tek başına yaşayanlar

Ablacim siz niye bosaniyorsunuz ki anlamis degilim. Bu kadar eften puften bir sebeb yuva yikilmaz.

Ben de öyle düşünüyordum da adam saçmalamaya başlamış.

Yok bitirmiş zaten. Bana haftalar önce düzeltelim dediğimde bak hani sen eski sevgilini istemiyordun bitirmiştin ben de şu an seni istemiyorum anlasana dedi. Mutsuzum diyor, istemiyorum diyor, daha ne diyebilirim ki? Evde huzursuzmuş, kavga gürültü yok ama onun için de huzur yok, niye biliyor musun? Ne kadar inkar etse de ailesi yüzünden işte. Ve onlardan etkilenen, durduramayan kendisinden.

Ablacim siz niye bosaniyorsunuz ki anlamis degilim. Bu kadar eften puften bir sebeb yuva yikilmaz.

annesinin kedi yavrusu 40 yaşını aşmış bir aslan burcusunun konu sahibi uzerinde manipülasyonla istedigim yola getiririm belgesine dönmüş evlilik.

adam tamamen çözüme kapalı sürekli naz yapıp istemem diyor. konu sahibi sürekli bi çözüm aradi ama esi yanasmadi. benim ve bazi uyelerin kanaatince böyle yapıp sorunlu kv ile konu sahibini tekrar gorusturmek icin yapiyo. evlilik icin de bi cabasi yok.

ama herseyde de konu sahibine bi kulp takip surda da hatan var burda da yanlışın var diyo. eve kapatılmış aslan gibi hissetmek olsun, yalniz olcez kimse gelip gitmicek demeler olsun, sen hep aynisin degismiyosun deyip kendi bulundugu noktaya kazık çakmak olsun.... liste uzayip gidiyo konu sahibi bıkmış durumda ki hakli bence

greengirll sana yazılan soruya atladim affola kuzu

Hakkında hayırlısı olsun green, dava açarsan ya da açmaya hazırlanırsan muhtemelen geri adam atacak eşin. Benim ex böyle yapmıştı. Ben de yalnız yaşıyorum aileme yarım saat uzaktayım istediğim zaman gidiyorum. Çok güzel bişey kendi düzeninin olması. Eski eşimin eksikliğini sadece gece uyurken hissettim başta, üşüyen ve zor ısınan biriyim. Sıcak su torbasıyla çözdüm, bi de iyi temizlik yapardı kalsın dedim öyle ömür törpüsünün yapacağı temizlik. Başka da faydalı bir fonksiyonu yoktu artık son zamanlarda. Şaka bi yana hayat evli olduğum dönemden daha güzel green, güllük gülistanlık değil elbet ama toplamda mutlu ve huzurluyum çok. Sen de öyle olacaksın üstünden yük kalkınca.

Mutlu oldum bunları okuyunca teşekkür ederim....Allah huzurunuzu bozmasın...
Yorumlarından tanıyorum seni öncelikle hayırlısı olsun. Bir de şöyle düşün şu an senin yerinde olmak isteyen milyonlarca kadın var. Maaşı olsa, çocuğu olmasa beş dk o evde durmayacak olan ama bunu yapabilecek şartları olmayan kadınlar var. Ben senin adına sevindim kendine yeni bir hayat kurabileceğin için. İnşallah mutlu olursun. Kapını kapattığın an görmek istemediğin bütün insanların dışarıda kalması muhteşem bir huzur. Yalnız yaşamak gerçekten güzel. Küçük yerde yaşamak bu konuda dezavantajlı olabilir ama sitede filan ev bulsan rahat edersin.

Konularını takip ediyorum ve kendime benzettim. Benim eşim de aslan burcu ve eşine çok benziyor. Huyuna gidersen süper ama olumsuz her davranışı çaktırmadan biriktirip en olmadık zamanda seni vurur ve sen mutluyuz sanarken afallarsın.2-3 yılda bir boşanma lafı çıkar, son noktaya gelene kadar çok ciddidir, adım atsan reddeder. Allah yardım etsin. Ya hergün yalvar yakar ikna edersin eşini ki bence yapma, ya da son noktaya kadar taviz verme ki egosu insin. Ama kaya gibi sinir lazım. Allah yardımcın olsun.

Tek yaşamak adına yazıyorum: benim hayatımda enn mutlu enn huzurlu enn keyifli olduğum dönem tek başıma yaşadığım dönemdi. Ben de küçük bir ilçede yaşamıştım, birçok dedikodu döndüğünü de biliyordum ama kulağını kapatınca sorun olmamalı senin için.
Boşanma konusunda da hayırlısını diliyorum :dua:

Merhaba, eşimden boşanıyorum, ailemle kalmak istemiyorum, tek başıma ev tutmak istiyorum. Tek kalanlardan fikir, destek, yorum istiyorum. Hayatımda hiç tek başıma kalmadım uzun süre. Bir de biraz küçük bir yerdeyim, boşanacağım ve kötü niyetli insanlar var malum...

