- 22 Ağustos 2014
- 3.845
- 2.409
- 408
- Konu Sahibi Mont3Carlo
Yaptığım hata yüzünden bırakamıyorum
ben yazdıklarınızda okuduğum kadarıyla hata bulamadım açıkçası buraya yazmadığın bir şey varsa tamam derim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaptığım hata yüzünden bırakamıyorum
Büyü deyince hep Harry Potter geliyor aklımaO son büyü kısmına ise sadece gülüyorum. Akıllı mantıklı bi insansınız ne büyüsü yapmayın lütfen. Hayır kim nasıl inanıyo bu işlere ben hic anlamıyorum. Ahahahah ciddi ciddi benim hayatımı mahvedebilecegi düsünerek bana büyü yaptıran bi zeki(!) arkadas olmustu vaktiyle. Duyunca ne gülmüstüm o zavallıcık da düsünüyodur belki hala bi ton da para döktüm niye tutmadı ya diye
Ahahahah benim de söyle bi asam olsa da sallasam istiyorum Hepimiz birer Hermonie Granger, Minerva McGonagall ız.Büyü deyince hep Harry Potter geliyor aklıma
Ne ayriligi bir ilişki yok ki ayrilacaksin. Ilk gunku sohbetlerde ayri bir sacmalik. Kendini acile atip ordan ona mesaj yazmakta ayri sacmalik.
O mesajı atmam gerçekten tam bir ergenlik örneği...boşuna dememişler kız aklı kuş aklı diye öpüştüm diye ayrılamamam diye bahane arıyor hey Allahım
ne buluyorsunuz bu adamlarda.
kusura bakmayın ama biriniz bok öteki kaka..
Adam adam değil bir kere bu eksin de o en öyle büyü müyü işleri?
Ne biçim insansınız siz yahu, bu ansıl bir karaktersizlik.
Beşeri ilişkilerde başarılı olamayınca yada hayatın herhangi bir alanında isteklerinize erişemediniz diye hemen bu yola mı başvuruyorsunuz.
işin dini boyutunu girmiyorum bile.
Sizin de o adamında kişilikleri oturmamış.
tövbe ettim diyorum ya...Böyle saçma bir ilişki görmedim.
Adam seni annesine köle alıyor farkında değil misin ?
Yani adam seni 'alıyor' bir de aldığı gibi de bırakma hakkı var
Allah akıl fikir versin sana
Su adamin pesinde kosuyorsaniz ben sizin de kendisinden farkli olmadiginizi dusundum o yuzden demeycegim bile ne isin var, amacin ne diye...
Kosun bir daha ozur dileyin kapanin ayaklarina gerekirse. Sanki bana leylayla mecnun iki gunluk iliskinin derdine dusmus.
Anasina hizmetci ariyor mulakattan gecememissin bir mulakat daha yapalim hatta deneme yapalim de belki ikna ollur
Uzak dur yaa boşverr...
Ewlensenizde boşanırmışsınız zaten...
Yaşın daha genç boşver...
Yaşlarınızın küçüklüğünden,konuştuğunuz çocukça konuları normal karşılıyorum.Yaşın biraz daha olgunlaşsa,kimle neler konuşuyorum,bir de üstüne özürdiliyorum diye kendine kızarsın.Boşver güzelim.İlişki yaşamak zorunda değilsin.Önce istikbakl.Önce çalışma hayatı.Sonra yaşı fikirleri olgunlaşmış bir insan çıkar nasılsa karşına.
topukların popona vurur gibi kaç bu adamdan
neyseki başta belli etmiş
herkesin anası ana ama nere koyduğunu iyi bilmeli
hepiniz ayrı ayrı haklısiniz teşekkürlerKardeş, canına mı susadın?
manyak bir adam var karşında.
2 kere görüştüğü kıza şiddet uyguluyor.
Arama sorma bi daha.
bu erkeklerdeki aşırı olan anne düşkünlüğüne bir anlam veremiyorum. Annelerini incitmezler ama eşlerine yapılan her türlü hakarete, saygısızlığa göz yumarlar.Bahsettiğiniz kişi de o erkek grubuna giriyor. Kararlısınız ve açık sözlüsünüz. Keşke herkes sizin gibi olsa.
Bu arada öpmekle, öpüşmekle bir şey olmaz :)
annesini seven adam eşinin kıymetini bilir vs derler de, bu kadarı da fazla...
kendine eş değil annesine hizmetçi arıyormuş resmen...
gerçekten çekilecek gibi değil...
erkek böyle şeyler söylediği zaman kadının yapası varsa da yapmaz..
zorla kendisinden de annesinden de soğutmuş...
onlara göre hep kendi annesi işte biz yokuz bizim ailemiz yok yarın bugün bizde anne olacağız ama bunu düşünmeye akıl gerekdiyemedin mi benim de annem (veya babam) çok kıymetlidir, her ay market pazar alışverişi görülür, haftada 2 gün sırtı keselenmeye gidilir, ben her gün öğleden sonra gidip yemeklerini pişiririm, sende bir telefonla istedikleri yerlere götürüp getireceksin.. onlar benim hayatım, 10 koca boşarım 1 kere annemi (babamı) kırdırmam diyemedin mi...
