Bana zaten ilk günden beri annesini gözüme sokuyordu ne kadar sevdiğin falan ve aramızda şu konuşma geçti
(m Mehmet, b ben)
M ~ aşkım diyelim ki evlendik anneme misafirliğe gittik çayı kim yapar
B~ ben yaparım tabii
M ~aferin hayatımın kadını olma yolunda ilerliyorsun
B ~ o ne demek şimdi
M ~ annem benim için çok değerlidır ben on karı alırım on karı boşarım ama bir kere annem olur başka olmaz, annemi kırarsan 1 günlük te evli olsak seni aldığım yere geri bırakırım
B ~bu ne demek ya daha. 1 hafta sonraya çıkacağımızin garantisi yok oturmuş neyi konuşuyoruz benim ilişkim senin annenin ellerinde mı o beğenmedim ayrıl derse ne olacak?
M ~beğenmezse görüşmezsiniz olur biter ama görüştüğünüz zamanlarda onu asla incitmeyeçeksin biz evliyken oraya gittiğimiz de annem ayağa bile kalmayacak evin kızı sensin sen hizmet edeceksin. Annem arayıp dese ki gelin anında gideceğiz
B ~öyle bir hikaye yok kusura bakma kimse bana emri vaki yapamaz düzgünce gidelim mi ister misin de zaten hayır diyecek değilim
Böyle böyle yüz soru sordu belki
Dün buluştuk 3 ünde ayın. Gece dışarıda konuştuk derdimi yine anlattım özür diledim ondan beni takmadı bile yine aynı şeyleri anlattı anneme dediklerin zoruma gitti ne demek evde sana kimse karışamaz. Baya bağırdı kızdı. Bende dedim ki net bir şey söyle bana de ki ayrıldık aramayayim, bana zaman ver de vereyim derdin ne diyorum sana soğuk olmam normal ben zamanı gelince sana söylerim dedi. Yine bagirisinca iki kolumdan beni tutu sarstı biraz
bu salaklar için kendinizi küçültmeyin kızlar ya. adam resmen emir veriyor. resmen sizleri hizmetçi yerine koyuyor,aşağılıyor,sarsıyor birde ,siz hala devam ediyorsunuz. onurlu olun biraz. erkek kalmadımı hayatta.