Tek tüp ile hamile kalanlar

Değerlerim çok hızlı bir sekilde düşüyor . O yüzden gerek görmüyorlar iki güne bir kan veriyorum. Sifirlanana kadar ara ara kan olması normal mi
Anladım ama kendiliğinden değer sıfırlanırsa o dış gebelik olmuyor.ama hertürlü kayıpta kanama normal.evet lütfen sıfırlandığına emin olun.

Canim
Anladım ama kendiliğinden değer sıfırlanırsa o dış gebelik olmuyor.ama hertürlü kayıpta kanama normal.evet lütfen sıfırlandığına emin olun.
Canım doktorlar sol tüplerde gebelik gördüler ultrasonla. Hatta çok şanslısın kendiliğinden güzel düşüyor değerler dediler. Allahtan ilerlemedi çok fazla değerlerim

İki defa dış gebelik geçirdim ikiside sıfırlanması baya zaman aldı...şanslısınız o yüzden diyelim ..bidaha yasatmasin RABBİM

Normal yolla mi hamile kaldınız tüp bebek ile mi ? Benimde sol tüpüm alındı

Evet oğluma, doğal yolla gebe kaldım. Oglum dogduktan 8 ay sonra dogal yolla kızıma gebe kaldım.

Bana boş yere iki kere tüp bebek denettiren doktorlara da hakkımı helal etmiyorum. O stresi o zor zamanları unutmuyorum unutamıyorum, sentetik hormonları gözümüz kapalı alıyoruz…. Ameliyatlık sorunlarım vardı. Sorunlar giderilince dogal yolla gebe kaldim gerci daha oncede kalmistim ama tutunamıyordu.

Tek tüpün olmasi sorun degil Allah bu organları çift yaratıyor.

Evet oğluma, doğal yolla gebe kaldım. Oglum dogduktan 8 ay sonra dogal yolla kızıma gebe kaldım.

Bana boş yere iki kere tüp bebek denettiren doktorlara da hakkımı helal etmiyorum. O stresi o zor zamanları unutmuyorum unutamıyorum, sentetik hormonları gözümüz kapalı alıyoruz…. Ameliyatlık sorunlarım vardı. Sorunlar giderilince dogal yolla gebe kaldim gerci daha oncede kalmistim gebe tupten rahme sivi aktığı icin kimyasal gebelik olarak düşmüştü.

Doğal yolla hamile kalmak için herhangi bir şey kullandınız mı vitamin veya başka bir şey?

Doğal yolla hamile kalmak için herhangi bir şey kullandınız mı vitamin veya başka bir şey?
Kullandım vitaminde kullandım, çayda kullandım. (fakat şunu belirtmek isterim biz eşimle kromozom testi de yaptırmıştık yumurtalarımda genetik ve kalitesinde sorun yoktu.) Hatta ne hikmetse tüp bebek doktorları bende 2 ve 3 yumurta görürdü, fakat diğer gittigim tüm kadın dogumcular gayet güzel ve sayıca fazla yumurta yumurta görüyordu.

Sağol canım peki mesela neyi kullandığın ay hamile kaldın hangi vitaminler falan yani ?

Sizin sorununuz nedir, hangi konuda problem yaşıyorsunuz.? Süreciniz nedir?

Canım ben dis gebelik geçirdim sol tüp alındı Şubat'ta 4 ay korunduk sonra gebelik olmadi işte bu ay da olmazsa Martta kontrole Gidicem
Dış gebelik yumurta kalitesi ile alakalı bir durum değil kesinlikle. Sizin ekstra bir vitamin desteği almanıza gerek yok.
Embriyo rahme yerleşmemiş tüpe yerleşmiş.
Benim bu konu da size önerebileceğim vitamin desteği yok maalesef.

Arkadaşlar tüpüm alındıktan 3 hafta sonra hamile kaldım Napicam şimdi, sağlıkli olur mu bu gebelik sizce?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…