tek başına yaşayanlar

annesinin kedi yavrusu 40 yaşını aşmış bir aslan burcusunun konu sahibi uzerinde manipülasyonla istedigim yola getiririm belgesine dönmüş evlilik.

adam tamamen çözüme kapalı sürekli naz yapıp istemem diyor. konu sahibi sürekli bi çözüm aradi ama esi yanasmadi. benim ve bazi uyelerin kanaatince böyle yapıp sorunlu kv ile konu sahibini tekrar gorusturmek icin yapiyo. evlilik icin de bi cabasi yok.

ama herseyde de konu sahibine bi kulp takip surda da hatan var burda da yanlışın var diyo. eve kapatılmış aslan gibi hissetmek olsun, yalniz olcez kimse gelip gitmicek demeler olsun, sen hep aynisin degismiyosun deyip kendi bulundugu noktaya kazık çakmak olsun.... liste uzayip gidiyo konu sahibi bıkmış durumda ki hakli bence

greengirll sana yazılan soruya atladim affola kuzu

Eline sağlık benden de güzel anlatmışsın hayatım...

Hakkında hayırlısı olsun green, dava açarsan ya da açmaya hazırlanırsan muhtemelen geri adam atacak eşin. Benim ex böyle yapmıştı. Ben de yalnız yaşıyorum aileme yarım saat uzaktayım istediğim zaman gidiyorum. Çok güzel bişey kendi düzeninin olması. Eski eşimin eksikliğini sadece gece uyurken hissettim başta, üşüyen ve zor ısınan biriyim. Sıcak su torbasıyla çözdüm, bi de iyi temizlik yapardı kalsın dedim öyle ömür törpüsünün yapacağı temizlik. Başka da faydalı bir fonksiyonu yoktu artık son zamanlarda. Şaka bi yana hayat evli olduğum dönemden daha güzel green, güllük gülistanlık değil elbet ama toplamda mutlu ve huzurluyum çok. Sen de öyle olacaksın üstünden yük kalkınca.

Benimkinin bu kadar bile faydası yok:) Şu an hiç konuşmuyor tv izliyor, artık aynı evde de kalmak istemiyorum ama eşyalarım burda 10 gün daha dayanmam lazım.

Geri adım derken zorluk mu çıkardı? Avukatla görüşeceğiz ailemle, pöf sıkıntı yaratmadan bitse :(

Alışırsınız umarım çünkü tek başına yaşamak paha biçilmez bence o günlerimi çok özlüyorum bekarken 2.5 yıl kadar yaşamıştım hayatımın en güzel yıllarıymış:kahve:

Eline sağlık benden de güzel anlatmışsın hayatım...

yaaa green çok sevindim resmen benim içim hafifledi yani
ne kadar güzel karar vermissin netlesince sende de bi rahatlama olmus sanirim.

ben duzelecegine cok inanmistim ama hakkinda hayırlısı olsun kuzum. degismeyecek insanlar icin su kisa hayatini harcamayarak en doğrusunu yapiyosun

Konularını takip ediyorum ve kendime benzettim. Benim eşim de aslan burcu ve eşine çok benziyor. Huyuna gidersen süper ama olumsuz her davranışı çaktırmadan biriktirip en olmadık zamanda seni vurur ve sen mutluyuz sanarken afallarsın.2-3 yılda bir boşanma lafı çıkar, son noktaya gelene kadar çok ciddidir, adım atsan reddeder. Allah yardım etsin. Ya hergün yalvar yakar ikna edersin eşini ki bence yapma, ya da son noktaya kadar taviz verme ki egosu insin. Ama kaya gibi sinir lazım. Allah yardımcın olsun.

Aynen sanıyorsun ki mutluyuz ama meğersem adam aylardır boşanma planı yapıyormuş. Yok ben böyle yaşayamıyorum artık, sürekli tehditle kendimi güvende hissetmiyorum. Tüm planları yaptım avukat bulmaya kadar geldi konu, bu satten sonra pislik yapmaz umarım, bir an önce kurtulmak istiyorum.

