- 2 Kasım 2018
- 1.529
- 829
- 53
- 34
Maşallah kaçıncı haftada doğdular canım tek yumurta mı çift yumurta mıBenimkiler dogdu, 16 ayliklar
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşallah kaçıncı haftada doğdular canım tek yumurta mı çift yumurta mıBenimkiler dogdu, 16 ayliklar
36+1 de dogdular. Biz tek yumurta beklerden dogumda cift yumurta olarak geldilerMaşallah kaçıncı haftada doğdular canım tek yumurta mı çift yumurta mı
Nasıl yani canım nerden anladılar bana anlatır mısın çok merak ediyorum size önce ne dediler36+1 de dogdular. Biz tek yumurta beklerden dogumda cift yumurta olarak geldiler
Benim ultrasonlarda hep tek plesanta olarak goruldu. Ama aslinda 2 plesanta yanyana olunca birbirine kenetlenmis buyuzden tek olesanta gibi gozukmus hep.Nasıl yani canım nerden anladılar bana anlatır mısın çok merak ediyorum size önce ne dediler
Bana da hep tek plesantaBenim ultrasonlarda hep tek plesanta olarak goruldu. Ama aslinda 2 plesanta yanyana olunca birbirine kenetlenmis buyuzden tek olesanta gibi gozukmus hep.
bana da yek plesanta dediler peki canım bebeklerin birbirine çok benziyor muBenim ultrasonlarda hep tek plesanta olarak goruldu. Ama aslinda 2 plesanta yanyana olunca birbirine kenetlenmis buyuzden tek olesanta gibi gozukmus hep.
Valla canim okadar farklilar ki degil ikiz, kardes olduklarina bile inanmak zor hem gorunus hemde karakter olarak.Bana da hep tek plesanta
bana da yek plesanta dediler peki canım bebeklerin birbirine çok benziyor mu
Senin iki plesanta benim tek suan canımValla canim okadar farklilar ki degil ikiz, kardes olduklarina bile inanmak zor hem gorunus hemde karakter olarak.
Benim de şuan çift yumurta ikizi tek PlesantaBenimde ikiz bebekler iki ayrı kese tek plasenta fakat çok agrım oluyo vajinal kanamam vardı geçtiğini söyledi doktorum kasılmam ve agrım var 17 haftalık bnim gibi olan var mı
tek plesenta tek kesemiSenin iki plesanta benim tek suan canım
Benim keseleri farklıydı canımbu baslikta yazan annelere tek tek ulasmam zor umarim birkaciniz gorur
ayni kesede 2 bebek tasiyip saglikla doguran annelerim varmi
Doğurdum. Acil sezeryanla kabus gibi bir günle erken.. 50 gün kuvoz yolu.bu baslikta yazan annelere tek tek ulasmam zor umarim birkaciniz gorur
ayni kesede 2 bebek tasiyip saglikla doguran annelerim varmi