- 2 Ocak 2020
- 182
- 360
- 18
- 29
Tek kişi ile tez dogrulanmaz.Bakalım ikinciye de kızım olursa bu tezi doğrulayabilirim bilimsel bir gerçekliği var mıdır bilemem ama tek tüple hem oğlu hem kızı olan kimse yok mu yani :)
Konuyu açan hanımın tezine istinaden yazdım yoksa ben de böyle düşünüyorum demedim.Tek kişi ile tez dogrulanmaz.
Zaten varmış farklı olan yorumlarda yaziyor sperm belirliyor cinsiyeti. 2000ler çağındayiz yapmayın.
Tezi dogrularim bende öyle olursa dediğiniz için söyledim. Öyle düşünüyormuş gibi yazmissiniz.Konuyu açan hanımın tezine istinaden yazdım yoksa ben de böyle düşünüyorum demedim.
Bende bende... neler vermezdim... neler çektim her şeye varım tedaviye devam olana kadar... onun için her şeye değer keşke olsa...Rabbim evladınıza hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin inşallahbenim de sağ tüpüm bebeğimle birlikte alındı.. Şimdi 1 tanecik hayırlı sağlık evladım olsun diye neler vermezdim.. Kız erkek ne farkeder..
Bende bende... neler vermezdim... neler çektim her şeye varım tedaviye devam olana kadar... onun için her şeye değer keşke olsa...
Rabbim çok büyük canım.. Bende 3. Tedaviyi istiyorum ama henüz cesaretimi toplayamıyorumİnşallah bize de nasip eder bu güzel duyguyu..
Tek tüp neden alındı benimde dıs gebelik sonrası sol alındıda suan hamile kalmayı bekliyorummSelam arkadaşlar,
Dış gebelik geçirip tek tüp ile hamile kalanlardan , farklı cinsiyette doğum yapan oldumu meraktayım.
Büyük dert değil elbet , ama eşim önce sağlıklı sonra bi kız daha istiyor.
Yani ben sağ tüp alındı ,ilki kız oldu.ikincide kız mı olur.
Genelde sol tüpü olanların hep kızı , sağ tüpü olanların oğlu olmuşta.
Cinsiyetçilik değil ömce sağlıklısı tabiki ama eşimin gönlünden geçen mi olsa die genellemeleri bekliyorum:)
Benimde 3. Tedavim başlıyacak canım..
2. Tedavide çok üzüldüm çok yıkıldım çok ağladım stresten prolaktin hormonunu yükselmiş onu düzene sokmamiz lazım sonra tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse..
Şubat gibi anca başlarız tedaviye...
Rabbim emek veren herkesi sevindirsin kucağını doldursun inşallah... çok zor bir sınav.. ne kızı ne erkeği... Rabbim ne güzel nasip etmiş hayırlı sağlıklı evlatlar versin Inşallah başka hiç bir şey de gözüm yok şu yalan dünya da...
Zaten en başta dua m o.Rabbim Sağlıklı eli ayağı düzgün ve hayırlısını versin.diğeri sadece gönlümüzden geçen.ki Allah gönlümüzü biliyor söylemesek dillendirmesek bile.Yine de tüple alakası yok. O yumurta ile alakalı ve hangi tüpünüzden olursa olsun yumurta aynı yumurta.
Ayrıca dibi bir bilgi olarak şunu da belirteyim.
"dilediğimize kız dilediğimize erkek evlat veririz dilediğimize ise hiç vermeyiz...."
Bu ayet çok güzeldir.
Amin zaten hep duamız odur.önce sağlıklı eli ayağı yüzü düzgün olsun.doğrusunu Allah bilir.Rabbim sizede en kısa zamanda nasip etsin inşallahRabbim evladınıza hayırlı, sağlıklı uzun ömürler versin inşallahbenim de sağ tüpüm bebeğimle birlikte alındı.. Şimdi 1 tanecik hayırlı sağlık evladım olsun diye neler vermezdim.. Kız erkek ne farkeder..
Dış gebelik sebebi ile alındı canım.Tek tüp neden alındı benimde dıs gebelik sonrası sol alındıda suan hamile kalmayı bekliyorumm
Merhaba benim sol yumurtalığımda yok kist sebebiyle alındı bitek sağ var onunlada boş gebelik geçirdim bi kere korkuyorum siz ne kadar sürelerde hamile kaldınız herhangi bi takviye aldınız mı, tahlillerim ultrason falan her şey temizTüpü bilmiyorum da bana doktorum sol yumurtalık doğuştan yok demişti. Sağ yumurtalıkla ikinci oğluma.hamileyim
Merhaba benim sol yumurtalığımda yok kist sebebiyle alındı bitek sağ var onunlada boş gebelik geçirdim bi kere korkuyorum siz ne kadar sürelerde hamile kaldınız herhangi bi takviye aldınız mı, tahlillerim ultrason falan her şey temiz
Arkadaşlar ben de daha önce dermoid kist ameliyatı oldum ve sağ tarafım yok. Sadece soldan hamile kalabilirim. Ama ne yazıkki dış gebelik oldu o da. Ve igne , ameliyat vs olmadan kendiliğinden düşüyor degerlerim. Ben tüp bebek yöntemiyle mi hamile kalmalıyım tekrar dış gebelik olursa diye
Dış gebelikte değer kendiliğinden sıfırlanmaz.Arkadaşlar ben de daha önce dermoid kist ameliyatı oldum ve sağ tarafım yok. Sadece soldan hamile kalabilirim. Ama ne yazıkki dış gebelik oldu o da. Ve igne , ameliyat vs olmadan kendiliğinden düşüyor degerlerim. Ben tüp bebek yöntemiyle mi hamile kalmalıyım tekrar dış gebelik olursa diye
Değerlerim çok hızlı bir sekilde düşüyor . O yüzden gerek görmüyorlar iki güne bir kan veriyorum. Sifirlanana kadar ara ara kan olması normal miDış gebelikte değer kendiliğinden sıfırlanmaz.
Lütfen sıfır olduguna emin olun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?