- 21 Kasım 2012
- 9.046
- 9.555
- 398
- Konu Sahibi greengirll
-
10 sene tek basima yasadim ve hep te kucuk yerlerde.Yeri geldi ev arkadasim oldu.Hersey sana ait.Cok buyuk rahatlik.Alisirsin.Arada maddi zorlugu oluyor ama hic gozun korkmasin.
En son okudugum konun bunun lafi gectigiydi ama ciddi ciddi bosanmiyordunuz , du bi bakiyim sonra ne olmusSon konularımı kaçırdınız sanırım :) Evet boşanıyorum
En güvenilir yerler çoğunlukla ailelerin yaşadığı siteler olur bekarlar için
Komşu çok önemli o konuda
Bir kere kesinlikle kendinizi "yalnız yaşayan kadın" moduna sokmayın öncelikle.Siz böyle düşünürseniz insanlardan önce kendiniz kendinizi bir kapana kıstırmış olursunuz.Ha bekarken ben de 7 yıl yalnız yaşadım , güzel günlerdi valla.Taş çatlasın 1 senede düzeninizi oturtursunuz.Maddi durumunuz tek yaşamaya müsait mi? İyice ölçüp biçtiniz mi?
Siteler insanların daha kim kime dum duma oldukları yerler apartmanlara göreEvet ben de site mi baksam dedim ne yapsam kararsızım
Siteler insanların daha kim kime dum duma oldukları yerler apartmanlara göre
Ayrıca ne kadar yetersiz olursa olsun güvenlik görevlileri ve kameralar tatsız olayları az çok azaltır
Bir de tavsiyem olabildiğince üst kattaki evlere bakın
İlk günler anneniz bir iki günlüğüne sizde kalsın
İnşallah sorun yaşamaz huzurlu olursunuz
Benim oturduğum apartmanda bekar kızlar boşanmış hanımlar vardı acayip eğleniyorduk komşularla
Simdi baktim , tey allam ben hic bu asamaya geleceginizi dusunmemistim ama bilemedim
Soruna gelecek olursak , mutlaka yalniz yasa , ailenin evine donme , kafandan bosanmis kadin olayini at , hicbirsey olmaz olay sende bitiyor
Ayrica esinle protokol yaz , altinlar , esyalar vs hepsini protokole yaz , zaten cocuk olmadigi icin ve protokolde varsa tek celsede bosar hakim
Sen ev bulana kadar esin gitsin evden , ev bulunca istedigin esyalari alir cikarsin
Gerci ben hala duzeleceginize inaniyorum nedense , hakkinda hayirlisi olsun
Kuzum o zaman lutfen abla tavsiyesi olarak al diyeceklerimi , bundan sonraki iliskinde olaylar yasandigi anda çöz , sorunlari ip yumagi gibi biriktirip de kocaman yapma , kendi ic huzurunu bozmamaya calis , rahatsiz eden seyleri acik acik konus ,herzaman net ol , o zaman bu sorunlari yasamazsin bir daha buyuk olasilikla , tecrubelerinden kendine ders cikarDüzelsek gene aynı şeyler olacak...Ailesi düzelmeyecek gene başa saracağız. Aynı şeyleri yıllardır yaşıyorum, istemiyorum artık çok yoruldum. Bir aile yaşantımız olmadı ki hiç. Yıllardır birlikte oturup yemek yemişliğimiz yok. İş dışında ortak konumuz yok.
Bakalım ev işine bakacağım acilen.
Kuzum o zaman lutfen abla tavsiyesi olarak al diyeceklerimi , bundan sonraki iliskinde olaylar yasandigi anda çöz , sorunlari ip yumagi gibi biriktirip de kocaman yapma , kendi ic huzurunu bozmamaya calis , rahatsiz eden seyleri acik acik konus ,herzaman net ol , o zaman bu sorunlari yasamazsin bir daha buyuk olasilikla , tecrubelerinden kendine ders cikar
Bir de obur konunda sormussun bosandiktan sonra hayatinin askini bulan var mi diye , bu forumda bunu yasayan birkac uyeden biriyim , yani bosaninca hayatin sona ermeyecek tam tersi yeni baslayacak
Kredi çekip ev aldim , rahatım yerinde .
Aileme haftasonlari gidiyorum canim sıkıldı mi çekip evime geçip kapımı kapatıyorum fazlasıyla çok şükür rahatım .
Kimseye el açmıyorum , yukarı da bir arkadaşın dediği gibi eski eşim zaten kahveden , annesinden fırsat bulduğunda aksam uyumaya geliyordu dolayısıyla bana çok zor gelmedi :)) sen zaten güçlüsün her seyin üstesinden gelirsin canim
Umudunu kaybedecek bir durum yok ortada , bir bitis degil bir baslangic olarak bak bu durumuna , artik yeni bir hayata basliyorsun , guzelliklerle dolu bir hayataÇok teşekkür ederim evet çok ders aldım bu evlilikten...İletişim evlilikte en önemli şey , tabi eşimle ne zaman iletişime geçmeye çalışsam konuyu çevirdiği, kapattığı gerçeği de var..
Deneyimlerinizi duymak isterim umuda ihtiyacım var:)
Umudunu kaybedecek bir durum yok ortada , bir bitis degil bir baslangic olarak bak bu durumuna , artik yeni bir hayata basliyorsun , guzelliklerle dolu bir hayata
Daha az stres , daha az uzuntu olacak hayatinda , benim icin evlenmek ne ise bosanmak da o , bir sayfayi kapatip yeni bir sayfa aciyorsun
Ayrica bosanan arkadaslarimin yuzde 90 i ikinci evliliklerinde cok mutlu oldular , daha tecrubeli daha olgun olduklari icin hem dogru adami sectiler hemde ilk evliliklerindeki hatalari yapmadilar
Bende esimle oyleyim , kavga etmeyiz , huzurumuzu ufak seyler icin bozmayiz , ha anlasamadigimiz noktalar elbette var ama buyutmeden cozeriz sorunlari
Evlenmeden önce uzun yıllar tek yaşadım, dikkat edin, rahatlığına alışabilir keyfinizi bozmasın diye kimseyi istemeyebilirsinizMerhaba, eşimden boşanıyorum, ailemle kalmak istemiyorum, tek başıma ev tutmak istiyorum. Tek kalanlardan fikir, destek, yorum istiyorum. Hayatımda hiç tek başıma kalmadım uzun süre. Bir de biraz küçük bir yerdeyim, boşanacağım ve kötü niyetli insanlar var malum...
Desteklerinizi bekliyorum...
sen sağlam bir duruş gösterirsen kimse de dedikodu yapamaz.insnaları takma.Merhaba, eşimden boşanıyorum, ailemle kalmak istemiyorum, tek başıma ev tutmak istiyorum. Tek kalanlardan fikir, destek, yorum istiyorum. Hayatımda hiç tek başıma kalmadım uzun süre. Bir de biraz küçük bir yerdeyim, boşanacağım ve kötü niyetli insanlar var malum...
Desteklerinizi bekliyorum...
Evet onun içinTeşekkür ederim inşallah...Üst kat hırsız için mi dediniz?
Evet onun için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?