hey Allah'ım... boşver sen dön önüne bak
Sirius'un yasını tutuyorum hala. Unutmadık, unutmayacağız.Ahahahah benim de söyle bi asam olsa da sallasam istiyorum Hepimiz birer Hermonie Granger, Minerva McGonagall ız.
evetciddenmi dedi bunu
evetciddi bir ilişki istiyorsun demi?
gitmeden önce bunu nasıl hesaplayabilirim ki seni özledim dedi bende gittimEvet. Sen onunla kuaföre falan gitmesen böyle bir sohbet olmazdı..
sana ve senin gibi ölçüp tartıp konuşan herkese teşekkür ederim dediğiniz de haklısınız ben artık diyecek bir şey bulamıyorumya yeminlen empatinin dibine vurdum burda, kızım var büyük konuşmayayım diye dilimi ısırmaktan dilim koptu ama dayanamıycam.
konusahibesi arkadaşım, kardeşim, canım ben çok farklı şeylere takıldım, saçma olabilir ama söyleyeyim.
1- daha doğru düzgün tanımadan, etmeden neden seni "sevgilim" diye tanıtsın çalıştığı yerdekilere. ne gerek var? bak adam psikopat çıkmış. ne kolay "sevgili" oluyosunuz ya hu?
2- bu anası ile saçma ilişkisini sana anlatıyor ki aklınca sana önceden haber veriyor. yani beni seven böyle kabul etsin diye. bu heriften kurtulmuşsun inşallah ama bundan sonra adamların sana ilk günden evliliğe dair konuşmalarına izin verme, "bürrsss sen kimsin de senle evlencem be?" 50 ne mi geldin, son tren mi bu adam da hemen evlilik muhabbeti, hiiiç sevmem bu tarz kendini bi b.k sanan herifleri.
3- sen de az değilmişsin. büyü filan ne ya? daha yaşın kaç ta, bunlarla uğraştın da tövbe ettin? seni kınamak için demiyorum, yanlış anlama ama zaten tövbe etmişsin, neden açıyorsun konuyu? bu psikopat için büyü ile filan uğraşılır mı?
4- hiçbi şi yapmamışsın, tek hatan o "büyü" lafları. öpmüş, gitmiş, bitmiş. önüne bak ve bu herifi görünce yolunu çevir, yüz verirsen çok çekersin.
inanın bu mesajını ömür boyu unutmayacağım bana bu çocuk dedi ki sigara bırak de bırakırım alkol de bırakırım her şeyi yaparım ama evliliğimizde şiddet olmayacak diye söz veremem ben sinirlenince ne yaptığımi bilmiyorumbirlikte olmaya devam et. evlenin bence. misal hafta sonu olcak tam kahvaltı yapacaksınız baş başa bir şeyler planlıyorsunuz, zırt annesi arar. istemeseniz de sizi sürüye sürüye anasına götürür. hmm sonra kendi evinizde yaptığınız yetmiyormuş gibi orda da zorundaymış gibi temizlik yaparsınız sürekli. hatta belki hamile olunca da zorlarlar takmazlar. bir şey de diyemezsn en iyi ihtimalle kocan boşar annenin evine yollar. kötü ihtimalle bugün sarstığına göre yarın tokat yumruk filan atar. kapıya çarpar. durumu kabullenirsen annesinin yönlendirdiği köle gibi bir evliliğin olur, kabul etmezsen de benim gibi 2 aylıkken baba evine geri dönersin. he ben dayak yemedim. ama geri kalan şeylerin çoğunu yaşadım. anası gecenin bir saati bile arayıp rahatsız etmeyi başarıyordu.
bu nedenle kesinlikle ayrılma. evlenin. yüzük merasiminde annesi yüzüğü kurdeleyle yutsun. kordondan geçip çocuğun parmağına ulaşır illa ki. kocanla sevişmek istersen de annesinin karnına tekme atarken ayaklarını okşarsın. mutluluklar diliyorum.
düşüncenize saygı duyuyorum sonucta benim içimi bir Allah bir ben biliyorum ve tekrarlıyorum iki yıl önce tövbe ettimbıraksa ne olacak geçmişinde ilgilenmiş demek ki.
Büyüye inanmıyorum zaten yani büyü yapacak kadar donanımlı bir insan bunun şirk olduğunu bilir zaten bu işe bulaşmaz.
Bence kız erkekten daha kötü. Erkek kişiliği gelişmeye ve oturmaya doğru ilerleyen bir erkek. 22 yaşında bir ana kuzusu daha. ama konu sahibi eğer büyüyle falan ilgilenmişse bence içi kötü biri.
Tamam o zaman arkasında dur. Herkes yapabilir böyle cahilce şeyler. Sen yanlış olduğunu bilip vazgeçmişsin. Bundan sonrası önemli.düşüncenize saygı duyuyorum sonucta benim içimi bir Allah bir ben biliyorum ve tekrarlıyorum iki yıl önce tövbe ettim
bende bunu tartışıyorumkendi içimde benim yüzümden mi böyle oldu diyeama ilk günden öpüşmek de ne kadar sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur? tartışılır bir konu...
neyini araştırıyorsun bunun?bende bunu tartışıyorumkendi içimde benim yüzümden mi böyle oldu diye