Desteklerinizi bekliyorum...

Şu an kardeşimle yaşıyorum. Ondan öncesinde üniversite okurken yıllarca tek başıma yaşadım. Hatta bir yavru köpek sahiplendim; onunla daha da güzel oldu. Şu an büyüdü kocaman oldu oğluşum. :) Ev tutma aşamasında sıkıntı yaşamıştım sadece o da öğrenci olduğum içindi sanırım; tek başına ev tutacak bir üniversite öğrencisini ev sahipleri pek sevmiyor anlayamadığım bir şekilde. Eski filmlerdeki gibi arkanızdan bıyık buracak herifler olacağını zannetmiyorum.

Hakkınızda hayırlısı olsun, dilerim bundan sonrası çok güzel olur sizin için.

Kuzum o zaman lutfen abla tavsiyesi olarak al diyeceklerimi , bundan sonraki iliskinde olaylar yasandigi anda çöz , sorunlari ip yumagi gibi biriktirip de kocaman yapma , kendi ic huzurunu bozmamaya calis , rahatsiz eden seyleri acik acik konus ,herzaman net ol , o zaman bu sorunlari yasamazsin bir daha buyuk olasilikla , tecrubelerinden kendine ders cikar
Bir de obur konunda sormussun bosandiktan sonra hayatinin askini bulan var mi diye , bu forumda bunu yasayan birkac uyeden biriyim , yani bosaninca hayatin sona ermeyecek tam tersi yeni baslayacak
Yorumunuza katiliyorum. Siz nasil bir hayat yasamak istiyorsaniz onu yasamak icin bir firsatiniz olacak. Bu firsati kullanip kullanmamak sizin elinizde.

Konularını takip ediyorum ve kendime benzettim. Benim eşim de aslan burcu ve eşine çok benziyor. Huyuna gidersen süper ama olumsuz her davranışı çaktırmadan biriktirip en olmadık zamanda seni vurur ve sen mutluyuz sanarken afallarsın.2-3 yılda bir boşanma lafı çıkar, son noktaya gelene kadar çok ciddidir, adım atsan reddeder. Allah yardım etsin. Ya hergün yalvar yakar ikna edersin eşini ki bence yapma, ya da son noktaya kadar taviz verme ki egosu insin. Ama kaya gibi sinir lazım. Allah yardımcın olsun.
Niye devam ediyorsunuz bu cendereye, gercekten evlilik bu muydu? Kinama degil sadece soruyorum.Sagliginizi kaybetmeyin bu sinir harbinde.

Sevgili konu sahibi,daha onceki konunuzda esinizi o kadar iyi niyetli savunuyor,gelecek icin umitliydiniz ki icim acimisti. Cunku bu naifligi hakedecek insan profili cizmemisti esiniz. Olan oldu,gecen gecti bitti. Onerim yapabiliyorsaniz sehir degistirin. Hem yasamayi isteyeceginiz hem de kariyerinize uygun. Yurtdisi da bir secenek. Hem yakisikli hem duzgun adamlarin olabilecegini gormus olursunuz. Iyi muhit,esyali ev iyidir. Gitmeniz gerektiginde toplayin valizi cikin. Araba onemli. Hasta oldugunuzda gezmek istediginizde,her zaman lazim. Bir anda ileriye yonelik yuklu borca girmeyin,ev gibi. Gezin,dunyayi gezin. Kendinizi suclamayin. Aptallik olarak da adlandirmayin yaptiginizi,evliliginizi. Ama iyi dersinizi alin. Bir daha kendinize bunlari yapmayin.Cok mutlu olun,son olarak.

Çünkü eşim o dönemlerde gerçekten acı çekiyor. Olaylara bakış açımız çok farklı. Mesela ben daha gerçekçi, nazı tuzu sevmeyen vs bir insanım. O ise nazlasın, nazlansın, dizimde yatsın, sürekli ilgi görsün vs. Ve bunları görmeyince sevilmiyorum hissiyle hırçınlaşır, saçmalıyor. Ne bileyim belki de O haklı, belki sorun bende ama haklılık mutluluk getirmiyor.

Merhaba, eşimden boşanıyorum, ailemle kalmak istemiyorum, tek başıma ev tutmak istiyorum. Tek kalanlardan fikir, destek, yorum istiyorum. Hayatımda hiç tek başıma kalmadım uzun süre. Bir de biraz küçük bir yerdeyim, boşanacağım ve kötü niyetli insanlar var malum...

