Tehdit ettim ve başıma neler geldi:(

Ne yapmamı öneriyorsunuz

birlikte olmaya devam et. evlenin bence. misal hafta sonu olcak tam kahvaltı yapacaksınız baş başa bir şeyler planlıyorsunuz, zırt annesi arar. istemeseniz de sizi sürüye sürüye anasına götürür. hmm sonra kendi evinizde yaptığınız yetmiyormuş gibi orda da zorundaymış gibi temizlik yaparsınız sürekli. hatta belki hamile olunca da zorlarlar takmazlar. bir şey de diyemezsn en iyi ihtimalle kocan boşar annenin evine yollar. kötü ihtimalle bugün sarstığına göre yarın tokat yumruk filan atar. kapıya çarpar. durumu kabullenirsen annesinin yönlendirdiği köle gibi bir evliliğin olur, kabul etmezsen de benim gibi 2 aylıkken baba evine geri dönersin. he ben dayak yemedim. ama geri kalan şeylerin çoğunu yaşadım. anası gecenin bir saati bile arayıp rahatsız etmeyi başarıyordu.

bu nedenle kesinlikle ayrılma. evlenin. yüzük merasiminde annesi yüzüğü kurdeleyle yutsun. kordondan geçip çocuğun parmağına ulaşır illa ki. kocanla sevişmek istersen de annesinin karnına tekme atarken ayaklarını okşarsın. mutluluklar diliyorum.

30 yaşındaki kadınla evli hayatı yaşadım ne ya. resmen bir zamanlar jigoloydum demiş
Sende düzelmezsen büyü yaparım demişsin
İkinizde birbirinize göre değilsiniz

Bir de tövben de samimi olmalısın sinirle söyledim falan deme
Demek ki tam olarak kurtulamamışsın

Aynı pşeyi söyledim zaten şu dul kadın olayını.
Evet sevmezmiş ağlayanı...
Evet saçma konular ama anlamıyor

ağlama ağlayan insan hiç sevmem mi dedi

yuh ne kadar duygusuz hemen kaç hemen ...........
ne hatası ya hu onun sana soyledıklerınden sonra senın kı hata mı sanıyorsun
A

ne demek bahane zoruma gidiyoryaşadıklarım,, utanıyorum kendimden beni öpmesine izin verdiğim için bunun bahanesi mi olur
tamam utandınız da bunu kendi içinizde bir şekilde çözün halledin
herkes öptürdüğü ile mi evlendi
tabi kimse istemez ayrılmayı düşünerek bir ilişkiye başlamayı
öptürdüm evlencem kesin diye odaklanmayın ama bence..

Sana buyu yaparım dıye tehdıt etmiş ya..(gerçi konu sahıbı o işleri bırakmış ama bırden ağzından fırlamış bu laf)
bıraksa ne olacak geçmişinde ilgilenmiş demek ki.
Büyüye inanmıyorum zaten yani büyü yapacak kadar donanımlı bir insan bunun şirk olduğunu bilir zaten bu işe bulaşmaz.
Bence kız erkekten daha kötü. Erkek kişiliği gelişmeye ve oturmaya doğru ilerleyen bir erkek. 22 yaşında bir ana kuzusu daha. ama konu sahibi eğer büyüyle falan ilgilenmişse bence içi kötü biri.

ama ilk günden öpüşmek de ne kadar sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur? tartışılır bir konu...

tövbe ettim demiş ama
yargılamayın

bana bir de diyor ki benin annem eski nişanlımla 7 de bizde ol dedi kız 7 yi 10 gece geldi diye ayrıldım diyor kaç nişanlı olduysa artık

ama ilk günden öpüşmek de ne kadar sağlıklı bir ilişkinin temelini oluşturur? tartışılır bir konu...
hata olduğunun kendisi de farkındadır bence
ama hissettiği ve inandığı o yönde ise ben bir şey diyemem de
inandığı duygusuna da sonradan pişman olmamalı tezat orada bilmiyorum anlataibldim mi ama..

hata olduğunun kendisi de farkındadır bence
ama hissettiği ve inandığı o yönde ise ben bir şey diyemem de
inandığı duygusuna da sonradan pişman olmamalı tezat orada bilmiyorum anlataibldim mi ama..
Evet anladım ama konu sahibi için demesem de büyü resmen şirktir. İnsan nasıl yazılı bir kağıt üzerinde olanlara inanabilir ki? neyse dine dökmeyelim de.... İnşallah uzaklaşmıştır bu işlerden.

Bıraktım tövbe ettim diyorum lütfen üstüne gelmeyin evet değmez fark ettim
Büyü olur dua olur
ve iki yildir tovbelisim
olduuu sana kolay gelsin arkadas

sakın öyle bir şey yapma
başına iş gelir senden bilir
sonra da adını söyler sağda solda bana büyü yaptı diye

A

yok yok öpme olayına geçmiştim ben eheheh
evet doğru haklısınız büyü konusunda ..

kendi kendime bu güven problemini çözemedim diye buraya yazdım zaten hep yorumu tek tek okuyup uygulayacağımi bilin

Mont3Carlo
Büyü olur dua olur
ve iki yildir tovbeliyim

ben bu saçmalığı yayar mı acaba diye daha çok düşünürdüm.
evet bulunmaz Hint kumaşı değilmiş... Onu bende düşündüm ama korkudan söyleyemiyor ki kimseye dükkandaki en yakiların bile hala yenge diyip duruyor ayrıldık bile diyememiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…