- Konu Sahibi Mont3Carlo
Ne yapmamı öneriyorsunuz
birlikte olmaya devam et. evlenin bence. misal hafta sonu olcak tam kahvaltı yapacaksınız baş başa bir şeyler planlıyorsunuz, zırt annesi arar. istemeseniz de sizi sürüye sürüye anasına götürür. hmm sonra kendi evinizde yaptığınız yetmiyormuş gibi orda da zorundaymış gibi temizlik yaparsınız sürekli. hatta belki hamile olunca da zorlarlar takmazlar. bir şey de diyemezsn en iyi ihtimalle kocan boşar annenin evine yollar. kötü ihtimalle bugün sarstığına göre yarın tokat yumruk filan atar. kapıya çarpar. durumu kabullenirsen annesinin yönlendirdiği köle gibi bir evliliğin olur, kabul etmezsen de benim gibi 2 aylıkken baba evine geri dönersin. he ben dayak yemedim. ama geri kalan şeylerin çoğunu yaşadım. anası gecenin bir saati bile arayıp rahatsız etmeyi başarıyordu.
bu nedenle kesinlikle ayrılma. evlenin. yüzük merasiminde annesi yüzüğü kurdeleyle yutsun. kordondan geçip çocuğun parmağına ulaşır illa ki. kocanla sevişmek istersen de annesinin karnına tekme atarken ayaklarını okşarsın. mutluluklar diliyorum.