TEk yumurta ikizleri (monokoryonik diamniyotik) gebelik yaşayanlar

Benden birsürü test istediler onun sonucuna göre mi verecekler acaba magnezyum.erkek olabilir ama kesin degil dediler sizinki belli mi
Biri gösterdi kız dedi diğeri göstermedi oda kızdır herhalde. Bu testleri ne için istedi Can'ım kasılman sertleşmen için mi

ayyy ne guzel belki bana da bu hafta gidince soyler. ben de kiz hissediyorum ama bakalim kismet zaten su an benim.icin on planda olan sadece saglikli olmalari. ama cinsiyeti de merak etmiyorum degil Allahin izniyle her sey gUzel gecsin bu sene mono mono, mono di annelerinin senesi olsun insallah herkes saglikla kucagina alsin tatli bebeklerini.

Amçn
. Amin Can'ım amin valla ne yalan söyliyim bende kız istiyodum doktor öyle diyince sevindim değişirmi diye sordum hatta değişmez net gördüm dedi ama bakalım

Evet Can'ım bugün doktor da söyledi son dönemlerde çok fazla varmış tek yumurta gebeliği Allah Hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Evet Can'ım bugün doktor da söyledi son dönemlerde çok fazla varmış tek yumurta gebeliği Allah Hepimize sağlıklı doğumlar nasip etsin

Allahin izniyle her sey her birimiz icin guzel gidicek hic gerilmeyelim bos yere. Allahtan bir istedim iki nasip etti. canini verdiyse sagligini da verir insallah. sonucta ne gelirse ondan gelecek insallah hayirlisini versin her birimize. bol bol birbirbiimiz icin de dua edelim ben her duamda hepimizi aniyorum.

kizlar, 2 haftadir burun tikanikligindan dolayi dogru duzgun uyuyamiyorum. doktor deniz suyu spreyi kullan dedi kullaniyorum ama yetmiyor. buhar makinesi de aldim. siz yasiyor musunuz boyle bir durum? uykusuz geceler daha 12. haftafa basladi nasil gecicek bu kadar zaman boyle hic bilmiyorum? tavsiyeniz var mi?

Bana oldu canim aynen o haftalarda. Gebelik hormonu yaparmis burunda tikaniklik. Bende en basta migren de olmustu cok sukur gecti ikisi de. Senin de gecer insallah biraz sabrediceksin:/ ben de deniz suyu kullaniyordum ama tamamen gecirecek bir sey bulamamistim

valla en rahat donemler de boyle uykusuzlukla geciyor diye uzuluyorum. insallah dedigin gibi olur gecer canim ya. mide bulantilarim yeni bitti cok sukur. bu burun tikanikligi da oyle bir anda bitiyor mu? kacinci haftanda degismisti bu durum hatirlayabiliyor musun peki?

Aynen kesiliveriyor. Sonra rahat rahat uyuyacaksin insallah:) hatirlayamadim tam ne zaman kesildigini :/ ama o bittiginde en rahat donemine girmis olacaksin. Benim icin öyleydi, simdi simdi zorluklari basladi iste.

Aynen kesiliveriyor. Sonra rahat rahat uyuyacaksin insallah:) hatirlayamadim tam ne zaman kesildigini :/ ama o bittiginde en rahat donemine girmis olacaksin. Benim icin öyleydi, simdi simdi zorluklari basladi iste.

ay hadi insallah canim. bugun bana guzel bir haber verdin sevindirdin Allahta seni sevindirsin. nasil ogluslar iyisiniz degil mi?

ay hadi insallah canim. bugun bana guzel bir haber verdin sevindirdin Allahta seni sevindirsin. nasil ogluslar iyisiniz degil mi?

Aminn canim hepimizi insallah. Cok şükür iyiyiz dun biraz yorulduk, tansiyonum falan düştü eve geldigimde zor dus alip uyudum sonra kendime geldim. Uzun süre ayakta kalmak hic iyi gelmiyor artık. Besik dolap falan bakalim demiştik ama karar bile veremedim cocuklar tatile girdi ya unutmusm her yer nasil kalabalik :/ bir de esim yemek aliyordu tepsiyle yanimdan gecerken karnima çarptı hafif cok korktu sonra ay ben bi aglamaya basladim ortalikta. bu aralar bi duygusallik geldi her seye duygulaniyorum ne yapacağız bakalim:)

bende de sinirlilik var. tansiyon seni germis dun bence. her yer asiri kalabalik ben de gripten virusten korkuma gitmekten cekiniyorum avmlere. ama alisveris icin bakmak da lazim. aman iyi olun da nazar degmesin gecicek bugunler.

bende de sinirlilik var. tansiyon seni germis dun bence. her yer asiri kalabalik ben de gripten virusten korkuma gitmekten cekiniyorum avmlere. ama alisveris icin bakmak da lazim. aman iyi olun da nazar degmesin gecicek bugunler.

Aynen canim, saglikla bi tamamlayip kucagimiza alalim baska bir sey istemiyorum. Esyalar da hallolur elbet

Ç
öok üzüldüm canım gece uyuyamamak çok kötü gerçekten hiç burun tıkanıklığı yaşamadım ama baş Ağrı'larım oluyo çok fena

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…