Mutlu günler senle olur. İlk bebeklerin mi olacak

başın sağolsun canım. benim de 24. haftalık bir kaybım var bilirim çok ama çok zor. inşallah yakın zamanda yeniden güzel haberlerle gelirsin canım.

başın sağolsun canım. benim de 24. haftalık bir kaybım var bilirim çok ama çok zor. inşallah yakın zamanda yeniden güzel haberlerle gelirsin canım.
Ah ya rabbim ne kadar da zor bi durum. İnşallah sen de tez Zaman'da Mutlu haberlerle gelirsin. Allah sabır versin yeni mi kaybettin.

Ah ya rabbim ne kadar da zor bi durum. İnşallah sen de tez Zaman'da Mutlu haberlerle gelirsin. Allah sabır versin yeni mi kaybettin.
yok canım iki sene önce kaybettim, şimdi yeniden hamileyim çok şükür. Ama bu zaman zarfında kaç ameliyat oldum ne zorluklar yaşadım sorma. hepsi geçiyor zamanla sabır gerekiyor. inşallah sen sıkıntısız bir süreç geçirirsin ve yeniden hamile kalırsın çabucak canım.

Allah sabır versin canım.. Dilerim en kısa zamanda sağlıklı bir gebelik geçirip, yavruna kavuşursun... RABBİM yar ve yardımcın olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…