Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

Henüz son yazılanları okumadım ama şimdi okuyup elimden geldiğince herkese cevap yazmaya çalışacağım son durum dün gece ayrıldığımı söyledim

Sizden sonrakine de 21 yaşındaki bi kızla evli hayatı yaşadım der ...

Hata olarak görüyorsanız niye yaptınız, yok hata değilse niye kendinizi mecbur hissediyorsunuz? Adam her önüne gelenle yatıyor belli ki, bunun farkına varamadınız mı?

bu ana kuzusu olayı bana sanki birazda kurtulmak istiyor gibi geldi..
konumu söyle dışarıdan okudum ve ayrıldım ondan

Nasıl söyledim bende bilmiyorum ama iyi ki söylemişim de olaylar bu raddeye gelmiş
herşeyi geçtim de daha 2 gün önce tanıştığınız adama/kadına her ne ise, nasıl aşkım diyebiliyorsunuz ben de bunu anlamıyorum :KK64:
bu hızla başlayan ilişki aynı hızla da biter. oyuncu olsan rol yap deseler bile eminim insan 2 günde zorlanır ki bunları söylemeye, siz gerçek hayatta bu kadar kolay söyleyebiliyorsunuz bu kadar önemli kelimeleri...
M

Yazdığınız iyi kötü her yorum için çok çok teşekkür ederim sizlere konumu söyle bir başkasının gözünden okudum da kendime geldim tekrar teşekkürler

bu adamdan ne sevgili olur ne koca.
sen yaptigin hatayi bosver, onun hatalarina odaklan.
gitsin anasinin begendigi, ona hizmet edecek suklum puklum ezik birini bulsun. ona o lazim.
bu adamda ne buldun da taktin anlamadim. hic artisi yok. eksilerle dolu bir adam.

X