Canım ben ilk korunmasız ilişkide hamile kaldım.Konuyla pek alakası yok ama benimde sol tüpüm alındı ve bir senedir korunmamamıZa rağmen çocuğumuz olmuyor doktor bi sıkıntı yok diyor ama ben psikolojik sanırım siz tüpünüz alındıktan kaç ay sonra gebe kaldınız aceba ?
cınsıyetı belırleyen erkek ama soyledıgınız seyı ben daha once duydum
yakın arkadasım tek tup ıle 2 dogum yaptı ıkısı de kız erkek cok ıstıyordu ama dıyordu sag tupum alındı ya kız olma ıhtımalı daha fazla erkek olacak spermın ulasması ulasabılmesı ıcın sag tup daha mı elverıslıymıs neymısbana cok mantıklı gelmedı ama dedıgınızı duydum yanı daha once dogrulugunu bılemem yanı sag tup olsaydı da erkek olma ıhtımalı hemen hemen aynıydı 989289238923 spermın savascı ruhuyla alakalı genelde de kızların tutma ıhtımalı daha fazla kızlar her zaman her yerde daha akıllı pratık kıvrak zekalı ve hızlı
Aynen bizdede öyle erkek istenmiyor.bende sureklı erkek doguran bır aılenın gelınıyım
eltılerım erkek dogurdu kayınvalıdem 4 erkek dogurmus amcaların 5 erkek cocugu var esımın amca ve hala cocukları olan kuzenlerının hep ogulları var hepsının ayrı ayrı hep erkek
tek kız olan kız doguran ve ıcınde kız olan aıle bızımkı bırtek benım kızım var oyuzden dogurmamla bayram havası oldu
Ya haklısınız sonuna kadar evet erkek belirliyor ama kadınında erkek yada dişi spermi çekmede etkisi var die duydum sırf merak:)Sevdiğim bir karikatürü hatırlattınız.
Allah gönlünüze göre versin. ^_^
Olur inşallah Allahın izniyleBen tek tüple ilk dış gebeliğimden 10 ay sonra hamile kaldım. Malesef o da dış gebelik oldu. Ama sağlıklı gebe kalan çok fazla insan var. Beni baz almayın
Bebeğiniz kız mı?Merak etmeyin olur.
Anne im sağ tüpü doğuştan işlevsiz ve 2 sene sonra ben olmuşum.
Doktorlar deneyim sadece sabır demişler.
Benim sağ tpiüpüö dış gebelik sonrası alındı. İlk denemede gebe kaldım hamd olsın.
Yani bu tamamen kısmet şans.
Deneyin stres yapmayın.
Yumurtlama takibi yapın.
İlk kez duydum, bilmiyordum. Yorumum sadece gülümsetmek içindi.Ya haklısınız sonuna kadar evet erkek belirliyor ama kadınında erkek yada dişi spermi çekmede etkisi var die duydum sırf merak:)
Allahın izniyle en kısa sürede nasip olsun.Tüp le ne ilgisi var lütfen böyle saçma şeylere inanmayın..
Cinsiyet ayrımını da hiç anlamam RABBİM size çocuk vermiş evladın cinsiyeti mi olurmuş.. Ben 5 yıldır mücadele veriyorum.. 2 negatif tüp bebek deneyimim var.. ve sağ tüp alındı... sol tüpüm sağlam olmasına rağmen 1 buçuk yıldır hamile kalamadım...
Şimdi 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız nasipse... lütfen önce allahtan sağlıklı hayırlı evlat dileyin inşallah olur... cinsiyet ayrımı aklınıza geldimi beni bizim gibileri hatırlayın...
Biz çok mücadele verdik veriyoruz hala ellerimiz bomboş...
ErkekBebeğiniz kız mı?
Demekki sağ tüpü olmayanlar , sol tüple hem erkek hem kız doğurabiliyor.nediyelim hayırlısı Allah evladınıza uzun ömürler versin.
Cinsiyet ile tüp arasında sıfır bağ varDemekki sağ tüpü olmayanlar , sol tüple hem erkek hem kız doğurabiliyor.nediyelim hayırlısı Allah evladınıza uzun ömürler versin.
Yok bende tek tüple hamile kaldım ilk çocuguma.Benim sag tüpüm kapali, rahim filmi ile öğrendim. Bir kızım var. Ve ikinciye hamileyim.
Tek tüple hamile kalinabiliyor yani.
Evet erkek belirliyor ama kız erkek spermi çekme olayı kadına bağlıymış die bişe okudum.Cinsiyet ile tüp arasında sıfır bağ var
Unutun onu bi kere
Eşinizin spermlerine bağlı.
Valla birçok şey söyleniyor ama bence naparsak yapalım nasip neyse o oluyor :)sımdı bır netde sızın ıcın baktım da
beslenmenın bıle etkısı olabılecegı soylenıyor
erkek ıcınde kadın ıcınde ayrı ayrı beslenme var hatta alkali beslenme proteın agırlıklı beslenme dıye
bırde ucuz oluyormus o kadar yemeke ıcmeyebu tarz seyler cınsıyet ıcın etkıleyıcı olur mu gercekten ya
Yine de tüple alakası yok. O yumurta ile alakalı ve hangi tüpünüzden olursa olsun yumurta aynı yumurta.Evet erkek belirliyor ama kız erkek spermi çekme olayı kadına bağlıymış die bişe okudum.
Bakalım ikinciye de kızım olursa bu tezi doğrulayabilirim bilimsel bir gerçekliği var mıdır bilemem ama tek tüple hem oğlu hem kızı olan kimse yok mu yani :)Yok bende tek tüple hamile kaldım ilk çocuguma.
Yani ikincide kızım olurmu die merak ediyorum.
Yoksa aynı tüpten aynı cinsiyette çocuk olma ihtimali fazla die duydum:)
Bizim kızlar artık nasıl alıklarsa erkek olan galip gelmişcınsıyetı belırleyen erkek ama soyledıgınız seyı ben daha once duydum
yakın arkadasım tek tup ıle 2 dogum yaptı ıkısı de kız erkek cok ıstıyordu ama dıyordu sag tupum alındı ya kız olma ıhtımalı daha fazla erkek olacak spermın ulasması ulasabılmesı ıcın sag tup daha mı elverıslıymıs neymısbana cok mantıklı gelmedı ama dedıgınızı duydum yanı daha once dogrulugunu bılemem yanı sag tup olsaydı da erkek olma ıhtımalı hemen hemen aynıydı 989289238923 spermın savascı ruhuyla alakalı genelde de kızların tutma ıhtımalı daha fazla kızlar her zaman her yerde daha akıllı pratık kıvrak zekalı ve hızlı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?