Sevgili konu sahibi,daha onceki konunuzda esinizi o kadar iyi niyetli savunuyor,gelecek icin umitliydiniz ki icim acimisti. Cunku bu naifligi hakedecek insan profili cizmemisti esiniz. Olan oldu,gecen gecti bitti. Onerim yapabiliyorsaniz sehir degistirin. Hem yasamayi isteyeceginiz hem de kariyerinize uygun. Yurtdisi da bir secenek. Hem yakisikli hem duzgun adamlarin olabilecegini gormus olursunuz. Iyi muhit,esyali ev iyidir. Gitmeniz gerektiginde toplayin valizi cikin. Araba onemli. Hasta oldugunuzda gezmek istediginizde,her zaman lazim. Bir anda ileriye yonelik yuklu borca girmeyin,ev gibi. Gezin,dunyayi gezin. Kendinizi suclamayin. Aptallik olarak da adlandirmayin yaptiginizi,evliliginizi. Ama iyi dersinizi alin. Bir daha kendinize bunlari yapmayin.Cok mutlu olun,son olarak.

Hiç haketmiyormuş hiççççç....Boşanıyorum kararlıyım. Tavsiyeleriniz için çok teşekkür ederim.

Benimkinin bu kadar bile faydası yok:) Şu an hiç konuşmuyor tv izliyor, artık aynı evde de kalmak istemiyorum ama eşyalarım burda 10 gün daha dayanmam lazım.

Geri adım derken zorluk mu çıkardı? Avukatla görüşeceğiz ailemle, pöf sıkıntı yaratmadan bitse :KK43:
İşte barışalım ben boşanmam duruşmaya gelmem gelsem de istemiyorum derim diye mızıkladı. Boşandıktan sonra 1.5 sene barışalım dedi. Kararlı olduğumu görünce umudu kesti, keşke bu azmini ve enerjisini zamanında evliliğimize kanalize etseydi diye çok demişimdir kendi kendime. Eğer sen de kararlıysan biter ve acısı da zamanla geçer gider merak etme. Seni hep gözümde boylu poslu hoş bi hanım olarak canlandırıyorum tamam acı çek ama güzelim ışığını söndürecek kadar üzme kendini olur mu.

yaaa green çok sevindim resmen benim içim hafifledi yani
ne kadar güzel karar vermissin netlesince sende de bi rahatlama olmus sanirim.

ben duzelecegine cok inanmistim ama hakkinda hayırlısı olsun kuzum. degismeyecek insanlar icin su kisa hayatini harcamayarak en doğrusunu yapiyosun

Benim içim kuş gibi şu an :) Ama tek sıkıntım pislik yapmadan bitirebiliriz umarımbu süreci. Hiç suratıma bile bakmadı eve girince, ki bakmasın ama süreçte de zorluk çıkarmaz umarım...

Bu saatten sonra o düzelse de bende bitti. Gözümde ne sevgi,ne saygı, ne güven hiçbir şey kalmadı...

İşte barışalım ben boşanmam duruşmaya gelmem gelsem de istemiyorum derim diye mızıkladı. Boşandıktan sonra 1.5 sene barışalım dedi. Kararlı olduğumu görünce umudu kesti, keşke bu azmini ve enerjisini zamanında evliliğimize kanalize etseydi diye çok demişimdir kendi kendime. Eğer sen de kararlıysan biter ve acısı da zamanla geçer gider merak etme. Seni hep gözümde boylu poslu hoş bi hanım olarak canlandırıyorum tamam acı çek ama güzelim ışığını söndürecek kadar üzme kendini olur mu.

Geldi ama duruşmaya değil mi?Daha da yıpratmaz beni umarım ya :( Annem zaten hasta babam da öyle, çaktırmıyorlar ama ailede herkesin tansiyonu fırladı, dengesi bozuldu iki günde. Annem ağzından beni hasta etti bu aile diye kaçırdı, kendimden çok onlara üzülüyorum bitse de kurtulsak diye...