Desteklerinizi bekliyorum...

Öğrenciyken tek yaşamıştım bir süre, başlarda iyiydi ama sonradan çok yalnız kalmıştım.. O zaman internet de şimdiki gibi yaygın değildi.. Şu an da yalnız yaşıyorum, internet olunca sıkılmıyorusun yalnızlığı o kadar fark etmiyorsun..

Çünkü eşim o dönemlerde gerçekten acı çekiyor. Olaylara bakış açımız çok farklı. Mesela ben daha gerçekçi, nazı tuzu sevmeyen vs bir insanım. O ise nazlasın, nazlansın, dizimde yatsın, sürekli ilgi görsün vs. Ve bunları görmeyince sevilmiyorum hissiyle hırçınlaşır, saçmalıyor. Ne bileyim belki de O haklı, belki sorun bende ama haklılık mutluluk getirmiyor.
Yükselen burcum aslan ve ilgi gormedigim zaman hircinlasirim. Esime de senin yüzünden bu sekilde agresifim diye de söylerim. O da benle ne alakası var ? Dedigi zaman iste dün moralim bozuktu yanıma gelmedin tv izledin vs gibi gibi. Evet aslında saçma bir huy belki de.

10 sene tek basima yasadim ve hep te kucuk yerlerde.Yeri geldi ev arkadasim oldu.Hersey sana ait.Cok buyuk rahatlik.Alisirsin.Arada maddi zorlugu oluyor ama hic gozun korkmasin.
Bir kere kesinlikle kendinizi "yalnız yaşayan kadın" moduna sokmayın öncelikle.Siz böyle düşünürseniz insanlardan önce kendiniz kendinizi bir kapana kıstırmış olursunuz.Ha bekarken ben de 7 yıl yalnız yaşadım , güzel günlerdi valla.Taş çatlasın 1 senede düzeninizi oturtursunuz.Maddi durumunuz tek yaşamaya müsait mi? İyice ölçüp biçtiniz mi?
Evlenmeden önce uzun yıllar tek yaşadım, dikkat edin, rahatlığına alışabilir keyfinizi bozmasın diye kimseyi istemeyebilirsiniz :21:
Kötü niyete gelince, koz vermeyin, mesafeli olun ve elbette dikkatli olun. Kapınızı kapatınca dünya dışarda kalıyor. Oh mis
peki yalnız yaşadıktan ve o rahatlığa alıştıktan sonra şimdi zor gelmiyor mu başkasıyla yaşamak?

Vallaha şu insanları anlamıyorum. Hep diyorum. Güya müslüman ülkeyiz. Düşene birde sen nasıl vurabiliyorsun. Düşen derken yanlış anlaşılmak istemem. Bende koruyup kollanır o insan ne yaşadığı umrumda olmaz hayat onu oraya getirmişse sen destek olursun anca. Sorarım eksiği ihtiyacı var mı elimden geldiğince kol kanat gererim.
O yüzden diyorum ki o konuşacak insan müsveddelerini duymayın bile. Bunları yapamayanın zaten önemsenecek bir tarafı yoktur emin olun.

peki yalnız yaşadıktan ve o rahatlığa alıştıktan sonra şimdi zor gelmiyor mu başkasıyla yaşamak?
Zor gelmedi bana.Evlenince de insanın hayatına başka güzellikler giriyor , bu nedenle ah ah eski yalnız yaşadığım günler daha güzeldi demiyorsun yani.Hoş anılar olarak kalıyor yalnız yaşadığın dönem.Bana böyle oldu açıkçası.

Eski defterler üzerinden kendisini ifade etmesi çok yakışıksız olmuş.

Peki, madem mutsuz beyefendi, hızlandırın süreci. Ayrılın o evden, çıkın 1+1 daireye, mis gibi de döşeyin içini, alın altınıza bir de araba, huzur neymiş görün. Ailenin ağzına bakıp ona göre pozisyon alan bu adamın da cehenneme kadar yolu var.

Tüm kalbimle en güzel mutlulukları yaşamanızı diliyorum ve her şeyin güzel olacağına da inanıyorum. :KK200:

Konuştuklarından sonra ben bu adamı mı sevmişim dedim, tiksindim adeta...Allah da gösterdi bana, soğuttu birden kalbimi. Ailemle de plan yapıldı, herkes biliyor, avukat araştırıyoruz 10 güne kadar eşyalarımı alıp çıkıyorum.

İyi dilekleriniz için çok teşekkür ederim :KK200:

Back
X