Tek istediği daha inançlı olmammış.

Kafası karışık sizin erkek arkadaşınızın.
Komple kafa gitmiş ne istediğini ve ne dediğini bilmiyor. Hem dindar ama zina yapıyor (sevişmeyi ben zina olarak görmem de onun bakış açısında dedim) Aldatma mevzusuna girmiyorum bile o hepten iğrenç.
Bu tip talepleri olan değiştirmeye çalışanların da talepleri gittikçe artar. Sadece kıskançlar bile gittikçe tasma takmaya kadar giden boyuta getirirken komple senin hayatına müdahale eden adam sana nefes aldırmaz.
Bugün namaz der yarın kapan der, onla görüşme buraya gitmeyle devam eder. Nefes alamazsın.

niye kızdınız,adam önceki aldatmış,adam alışmış öncekinden boynza,alışmış kudurmuştan beter kızlar aaaa çok ayıp ettniz şaka bı yana bu aldatılıp affeden erkeklerı pek seviyorum ben,hep kadınmı aldatılıp susacak,bırazda erkekler sineye çeksin
neyse şeker benımde hayatımda böle biri oldu,evliliğinde altatılmış millet duyunca boşanmıştı,neyse döndu yıne ona,bence nasıl altatılıp susan kadın ezikse erkekde öle...

Bence olumsuz Olmanız erkek arkadaşınızı sıkmış. Başta destek olmuş ama siz değişmeyince yürümeyeceğine karar vermiş. Dini inancıda sadece göstermelik algılıyor o belli. diğer kızla devam etmesinin nedeni; kızın onu mutlu etmesidir diye düşündüm.

3 tür yazıp siliyorum, hakikaten kelimeler yetersiz kalıyor. bu düşünce yapısını aklım almıyor,mantığıma sığmıyor !
nasıl namaz kıl ama aldat ya ! iki durum arasında dağlar kadar fark var. inanamadım

onun isteği ile inançlı olamazsın ki bu insanın içinden gelen birşey heleki zorlama ile insan daha soğur.
ayrıca arkadşını anlattığın kadarı ile onun kendisinin kendi inancını bir sorgulaması lazım bence

Bakın işte şu tipleri sevmedim se ve mi yo rum! bazi isteklerini "millet ne der, annem kapalı gelin istiyor bik bik" şeklinde sadece gelenek görenek olarak isteyip bunu da dine bağlayan insanlari.
Bakın hani kendisi inanci tam yerinde olan bi insan olsa ve hayatta kendi gibi birini istiyor olsa hic bi sey demem. Ama bu çok ikiyüzlü bi davranış geliyor bana. Dini duygularini kirletmek gibi.

Ayrı dünyaların insanlarısınız, bence yaş ilerledikçe daha büyük sorunlar yaşarsınız birbiriniz ile. Herkes kendine göre haklı

En dayanamadığım durumlardan biri de bu. Aldatılıp kız üzülmesin diye sabret ama beni bırak yediremedim kendime resmen...

Sen sevgilini görmek istediğin yerden görüyorsun ve de gösteriyorsun
Aldat ama inançlı ol demek ; her kul her hatayı yapar Allah affedicidir demektir, tabi ki bu sürekli her haltı ye sonra da tövbe et demek değildir. Bir de şu var ki içtenlikle kılınan namaz insanı bazı şeylerden alıkoyar, istesen de yapamazsın.
Belki misal verirken ileri gitmiş olabilir ama sen bunu çok başka bir yere çekmişsin
Her insanın bir yaşam tarzı var, inandığı şeyler doğrultusunda seni yönlendirmek istemiş sanırım ancak bu zorlama ile olmaz, din insanın içine yerleştirilmez. Bu konuda haksızdır, haklı olabileceği tek durum var, insanlar eş seçerken yaşam şekillerine uygun biri olsun isterler, çünkü bir evin içinde bir yanda namaz, bir yanda içki,saz olmaz =)) Seni kendi yaşam tarzına yaklaştırmaya çalışmış ama tabi bu da hata, o tarzda birini seçecekti ilişkiye başlarken. Ama bu beceriksiz çaba için adamı hayasız sınıfına sokmayı doğru bulmuyorum.
Sana gelince ; şükürsüzlük insan hayatının en büyük açmazı, Allah' şükretmek için işlerin yolunda gitmesini beklemenin açık sözlerle ifadesini düşündün mü hiç ? Sen bana istediğimi verirsen, ben de sana kulluk ederim, töbe haşa. Böyle inanç olur mu ? Her sabah gözlerini açıp, ayaklarının üzerine basman, bizimle yazışabilen ellerin, aldığın nefes, aklın, ailen daha sayamadığım binlerce şey şükür sebebi. Kendini böyle bırakma, hiç unutma dünyada rahatlık yok çünkü imtihan yeridir. Kimi varlıkla, kimi yoklukla, kimi güzellikle, kimi eşle, kimi evlatla, kimi hastalıkla imtihan olur. Birazcık tevekkül etmeye gayret et, gencecik bir insansın ne güzel, bu günlerinin kıymetini bil, kendine acımak yerine, Allah'a sığın (bunu inanıyorum dediğin için söyledim), kal sağlıcakla

O zaman mantıklı sebepler bulabilirdi. Bu şekilde saçmalamasaydı daha değerli olurdu gözümde. :/

Bu nasil bir sacmaliktir. Beni aldat sonra inancli ol ne demektir. kendini aldatan bir kiza tahamulu varda inanmayana mi tahamulu yok. super bir muslumanmis gibi davranip size baski ypacagini zihniyetinj degistirsin. Boylelerine neden o hakki veriyosunuz. Adam muslumanligi namazdan ibaretsaniyor. Kesin kendisininde yemedigi halt kalmamistir. Birakin namazinda turbanli inancli fakat aldatan bir esi olsun.

Yine de bu cümleyi kurdu ama yani sonuçta çocuk değil ki kurmasaydı öyle bir cümle. Ayrıca dövme gibi şeylerden sakınıyorsa hoşlanmıyorsa neden cinsellik yaşıyor evlenmeden? Yani bu da ikiyüzlülük, dini işine geldiği gibi yaşamak değil midir? Bu kadar kesin yargıları varsa bu yanlışı da bilerek DEFALARCA yapmamalı bence insan.

Şükretmek konusunda haklısınız bir şey diyemiyorum. Ancak içten gelmesi gerektiği için zorlamıyorum da kendimi. Teşekkür ederim yorumunuza.

Ben de kendisine bu iyi dilekte bulundum. Umarım istediği gibi birini bulur ama aldatılır.

Ben de kendisine bu iyi dilekte bulundum. Umarım istediği gibi birini bulur ama aldatılır.

Benim sevgiliminde dinle arasi yok.cok negetiftir beni bazen biktirir sukretmez inanci eksik oldugu icinde ama asla aldatan ama inancli bir erkege degismem onu. Cogu inanli insandan daha iyi kalpli kendini esine saklayan cevreye duyardi biri. Sizi zaten sevse once pozitif olmaniz ici n cabalar. Yasami sevmenizi saglar butun aksiliklere ragmen. Dua eder inancli olmaniz icin tesvik eder ama asla baski yapmaz. dusunmenize bile degmez bu adami

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…