- Konu Sahibi Mont3Carlo
-
Ne yapmamı öneriyorsunuz
Sana buyu yaparım dıye tehdıt etmiş ya..(gerçi konu sahıbı o işleri bırakmış ama bırden ağzından fırlamış bu laf)nasssssııı büyücülük mezunuymuş?
Iyide senin çay kahve verip vermemeni dert edeceğine kendinden kaç yaş büyük biriyle evli gibi yaşamasaymış, bu konu çaydan kahveden daha çok üzmüştür annesini, daha ilişkinin ilk günü konuştuklarınız çok saçma .
ağlama ağlayan insan hiç sevmem mi dedi
yuh ne kadar duygusuz hemen kaç hemen ...........
Ane hatası ya hu onun sana soyledıklerınden sonra senın kı hata mı sanıyorsun
tamam utandınız da bunu kendi içinizde bir şekilde çözün halledinne demek bahane zoruma gidiyoryaşadıklarım,, utanıyorum kendimden beni öpmesine izin verdiğim için bunun bahanesi mi olur
bıraksa ne olacak geçmişinde ilgilenmiş demek ki.Sana buyu yaparım dıye tehdıt etmiş ya..(gerçi konu sahıbı o işleri bırakmış ama bırden ağzından fırlamış bu laf)
ama ilk günden öpüşmek de ne kadar sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur? tartışılır bir konu...tamam utandınız da bunu kendi içinizde bir şekilde çözün halledin
herkes öptürdüğü ile mi evlendi
tabi kimse istemez ayrılmayı düşünerek bir ilişkiye başlamayı
öptürdüm evlencem kesin diye odaklanmayın ama bence..
tövbe ettim demiş amabıraksa ne olacak geçmişinde ilgilenmiş demek ki.
Büyüye inanmıyorum zaten yani büyü yapacak kadar donanımlı bir insan bunun şirk olduğunu bilir zaten bu işe bulaşmaz.
Bence kız erkekten daha kötü. Erkek kişiliği gelişmeye ve oturmaya doğru ilerleyen bir erkek. 22 yaşında bir ana kuzusu daha. ama konu sahibi eğer büyüyle falan ilgilenmişse bence içi kötü biri.
bana bir de diyor ki benin annem eski nişanlımla 7 de bizde ol dedi kız 7 yi 10 gece geldi diye ayrıldım diyor kaç nişanlı olduysa artıkbana fazla annemde annem diyor gibi geliyor.sen büyü yapcan diye korkar sonra tam üfürükçünün kızını alır böyleleri neyden korkarsa onun içine düşer. annesi ayrı evhamlı kendisi de öyle bundan bir şey olmaz kısaca.hani diyor ya annem evde oturur sen şöyle hizmet yaparsın böyle hizmet yaparsın.bırakta nasıl hizmet yapacağını kendi vicdanın düşünsün hanfendiliğine istinaden hizmet yap.o dedi diye yapılmaz. artık söyleyincede o baştan konuştu da yapıyor hizmet diye düşünecek bu hoş bir şey değil.adam hala adam olamamış anası iyi yetiştirememiş.o anasının dizinde uyumaya devam etsin.
inşallah etmiştir canım. Lafta olan tövbe değil eylemde olan önemlidir.tövbe ettim demiş ama
yargılamayın
hata olduğunun kendisi de farkındadır benceama ilk günden öpüşmek de ne kadar sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur? tartışılır bir konu...
Evet anladım ama konu sahibi için demesem de büyü resmen şirktir. İnsan nasıl yazılı bir kağıt üzerinde olanlara inanabilir ki? neyse dine dökmeyelim de.... İnşallah uzaklaşmıştır bu işlerden.hata olduğunun kendisi de farkındadır bence
ama hissettiği ve inandığı o yönde ise ben bir şey diyemem de
inandığı duygusuna da sonradan pişman olmamalı tezat orada bilmiyorum anlataibldim mi ama..
Büyü olur dua olur
ve iki yildir tovbelisim
olduuu sana kolay gelsin arkadas
sakın öyle bir şey yapma
başına iş gelir senden bilir
sonra da adını söyler sağda solda bana büyü yaptı diye
ASizce bu adama ve bu ANNEye değer mi? Niçin katlanasınız? Hayatınız bu kadar değersiz olmamalı. Önce siz kendinize kıymet verin ki başkaları da size o ölçüde kıymet versin. O adama katlanma zorunlulugunuz yok ki.
yok yok öpme olayına geçmiştim ben ehehehEvet anladım ama konu sahibi için demesem de büyü resmen şirktir. İnsan nasıl yazılı bir kağıt üzerinde olanlara inanabilir ki? neyse dine dökmeyelim de.... İnşallah uzaklaşmıştır bu işlerden.
kendi kendime bu güven problemini çözemedim diye buraya yazdım zaten hep yorumu tek tek okuyup uygulayacağımi bilinaynı şekilde düşünüyorum
çünkü arkadaş kendisine güvenmiyor karşısındaki ... in sözlerine göre suçluluk hissedebiliyor..
ayrıca ilk günden öptü diye çocuğa mecbur hissetmek olur mu hiç
neler yaşayanlar terkediliyor terkediyor hayatına devam ediyor
Herkes hata yapabilir.Bıraktım tövbe ettim diyorum lütfen üstüne gelmeyin evet değmez fark ettim
A
Ne hatasi yaptin canim ? Birlikte mi oldun ?
Canım bunlar bulunmaz hint kumaşı değil. Annesine hizmetçi arıyorsa para ile bu işi yapanlar var. Tutsun bir hizmetçi. Yok beleşe getireyim bu işi diyorsa işin zor.
1 sene katlanırsın, 2 sene katlanırsın. Bir bakmışsın ki sen sen değilsin, başka biri olmuşsun.
Daha yeni başlamış ilişkiniz. Yolun neresinden dönerseniz kardır.
Unutmak zannettiğiniz kadar zor değil. Acır, acıtır ama geçer...
evet bulunmaz Hint kumaşı değilmiş... Onu bende düşündüm ama korkudan söyleyemiyor ki kimseye dükkandaki en yakiların bile hala yenge diyip duruyor ayrıldık bile diyememişMont3Carlo
Büyü olur dua olur
ve iki yildir tovbeliyim
ben bu saçmalığı yayar mı acaba diye daha çok düşünürdüm.
evet bulunmaz Hint kumaşı değilmiş... Onu bende düşündüm ama korkudan söyleyemiyor ki kimseye dükkandaki en yakiların bile hala yenge diyip duruyor ayrıldık bile diyememiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?