• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

eyvah eyvah işte en büyük sorun :)
ve evli olmamanın en güzel yani annem ne pişirdiyse onu yiyorum hatta özel istek bile yapıyorum :))

Evet evli,çalışan olmak kadar zor bişey yoktur herhalde.Birde çocuk olduğunda halimi düşün eyvah eyvahki ne eyvah

hoşgeldin canım tabiki alırız zaten amacımız motive ile zayıflamak.Zayıflamak için neler yaptığını bizimle paylaşırsan bizde öğrenmiş oluruz.

Hoşbuldum :)
Tabii paylaşırım, lahana çorbası diyetiyle 91 den 86 ya indim ama sonra sağlam bir grip geçirdim. Bilmiyorum bünye mi zayıfladı yoksa bu yılki acı grip miydi? Lahana diyetinden vazgeçtim. Şimdi eski alışkanlıklarımı değiştiriyorum elimden geldiğince. Beyaz ekmek gitti, yemeklerdeki yağ gitti. Şeker yerine tatlandırıcı kullanmaya çalıştm olmadı, ona da bi çare bulmam lazım.

Sabah peynir, 1 dilim ekmek, yeşil zeytin,.. klasik yani.
Öğlen henüz bişey yemedim. Meleğim uyansın bakıcaz duruma.

Hoşbuldum :)
Tabii paylaşırım, lahana çorbası diyetiyle 91 den 86 ya indim ama sonra sağlam bir grip geçirdim. Bilmiyorum bünye mi zayıfladı yoksa bu yılki acı grip miydi? Lahana diyetinden vazgeçtim. Şimdi eski alışkanlıklarımı değiştiriyorum elimden geldiğince. Beyaz ekmek gitti, yemeklerdeki yağ gitti. Şeker yerine tatlandırıcı kullanmaya çalıştm olmadı, ona da bi çare bulmam lazım.

Sabah peynir, 1 dilim ekmek, yeşil zeytin,.. klasik yani.
Öğlen henüz bişey yemedim. Meleğim uyansın bakıcaz duruma.

tatlandırıcı yerine şekeri azar azar azaltmayı dene ben 1 tatlı kaşığı atıyodum fincana şimdi yarımdan az o da sadece çayda
yeşil çayı şekersiz içiyorum
nescafeyide 3ü1 arada o da tatlı geliyo ama zaten günde veya iki günde 1 tane içiyorum başka tatlı yemediğim için takmıyorum o kadar :)

benm kızım geç yattığı için öğünler şaşıyor brüksel lahansı yapıyorumsanırım 5 gibi yerim daha sonrada birşey yemem yemek tarzı sanırım süt vs.bugün dışarı çıkamıcam temizlk yapıyom biryandan artık evde hareket yaparım :49:

benm kızım geç yattığı için öğünler şaşıyor brüksel lahansı yapıyorumsanırım 5 gibi yerim daha sonrada birşey yemem yemek tarzı sanırım süt vs.bugün dışarı çıkamıcam temizlk yapıyom biryandan artık evde hareket yaparım :49:

kızınla beraber dans et hareketlerine onu da kat hem o da yorulmuş olur erken yatar :)

tatlandırıcı yerine şekeri azar azar azaltmayı dene ben 1 tatlı kaşığı atıyodum fincana şimdi yarımdan az o da sadece çayda
yeşil çayı şekersiz içiyorum
nescafeyide 3ü1 arada o da tatlı geliyo ama zaten günde veya iki günde 1 tane içiyorum başka tatlı yemediğim için takmıyorum o kadar :)

Ahhh bu şeker yok mu :) Benim de içtiğim çay 3'ü geçmez, dediğin gibi yapmaya çalışayım inşallah başarırım ;)

kızlar ben dışarı çıkıyorum eşofmaları giydim yürüyüş için dedim şimdi ama vazgeçmezsem iyidir sabah spordada çok yoruldum :) bi çıkım dışarıda illaki yürücez :) 5 gibi görüşürüüzz bu arada suyum 1,5 lt oldu kalanını gelince içerim artık :) sokaklarda tuvalet aramım sonra :))

