- 21 Aralık 2009
- 33.534
- 18.228
- 498
- Konu Sahibi Mont3Carlo
-
ya çok komik bu durum?evet bulunmaz Hint kumaşı değilmiş... Onu bende düşündüm ama korkudan söyleyemiyor ki kimseye dükkandaki en yakiların bile hala yenge diyip duruyor ayrıldık bile diyememiş
Ne korkusu? Tehditçiğin yüzünden korktuğunu falan sanmıyorsundur umarım?
Valla bencede boylesinden dinlen dinlen kac:)yapmayin Allah askina adam simdiden ne oldugunu belli etmis.boylesine takilip sonrada niye aci cekiyorum diyorsunuz.ayrica o tehdidi hicbir zaman unutmaz artik,her firsatta yuzunuze carpar durur.hayir beklemeyin bu iliskiden.ahmak diye hatada israr edene derler.bi hata yapmissiniz evet ama bari ikincisini yapip o adamla devam etmeyin...
inanıp inanmamak size kalmış fikirlerinize müdehale edemem ama lütfen ima ettiğiniz şeye dikkat edin hakkıma girmeyin bana bu ağır geliyor ilk günden bunu yaptığım için kendimden utanıyorum hata mı kabul edemiyorum bir türlü kendime yakıştı rmiyorum bakın tekrar rica ediyorum imalarimiza dikkat edelimBen konunun kendisine inanmadım ki hiç. Bir erke daha bir haftadır çıktığı kişiyle yok hizmet edeceksin yok annemin sözünden çıkmayacaksın muhabbetleri neden yapar? hadi yaptı ne alaka büyü yaparım filan demeler 2 senedir tövbeliyim demişsiniz demek ki daha önce böyle birşeye kalkıştınız. Bırakamam birşeyler yaşadım diyorsun birlikte mi oldun diyorlar yok öpüştük. Yahu bu mu bırakamama nedeni bu kadarla kaldığını da zannetmiyorum açıkçası gerçi insan bu kadar az görüştüğü biriyle birlikte olur mu bilemiyorum 1 aylık ilişkim var diyorsun ama aslında yok çünkü zaten bir süre görüşmemişsiniz. Ya bu adam bulunmaz hint kumaşı mı bir aylık adamı bırakamam diyorsunuz nedir bağlayan yani böyle adamla evlen hayatının hatasını yap ortada erkek kıtlığı mı var erkek arkadaş bulamamaktan mı korkuyorsun?
Cocuk kendısıne es degıl, annesıne hızmetcı arıyor. Hala farkında degıl mısınız..
''10 Karı alırım'' ne demek ya .. telefonunuzdan ve hayatınızdan sılın bu adamı bencede..
Yani bravo kaza geliyorum diyor, ama sen akıllanmıyorsun. Bak burada akşama kadar eşinin ailesi yüzünde huzuru kalmamış insanlar dertlerini paylaşıyor. Sen böyle adamla evlenirsen, durumun daha beter olur. Bu adam daha şimdiden kimin tarafında olacağını bastıra bastıra söylemiş.
Yol yakınken dön derim kardeşim. Bu zihniyette adamla evlilik olmaz. Çok üzülür çok yıpranırsın.
unutmak mı. neyi unıutamıyorsa..neyin acısıysa..
1 haftada . nasıl aşksa bu artık.
Canım ya sakın kendine eziyet etme bu daha evlenmeden böyleyse evlenince daha beter birşey olur.
haklısınız hepiniz çok teşekkür ederimOkurken bana sinir geldi .
Manyakların çoğu benim bildiğim evlenmeden önce asıl niyetlerini saklar
Şanslısınız ki bu açıkça annesine ve kendisine kul köle aradığını belli etmiş.
Böyle itici bi konuşma tarzı,böyle hastalıklı düşünceler..
Bak yine sinirlendim.
Ayrıl kardeşim ayrıl hızla uzaklaş !
GSinir katsayim tavan yapti inanin.adam adam degil demiycem cunku karakteri yapisi neyse e basindan soylemis ne guzel bravo kendini saklamamis
Ancak sizin icin ayni seyi soyleyemem bu ne saflik yaaaa opustunuz diye 1 haftada asik oldugunuz bu adama yapismissiniz resmen .birak gitsin kuzum hayatina yazik etme
Birde spylemeden edemiycem 2 senedur tovbelusiniz buyu cazi isinede oncesinde sevgililierinize yaparmiydiniz ????? Valla cok merak ettim yaaaa sprumu cevaplarsan sevinirim
N
Ne hatasi allah askina ya. Onun hatasi 1000 seninki 1.
Ana kuzusuyla hayat gecer mi allah aşkına ya?
En nefret ettiğim erkek tipidir ana kuzusu erkek. Sanki anasını alıcak koynuna.
Tövbe tövbe!
teşekkürlerkorkunç...anası iyi yıkamış beynini.eminim 3 yaşından beri bunun için çabalıyordur
o dereceye kadar nasıl düştüm bilmiyorum ama bu kafayla tam onun dengiyimNormal şartlarda böyle bir adam için parmak kıpırdatmaya değmez, acilen uzaklaşmak gerekir de.. Bana siz birbiriniz için yaratılmış olabilirsiniz gibi geldi.
evet bulunmaz Hint kumaşı değilmiş... Onu bende düşündüm ama korkudan söyleyemiyor ki kimseye dükkandaki en yakiların bile hala yenge diyip duruyor ayrıldık bile diyememiş
Öpüşmüşsen evlenmen şart.Töreler bunu emreder!
10 kari alir bosarmis. Birinci sen olacaksin hadi yine iyisin.
benimde hatam var evet ama bu konuyu ben açmadım nasıl geldik o konuya onu bile anlamadım2 güne neler sığmış hayret ettim ilk gün konuşulmuş sevgili olunup öpüşülmüş evliliğe karar verilmiş 2. gün annem diyen ana kuzusu bir adam oldugu çıkmış büyüler havada uçmuş konu sahibi ayrılamazmış ne kadar hızlı yaşıyosunuz hayatı 2 günde doğru dürüst tanımadığınız bir adamla hemen evlilik konuşup bide kavga ediyosunuz dizilerde bile yok bu hız bence biraz sakin yaşamaya başlayın ilişkileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?