Şu an acı çekmiyorum bitirdim gözümde çünkü hiç değeri kalmadı... Moral vermek için mi dediler bilmiyorum ama annemin komşuları hep amannn genç kız gibisin,hiç evlenmemiş gibi duruyorsun falan dediler hep, teşekkür ederim :)

Geldi ama duruşmaya değil mi?Daha da yıpratmaz beni umarım ya :KK43: Annem zaten hasta babam da öyle, çaktırmıyorlar ama ailede herkesin tansiyonu fırladı, dengesi bozuldu iki günde. Annem ağzından beni hasta etti bu aile diye kaçırdı, kendimden çok onlara üzülüyorum bitse de kurtulsak diye...

Şu an acı çekmiyorum bitirdim gözümde çünkü hiç değeri kalmadı... Moral vermek için mi dediler bilmiyorum ama annemin komşuları hep amannn genç kız gibisin,hiç evlenmemiş gibi duruyorsun falan dediler hep, teşekkür ederim :)
Geldi duruşmaya tabi ki de, bütün o arabesk sadece laftaydı zaten hiçbir zaman elini taşın altına sokmadı anca ağladı işte. Değmiyor yani vaktini harcadığına, o acıyı çekip bitirip hayata devam etmek en güzeli. Moral olsun diye demiyorlardır gerçekten öyle olduğu içindir, daha gencecik insanlarız, bi de büyükler kendimizi böyle adamlarla harap etmemize kızıyorlar yani bende öyle olmuştu. Süslenip püslenip gezelim istiyorlar o yüzden hiç evlenmemiş gibisin diyorlardır.

Geldi duruşmaya tabi ki de, bütün o arabesk sadece laftaydı zaten hiçbir zaman elini taşın altına sokmadı anca ağladı işte. Değmiyor yani vaktini harcadığına, o acıyı çekip bitirip hayata devam etmek en güzeli. Moral olsun diye demiyorlardır gerçekten öyle olduğu içindir, daha gencecik insanlarız, bi de büyükler kendimizi böyle adamlarla harap etmemize kızıyorlar yani bende öyle olmuştu. Süslenip püslenip gezelim istiyorlar o yüzden hiç evlenmemiş gibisin diyorlardır.

Az önce konuşmak istedi, planımı yazmıştım zaten dedim, avukatla görüşeceğim dedim niye diyor, dilekçeyle oluyor diyor hayır görüşmek istiyorum dedim, akıl mı aldı nedir

Az önce konuşmak istedi, planımı yazmıştım zaten dedim, avukatla görüşeceğim dedim niye diyor, dilekçeyle oluyor diyor hayır görüşmek istiyorum dedim, akıl mı aldı nedir
Olabilir ama yanlış hatırlamıyorsam birikimlerimiz ayrı yazmıştın bu iyi bişey, çocuğunuz veya üzerinde anlaşamayacağınız bir mülkünüz yoksa avukatsız dilekçe ile de halledebilirsiniz ben öyle yapmıştım, internetten aldığım bi dilekçe örneğini biraz değiştirerek davayı açmıştım :) ama yine de için rahat etsin görüş bi avukatla

Olabilir ama yanlış hatırlamıyorsam birikimlerimiz ayrı yazmıştın bu iyi bişey, çocuğunuz veya üzerinde anlaşamayacağınız bir mülkünüz yoksa avukatsız dilekçe ile de halledebilirsiniz ben öyle yapmıştım, internetten aldığım bi dilekçe örneğini biraz değiştirerek davayı açmıştım :) ama yine de için rahat etsin görüş bi avukatla

Altınlar var düğünden kalma, bir de herkes tazminat iste deyip durdu tazminat hakkında en ufak bilgim yok ailem de avukatla görüşelim dedi bakalım...

Altınlar var düğünden kalma, bir de herkes tazminat iste deyip durdu tazminat hakkında en ufak bilgim yok ailem de avukatla görüşelim dedi bakalım...
Avukatla gorusmenizi tavsiye ediyorum. Isinde iyi ve tarafsiz birinin sozleri,avukat,lehinizedir. Is cirkinlesebilir,dikkatli olmakta fayda var. Iftira bile atabilir.

Back
X