Ahhh bu şeker yok mu :) Benim de içtiğim çay 3'ü geçmez, dediğin gibi yapmaya çalışayım inşallah başarırım ;)

ben eskiden günde 5 fincandan aşağı içmezdim sabahları yapmıyorum artk akşamüstü 1 fincan içiyorum sadece :) ama olmadanda olmuyo :) azar azar işte 1-2 öğle dene sonra biraz daha azalt ben mesela bundan azını içemiyorum zevk vermiyo bana içmekte istiyorum o kadar olsun artık sevdiğim şeylerden vazgeçersem işkenceye dönüşür

ben eskiden günde 5 fincandan aşağı içmezdim sabahları yapmıyorum artk akşamüstü 1 fincan içiyorum sadece :) ama olmadanda olmuyo :) azar azar işte 1-2 öğle dene sonra biraz daha azalt ben mesela bundan azını içemiyorum zevk vermiyo bana içmekte istiyorum o kadar olsun artık sevdiğim şeylerden vazgeçersem işkenceye dönüşür

Haklısın :)

İyi yürüyüşleer..

kızlar ben dışarı çıkıyorum eşofmaları giydim yürüyüş için dedim şimdi ama vazgeçmezsem iyidir sabah spordada çok yoruldum :) bi çıkım dışarıda illaki yürücez :) 5 gibi görüşürüüzz bu arada suyum 1,5 lt oldu kalanını gelince içerim artık :) sokaklarda tuvalet aramım sonra :))

iyi yürüyüşler bitanem valla bak kıskanıyorum artık spor yürüyüş falan.Akşam yemeğini yapmaktan kurtuldum oleyyyyyyyy ablam yemeğe çağırdı.Artık akşama oradayım

oslew iyi yürüyüşler canım benm kızıda bir baksada bende çıksam :)

ben de varım. birkaç gündür dikkat ediyorum 1 kilo verdim. bi diyet listem yok kendimce uyguluyorum bişeyler. mesela dün yediklerimi yazayım

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir yarım haşlanmış yumurta
bol domates biber salatalık
taze portakal suyu 1 bardak

ara
1 elma

öğleden sonra

1 kase mercimekli sebze çorbası (bulduğum sebzeyi koyuyorum içine)
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
1 salatalık

akşam
küçük bir tabak semizotu yemeği
cacık

nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum bu arada bütün gün 3 lt su ve 2 fincan yeşil çay içtim

anam burda sayfalar ne çabuk ilerliyor... bizim takıma da bekleriz kızlar... bu gün baya yer açılacak...:52:

şu iç bacak dış bacak hareketlerini ben de öğrenebilir miyim...:77:

ben de varım. birkaç gündür dikkat ediyorum 1 kilo verdim. bi diyet listem yok kendimce uyguluyorum bişeyler. mesela dün yediklerimi yazayım

sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir yarım haşlanmış yumurta
bol domates biber salatalık
taze portakal suyu 1 bardak

ara
1 elma

öğleden sonra

1 kase mercimekli sebze çorbası (bulduğum sebzeyi koyuyorum içine)
1 dilim tam buğday ekmeği

ara
1 salatalık

akşam
küçük bir tabak semizotu yemeği
cacık

nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum bu arada bütün gün 3 lt su ve 2 fincan yeşil çay içtim

bence güzel cnm... öğleye şöyle kocaman bi tabak yağsız salata akşama da eğer semizotunda bulgur pirinç yoksa 1 dilim ekmek eklesen öğleyle sabah arasındaki araya da meyveyle beraber 1 çay bardağı süt eklesen süper olur cnm...
tabi akşam da yatmadan 1 saat önce 1 porsiyon meyve ve 1 çay bardağı süt de olursa tadından yenmez...:34: bunlar kas kaybın olmasın diye... süt de yağ yakmaya çok faydalı cnm...
eee sporu söylememe gerek yok dimi...

bence güzel cnm... öğleye şöyle kocaman bi tabak yağsız salata akşama da eğer semizotunda bulgur pirinç yoksa 1 dilim ekmek eklesen öğleyle sabah arasındaki araya da meyveyle beraber 1 çay bardağı süt eklesen süper olur cnm...
tabi akşam da yatmadan 1 saat önce 1 porsiyon meyve ve 1 çay bardağı süt de olursa tadından yenmez...:34: bunlar kas kaybın olmasın diye... süt de yağ yakmaya çok faydalı cnm...
eee sporu söylememe gerek yok dimi...

teşekkür ederim ben fazlamı yedim acaba diye düşünürken meyer daha yemem lazımmış:9: benim metabolizmam çok yavaş çok zor kilo veriyorum ama inş bu sefer başarıcam artık şişko olmak istemiyorum:14: bu ticker nasıl değişiyo yapamadım bi türlü

ben daha yürüyüşe gidemedim :27::27:
ablamı bekliyorum gelcek şimdi gidicez :)
bu arada 1 nescafe ve 2-3 kaşıkta yoğurt götürdüm :)

Back