amin canım saolasin. Darısı sizinde basinizaSaglikla kucagina al insallah canım. Iyiyiz biz cok şükür 24 haftaya geldik. Sık tuvalete çıkma dışında büyük bir sorun yok
ben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum bile :))amin canım. İnanki çok çok heyecanliyim. İnşallah sağ salim dogarlar
canım tek yumurta ama aralarında zar var diye demişti bi ara doktor. Çok ayrıntı bilmiyorum o konuda. Şuanda 35+1 günlük hamileyim. 2200 gr dedi kilolarına canım. Ameliyat olacağım gün 36+2 günlük olacaklar
cuma günü gittik dr . Gün verdi. Sanki hic zaman geçmiyor. Nasıl gelecek p.tesi bilmiyorum canımben bile heyecanlandım seni düşünemiyorum bile :))
amin inşallah canimmasallah size. insallah en saglikli sekilde gelirler. Allah hepimize nasip etsin saglikla kucagimiza almayi.
herşey güzel olacak şu son günler nasıl da heyecanla geçer şimdi :)cuma günü gittik dr . Gün verdi. Sanki hic zaman geçmiyor. Nasıl gelecek p.tesi bilmiyorum canım
evet . En basta sağlıklı olsunlar. Aklın fikrim kuvoze girerler mi . Kime benziyolar. Çok yaramazlarmi ......gibi gibi .... Aklımda deli sorularherşey güzel olacak şu son günler nasıl da heyecanla geçer şimdi :)
Arkadaşlar hepinize hayırlı olsun sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza alırsınız inşallah. Ben ikizlerimi kaybettim inşallah siz benim yaşadığım gibi bişey yaşamazsınız. ikiz gebeliği her zaman riskli bi durum maalesef çok çok dua edin
Çok şükür artık üzülmüyorum çünkü ben bebeklerimi cennete gönderdim beni orda bekliycekler Tek yumurta ikizi oldukları için kaybettim bir Bebek normal haftasındaydı diğeri bi hafta geriden geliyordu iç organları gelişmemişti. Tek yumurta olduğu için sağlıksız olan sağlıklı olanı etkiledi ve 11. Haftada doktora gittiğimizde ikisinin de karnımda öldüklerini öğrendim sonrası düşük ve kürtaj uçtu gitti Melek'lerimAllah sabir versin. Insallah en yakin zamanda bu uzuntun hafifler ve yeniden hamile kalirsin canim. olabilir hayat malesef her zaman bekledigimiz seyler getirmiyor hic birimize. Allah sabrini ve bu uzuntuden sonra sevincini versin insallah sana ve ailene. risklerden oturu mu kaybettin nedeni seni uzmeyecekse paylasir misin?
Çok şükür artık üzülmüyorum çünkü ben bebeklerimi cennete gönderdim beni orda bekliycekler Tek yumurta ikizi oldukları için kaybettim bir Bebek normal haftasındaydı diğeri bi hafta geriden geliyordu iç organları gelişmemişti. Tek yumurta olduğu için sağlıksız olan sağlıklı olanı etkiledi ve 11. Haftada doktora gittiğimizde ikisinin de karnımda öldüklerini öğrendim sonrası düşük ve kürtaj uçtu gitti Melek'lerim
canim benim. evet seni cennette bekleyecekler. Allah emin ol sana cok guzel kapilar acip guzel gunler bagislayacaktir. Allah her seyi gorur, duyar. eminim bundan sonrasi senin icin cok gUzel olacak. Senin icin de dua edecegim tanismasak da... Umarim hayatta her sey yolunda gider bundan sonra ailenle birlikte cok guzel gunleriniz olur.
başın saolsun canım. Allahım sabir versinÇok şükür artık üzülmüyorum çünkü ben bebeklerimi cennete gönderdim beni orda bekliycekler Tek yumurta ikizi oldukları için kaybettim bir Bebek normal haftasındaydı diğeri bi hafta geriden geliyordu iç organları gelişmemişti. Tek yumurta olduğu için sağlıksız olan sağlıklı olanı etkiledi ve 11. Haftada doktora gittiğimizde ikisinin de karnımda öldüklerini öğrendim sonrası düşük ve kürtaj uçtu gitti Melek'lerim
Amin canım Allah razı olsun. Çok teşekkür ederimbaşın saolsun canım. Allahım sabir versin
başın sağolsun canım. benim de 24. haftalık bir kaybım var bilirim çok ama çok zor. inşallah yakın zamanda yeniden güzel haberlerle gelirsin canım.Çok şükür artık üzülmüyorum çünkü ben bebeklerimi cennete gönderdim beni orda bekliycekler Tek yumurta ikizi oldukları için kaybettim bir Bebek normal haftasındaydı diğeri bi hafta geriden geliyordu iç organları gelişmemişti. Tek yumurta olduğu için sağlıksız olan sağlıklı olanı etkiledi ve 11. Haftada doktora gittiğimizde ikisinin de karnımda öldüklerini öğrendim sonrası düşük ve kürtaj uçtu gitti Melek'lerim
Ah ya rabbim ne kadar da zor bi durum. İnşallah sen de tez Zaman'da Mutlu haberlerle gelirsin. Allah sabır versin yeni mi kaybettin.başın sağolsun canım. benim de 24. haftalık bir kaybım var bilirim çok ama çok zor. inşallah yakın zamanda yeniden güzel haberlerle gelirsin canım.
yok canım iki sene önce kaybettim, şimdi yeniden hamileyim çok şükür. Ama bu zaman zarfında kaç ameliyat oldum ne zorluklar yaşadım sorma. hepsi geçiyor zamanla sabır gerekiyor. inşallah sen sıkıntısız bir süreç geçirirsin ve yeniden hamile kalırsın çabucak canım.Ah ya rabbim ne kadar da zor bi durum. İnşallah sen de tez Zaman'da Mutlu haberlerle gelirsin. Allah sabır versin yeni mi kaybettin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?