• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

evet bulunmaz Hint kumaşı değilmiş... Onu bende düşündüm ama korkudan söyleyemiyor ki kimseye dükkandaki en yakiların bile hala yenge diyip duruyor ayrıldık bile diyememiş
ya çok komik bu durum?
Dükkandakilerin yenge demesi bile sana ümit verip hoşuna mı gidiyor?
Ayrıca belli bir yaş altında olan insanların daha evlenmemiş insanlara yenge diye hitap etmesi çok alaturka. Benim36 yaşındaki eşim bile yengesine yenge demez abla der.

Yorumlarin hepsini okumadim belki yazan olmustur. Bence burada sikinti siz de konu sahibi, adama istegini en basta söylemiş, kandirmamis, hatta sizi istemedigini de bayagi belirtmis. Benim anlamadigim sizin neden bu kadar adamin pesinden kosuyorsunuz. Hay Allahim su genc kızlarımıza biraz mantik ver...

Valla bencede boylesinden dinlen dinlen kac:)yapmayin Allah askina adam simdiden ne oldugunu belli etmis.boylesine takilip sonrada niye aci cekiyorum diyorsunuz.ayrica o tehdidi hicbir zaman unutmaz artik,her firsatta yuzunuze carpar durur.hayir beklemeyin bu iliskiden.ahmak diye hatada israr edene derler.bi hata yapmissiniz evet ama bari ikincisini yapip o adamla devam etmeyin...

Ben konunun kendisine inanmadım ki hiç. Bir erke daha bir haftadır çıktığı kişiyle yok hizmet edeceksin yok annemin sözünden çıkmayacaksın muhabbetleri neden yapar? hadi yaptı ne alaka büyü yaparım filan demeler 2 senedir tövbeliyim demişsiniz demek ki daha önce böyle birşeye kalkıştınız. Bırakamam birşeyler yaşadım diyorsun birlikte mi oldun diyorlar yok öpüştük. Yahu bu mu bırakamama nedeni bu kadarla kaldığını da zannetmiyorum açıkçası gerçi insan bu kadar az görüştüğü biriyle birlikte olur mu bilemiyorum 1 aylık ilişkim var diyorsun ama aslında yok çünkü zaten bir süre görüşmemişsiniz. Ya bu adam bulunmaz hint kumaşı mı bir aylık adamı bırakamam diyorsunuz nedir bağlayan yani böyle adamla evlen hayatının hatasını yap ortada erkek kıtlığı mı var erkek arkadaş bulamamaktan mı korkuyorsun?
inanıp inanmamak size kalmış fikirlerinize müdehale edemem ama lütfen ima ettiğiniz şeye dikkat edin hakkıma girmeyin bana bu ağır geliyor ilk günden bunu yaptığım için kendimden utanıyorum hata mı kabul edemiyorum bir türlü kendime yakıştı rmiyorum bakın tekrar rica ediyorum imalarimiza dikkat edelim

Sen bide hala ariyormusun ?

O konusmadan sonra , akli basinda olan bir insan kacar kurtarir kendini boyle adamdan .
Sen hala yapismissin ..
Kendine kastinmi var ? Daha simdiden annesine hizmetci aradigini soylemis ,sen hala neyi dusunuyosun??

Cocuk kendısıne es degıl, annesıne hızmetcı arıyor. Hala farkında degıl mısınız..

''10 Karı alırım'' ne demek ya .. telefonunuzdan ve hayatınızdan sılın bu adamı bencede..

Yani bravo kaza geliyorum diyor, ama sen akıllanmıyorsun. Bak burada akşama kadar eşinin ailesi yüzünde huzuru kalmamış insanlar dertlerini paylaşıyor. Sen böyle adamla evlenirsen, durumun daha beter olur. Bu adam daha şimdiden kimin tarafında olacağını bastıra bastıra söylemiş.
Yol yakınken dön derim kardeşim. Bu zihniyette adamla evlilik olmaz. Çok üzülür çok yıpranırsın.

unutmak mı. neyi unıutamıyorsa..neyin acısıysa..
1 haftada . nasıl aşksa bu artık.

Canım ya sakın kendine eziyet etme bu daha evlenmeden böyleyse evlenince daha beter birşey olur.

