Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

ya kızlar bugün topuklu giydim boyum uzun gibi durdu.Kendimi birden zayfı hayal ettim ay ne güzel oluyor.Hayali bile güzel.Zayıflamak zayıflamak zayıflamak.

anaaa rabia böyle nokta nokta mı geldi sana da...
orada site adı vardı demekki link göndermek yasak özel mesajla site sansürlemiş linki...
bu arada takıma gelsene sana süprüsüm var

anaaa rabia böyle nokta nokta mı geldi sana da...
orada site adı vardı demekki link göndermek yasak özel mesajla site sansürlemiş linki...
bu arada takıma gelsene sana süprüsüm var

evet canım öyle nokta noktaydı o yüzden acamıyoruz demekki.Bu arada grupta yoksun neredesin bakim???

ben geldim yinee :)
spordan sonra 1 elma yedim 1 bardak yeşil çay içtim
suya devam şimdi yemek yiyicem
4 kaşık kereviz kaşık yoğurt 1.5 dilim ekmek 2 küçük acı biber :)
şimdilik bu kadar :)

seda sayanda bi çocuk çıktı 5 ayda 50 kilo vermiş 130 kilomuş
porsiyon azaltarak ekmek az yiyomuş günde 2 ekmek yerken şimdi sadece 3 dilim kepek ekmeği yiyomuş ve hergün 2-3 saat yürüyomuş

seda sayanda bi çocuk çıktı 5 ayda 50 kilo vermiş 130 kilomuş
porsiyon azaltarak ekmek az yiyomuş günde 2 ekmek yerken şimdi sadece 3 dilim kepek ekmeği yiyomuş ve hergün 2-3 saat yürüyomuş

amanın nasıl vermiş canım ya 50 kilo.Bırak elli kiloyu 500 gr için bile nefesim çatlıyor valla.

Bu arada öğlen yemeğini yazıyorum ;

kızarmış tavuk butu, 1 kepçe pilav,
ayran ve çorba ha bu arada incecik 1 dilim kepek ekmeği yedim.
Ara öğün yok akşama kadar.Karnım çok ağrıyor.

bendede bi gurultu hakim :)
su iç su vala çatlıcam su içmekten 3.şişem 1 lt bitti yani ama iyi geliyo yeşil çaydanmı sudanmı bilmiyorum ama bağırsaklarımda çalışmaya başladı :)
vala spor ve yemek azaltmış başka bişey yapmamış
seda sayanda diyo bi insan çıkmış içinden :)
kız arkadaşı biraz kilo versen iyi olur senin için demiş ama öyle sert bi şekilde değil ondan sonra başlamış 5 ayda vermiş vala

iyimiş menü :) çorbayı içmeseymişin daha iyi olurmuş ama olsun yinede çok kaçmamış :)
bende akşama 6-7 gibi şöyle koca bi tabak salata düşünüyorum :)

iyimiş menü :) çorbayı içmeseymişin daha iyi olurmuş ama olsun yinede çok kaçmamış :)
bende akşama 6-7 gibi şöyle koca bi tabak salata düşünüyorum :)

çorbayı canım bağırsaklarım için içiyorum.Sadece su ilede olmuyor.Sulu gıdalar tüketmemiz gerekli.

Akşama henüz karar veremedim.Ama büyük bir ihtimalle sebze yemeği yapacağım.Ya gerçekten ben akşama ne pişiriceğim.

eyvah eyvah işte en büyük sorun :)
ve evli olmamanın en güzel yani annem ne pişirdiyse onu yiyorum hatta özel istek bile yapıyorum :))

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…