• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

krizantem maşallah canım ya ne kadar hızlı çektik öyle.Fazla yüklenme mekikler bir yerini burkmayasın

araöğün bugün canım bişey istemiyor.Bakalım akşama ne yiyeceğim.sadece salata ve yoğurt yemek istiyorum.bu arada 1 tanede şekersiz çay içtim.3 bardak su.Artık ne yaparsam yazacağımmmm

Merhaba kızlar, ben de zayıflamak isteyipte tatlıya hayır diyemeyenler sınıfındanım :59: Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim çünkü kendi başıma başaramıyorum, tutamıyorum gırtlağımı. Sizlerle motive olmak istiyorum. Herkese başarılar :)

Bu arada 87 kiloyum, niyetim 65 olmak. Bakalım olabilcez mi?

ben bugün 1.5 litre içtim su şimdiye kadar 4.şişedeyim :)
bu arada öğle akşam karışımı yemeğimi de yedim
4 kaşık kereviz yoğurtlu havuç salatası 1 dilim ekmek
1tnae nescafe içtim
birazdan yeşil çay içicem :)

Merhaba kızlar, ben de zayıflamak isteyipte tatlıya hayır diyemeyenler sınıfındanım :59: Beni de aranıza alırsanız çok sevinirim çünkü kendi başıma başaramıyorum, tutamıyorum gırtlağımı. Sizlerle motive olmak istiyorum. Herkese başarılar :)

Bu arada 87 kiloyum, niyetim 65 olmak. Bakalım olabilcez mi?

hoşgeldin canım tabiki alırız zaten amacımız motive ile zayıflamak.Zayıflamak için neler yaptığını bizimle paylaşırsan bizde öğrenmiş oluruz.

ben bugün 1.5 litre içtim su şimdiye kadar 4.şişedeyim :)
bu arada öğle akşam karışımı yemeğimi de yedim
4 kaşık kereviz yoğurtlu havuç salatası 1 dilim ekmek
1tnae nescafe içtim
birazdan yeşil çay içicem :)

afiye olsun canım bak şimdi canım benimde kerevz salatası istedi.Ama bakarız akşama artık.Bu arada şimdi 3 bardak çay içtim sanki karnım davul gibi

Back