Okurken bana sinir geldi .
Manyakların çoğu benim bildiğim evlenmeden önce asıl niyetlerini saklar
Şanslısınız ki bu açıkça annesine ve kendisine kul köle aradığını belli etmiş.
Böyle itici bi konuşma tarzı,böyle hastalıklı düşünceler..
Bak yine sinirlendim.
Ayrıl kardeşim ayrıl hızla uzaklaş !
haklısınız hepiniz çok teşekkür ederim

Haklısınız hayır yapmazdım onu da zaten adam olmazsan adam olursun dedim kendime aşık ederim demedim QUOTE="foreverloveyou, post: 38143092, member: 482568"]Yok artık adam anasının eteğinden ayrılamamış ve bunu da resmen senin gözüne sokmuş ama sen hala onunla beraber mi olmak istiyorsun :KK57: Bu da yetmiyor bende her türlü şey avr deyip (blöf bile olsa) kendine bağlamaya mı çalışıyorsun :KK57: İkinizde normal değilsiniz :KK14:[/QUOTE]

Sinir katsayim tavan yapti inanin.adam adam degil demiycem cunku karakteri yapisi neyse e basindan soylemis ne guzel bravo kendini saklamamis
Ancak sizin icin ayni seyi soyleyemem bu ne saflik yaaaa opustunuz diye 1 haftada asik oldugunuz bu adama yapismissiniz resmen .birak gitsin kuzum hayatina yazik etme
Birde spylemeden edemiycem 2 senedur tovbelusiniz buyu cazi isinede oncesinde sevgililierinize yaparmiydiniz ????? Valla cok merak ettim yaaaa sprumu cevaplarsan sevinirim
G

Öpüşmüşsen evlenmen şart.Töreler bunu emreder!

10 kari alir bosarmis. Birinci sen olacaksin hadi yine iyisin.

Arkadaşakarım ablalarım bakın tepkinizi anlıyorum yaptığım hatanında farkındayım fakat dalga geçerek bana yardım edemezsınız değil mi lütfen diyorum size aynısı yapılsa hoşunuza gitmez sizde bana yapmayın

cevapları okumadım ama ben olsam arkama bile bakmazdım.annesiyle kuzu kuzu yaşasın.bu ne ya daha dün 1 bugün 2.. kendinizi bu kadar aşağılatmayın.size,sizin fikirlerinize değer vermeyen hatta sormayan adamla işiniz ne ? erkeğin köküne kıran mı girdi ? tövbe tövbe ya

Vakit ayırıp okuyup cevap veren herkese teşekkürler elimden geldiğince her mesajı cevaplamaya çalışıyorum henüz 15 sayfadayim bakın ben zaten hatamın farkındayım ve tek başıma kendime söz geçiremedingim öz güven eksikliğim olduğu için herkes akıl versin de iyice içimden atayım diye yazdım dalga. Gecin diye değil bundan çok değil bir ay önce böyle bir konu okusam bende deliririm ne yazacağımı şaşırırdım ama dünya hali kimin başına ne geliyor belli değil işte lütfen ama lütfen dalga geçecek arkadaşlar yazmayın çok zor bir şey değil yazmamak...

2 güne neler sığmış hayret ettim ilk gün konuşulmuş sevgili olunup öpüşülmüş evliliğe karar verilmiş 2. gün annem diyen ana kuzusu bir adam oldugu çıkmış büyüler havada uçmuş konu sahibi ayrılamazmış ne kadar hızlı yaşıyosunuz hayatı 2 günde doğru dürüst tanımadığınız bir adamla hemen evlilik konuşup bide kavga ediyosunuz dizilerde bile yok bu hız bence biraz sakin yaşamaya başlayın ilişkileri
benimde hatam var evet ama bu konuyu ben açmadım nasıl geldik o konuya onu bile anlamadım

Başlığa bakınca bende bir şey var sandım, ne kadardır tanıyorsun ki bu arkadaşı. Bir defa evlenince çay demleme olayını bile planlı programlı konuşmanız cidden çok komik olmuş.
Salak mısın sen diyip çekip gitmen gerekirdi o konuşmalar başlayınca

Uzak durun şu Oedipus kompleksi sahibi adamdan.

Bu tip adamlar hayatları boyunca annelerini memnun etmeye çalışırlar, annelerinin bitmek bilmeyen taleplerine isteseler de karşı gelemezler. Bunun hırsını da hayatlarındaki kadından çıkarırlar ister eşi ister sevgilisi olsun.

Yani onun psikolojik sıkıntısının acısını siz çekersiniz. Öyle adam ederim yola getiririm diye de düsünmeyin bosuna. Bildiginiz uzun sürecli psikoterapi gerektiren vaka bu, adam daha bu konuda bi sorununun oldugunun bile farkında degil, sizin yapabileceginiz bi sey yok.

O son büyü kısmına ise sadece gülüyorum. Akıllı mantıklı bi insansınız ne büyüsü yapmayın lütfen. Hayır kim nasıl inanıyo bu işlere ben hic anlamıyorum. Ahahahah ciddi ciddi benim hayatımı mahvedebilecegi düsünerek bana büyü yaptıran bi zeki(!) arkadas olmustu vaktiyle. Duyunca ne gülmüstüm o zavallıcık da düsünüyodur belki hala bi ton da para döktüm niye tutmadı ya diye :KK70:

Hicbi eylemde bulunmadan insanların hayatında karakterinde bi degisiklik yaratabiliyosanız, cidden büyü yapabiliyosanız da peygamberliginizi falan ilan edin bence.

Back