Konuyla pek alakası yok ama benimde sol tüpüm alındı ve bir senedir korunmamamıZa rağmen çocuğumuz olmuyor doktor bi sıkıntı yok diyor ama ben psikolojik sanırım siz tüpünüz alındıktan kaç ay sonra gebe kaldınız aceba ?Selam arkadaşlar,
Dış gebelik geçirip tek tüp ile hamile kalanlardan , farklı cinsiyette doğum yapan oldumu meraktayım.
Büyük dert değil elbet , ama eşim önce sağlıklı sonra bi kız daha istiyor.
Yani ben sağ tüp alındı ,ilki kız oldu.ikincide kız mı olur.
Genelde sol tüpü olanların hep kızı , sağ tüpü olanların oğlu olmuşta.
Cinsiyetçilik değil ömce sağlıklısı tabiki ama eşimin gönlünden geçen mi olsa die genellemeleri bekliyorum:)
Merak etmeyin olur.Konuyla pek alakası yok ama benimde sol tüpüm alındı ve bir senedir korunmamamıZa rağmen çocuğumuz olmuyor doktor bi sıkıntı yok diyor ama ben psikolojik sanırım siz tüpünüz alındıktan kaç ay sonra gebe kaldınız aceba ?
Kuzenim tek tüple 2.ye hamile kalmıştı. İkiside erkek. Tüpü ne taraftaydı bilemiyorum.Selam arkadaşlar,
Dış gebelik geçirip tek tüp ile hamile kalanlardan , farklı cinsiyette doğum yapan oldumu meraktayım.
Cinsiyetçilik değil ömce sağlıklısı tabiki ama eşimin gönlünden geçen mi olsa die genellemeleri bekliyorum:)
cınsıyetı belırleyen erkek ama soyledıgınız seyı ben daha once duydumSelam arkadaşlar,
bende sureklı erkek doguran bır aılenın gelınıyımSürekli erkek bebek doğuran bir ailedeyim
Eşim dört erkek kardeş ve hepsinin çocukları erkek. Nasıl bir genleri var doğrusu anlamadimkızı bir türlü tutturamadik şaka bir yana hayırlısını sağlıklı sini dileyin.
Ay ne güzel. Allah bağışlasın. Bizimkilerde kıza hasret. Seneler önce bir haber vardı İngiltere'de bir aile en son kız birinci dünya Savaşı'nda olmuş ondan sonra doğanlar hep erkek. 2010 yılında torunlardan biri hamile kalmis bebek kız büyük büyük annelerine söylemişler kız diye inanmamış doğana kadar. Haber yapmışlar bunu 100 yıl sonra gelen kız bebek diye. Bazen takılırım kız için o kadar beklemeye Ömür de yumurtalıkta yetmezbende sureklı erkek doguran bır aılenın gelınıyım
eltılerım erkek dogurdu kayınvalıdem 4 erkek dogurmus amcaların 5 erkek cocugu var esımın amca ve hala cocukları olan kuzenlerının hep ogulları var hepsının ayrı ayrı hep erkek
tek kız olan kız doguran ve ıcınde kız olan aıle bızımkı bırtek benım kızım var oyuzden dogurmamla bayram havası oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?