Tek istediği daha inançlı olmammış.

adam resmen seni sevmiyomuş bahaneler üretmiş seni daha güzel yönlendirebilirdi şükretmene sebeb olabilirdi.
kendimden örnek vereyim :KK66: bende öyle çok dinine bağlı değilim ama hemen hemen görevlerimi yaparım oda senin gibi mühendis ve iş bulamadı aylarca ben destek oldum o isyan ettikçe ben dua ettim kırmadım alttan aldım ve önce benim için şükretti Allah iyi ki seni bana vermiş dedi ve o dualar genişledi gitti artık bişey söylediğimde inşallah olur dimi Allah bize de nasip eder diyo :KK74:
Zor bi dönemdesin bu kesin ama kimsesiz kaldığında tek çare kendinsindir boşver başkalarını tatlım

adam resmen seni sevmiyomuş bahaneler üretmiş seni daha güzel yönlendirebilirdi şükretmene sebeb olabilirdi.
kendimden örnek vereyim :KK66: bende öyle çok dinine bağlı değilim ama hemen hemen görevlerimi yaparım oda senin gibi mühendis ve iş bulamadı aylarca ben destek oldum o isyan ettikçe ben dua ettim kırmadım alttan aldım ve önce benim için şükretti Allah iyi ki seni bana vermiş dedi ve o dualar genişledi gitti artık bişey söylediğimde inşallah olur dimi Allah bize de nasip eder diyo :KK74:
Zor bi dönemdesin bu kesin ama kimsesiz kaldığında tek çare kendinsindir boşver başkalarını tatlım
Teşekkür ederim güzel sözleriniz için. Çok tatlısınız. Hep mutlu olun :)

Hiç böyle hastalıklı bi düşünce duymamıştım. Ne demek aldatirsan sorun yok yeter ki inançlı ol.
Bence kendisi de aldatma olasılığı olan biri ve bu yüzden bunu normal görüyor.
Ayrıca seni inanca davet ederken kendisi cinselliği rahat yaşıyor öyle mi ironiye gel.
Hanımefendi tüm bunlardan çıkardığım erkek arkadaşınızın henüz kişiliği oturmamış kafasında idealize ettiği hayat ile yaşadığı hayat çelişiyor. Devam etmeyi düşünüyorsanız Allah kolaylık versin.
Tez zamanda tüm sıkıntılarınız geçer insallah

Dinde zorlama yoktur hosgörü vardir zorlamayla kimse kimyeyi inancli yapamaz icten gelmesi gerekir bunu dayatmalarla size ifade etme bicimi cok yanlis belki dinin güzel yönlerinden bahsederek size anlatsaydi size sevdirseyydi nese derdim ama ifadeleri yanlis geldi
dövme kismina gelirsek net bir yasaklama bicimi yok .. benim bir arkadasimin vücudunun bazi yerlerinde dövme var inancsiz degildi ama acik görüslü biriydi o dönem farkli düsünceleri vardi su an 2. evliligini yasiyor cok iyi bir esi var ve tamamen kendi istegiyle kapandi.. bu tamamen kisisel bir durum dövme dua etmeyi engel teskil etmez sonucta zina, kul hakki yemek, hor görmek, böbürlenme, insanlari assagilamak, tepeden bakmak, cok cok cok daha büyük günahlara girer .Kisaca bu sadece size bagli erkek arkadasinizin ifade bicimleri bu kdr yanlis olmasaydi belki derdim ama o bastan dayatma ve restlerle sizi elinde tutmaya calismis bunlar kabul edilirse yarin baska bisilerde cikarir tutumundan hoslanmadim. Kendine gelincede bazi konularda torpil geciyor galiba oda enteresan.

Sizin inancli olmaniz onun neyine diyesim geldi ?
Sacmasapan bir insanmis bu kisi..
Uzerinde durmaya bile gerek yok yani o derece.

insanlar inançları kendilerini ilgilendirir ..
aldatılmayı kabullenen insan ilginç ..
garip geldi bana ..

X