kızlar koşu bandı olan varmı bende almayı düşünüyorum ama özellikleri hakkında hiç bilgim yok
ben bir yıl evvel internetten sipariş verdim. hiç bir sıkıntı yaşamadım. 5 yıl motor garantisi var.
markasını modelini yazmak isterim ama reklama girer mi ki?
evet az az başlasım iyi olur artık yarın sen çekmesşin iyi bari ya birde vucudum ağır ya ancak yürüyom valla harekette zorlanıyom
ya çok özellikleri falan var bilemiyorum o yüzden :) bilmiyorum ki
evet aynen öyle. ama ben çok araştırdım fiyat ve özellik olarak bana uygun geldi. ve motor garantisinin 5 yıl olması beni ikna eden en büyük özelliğiydi.
internette güvenilir bir alışveriş sitesi olan hepsiburada'dan aldım.
markasınıda yazayım istersen gir bir incele yinede. diğerleriyle karşılaştır. tabiki tercih senin
Adler ET-4650M 2.50 HP Masajlı + Twister Fonksiyonlu Motorlu Koşu Bandı. inş. yardımım dokunur
tmaam canım sağol bakarım zaten daha araştırma aşamasındayım :)
İnş kesene ve istediğin özelliklere uygun bir şey bulursun :)
bencede canım spora gitceğine kalıcı birşeye para verirsin benmde mantıkta öyle :)
ya ben spor salonuna gidicektim aylığı 70-100 arası değişiyo 70 olanda uzak yol parası vermme lazım bi de o yüzden dedim en azından ayda 50-60 taksit öderim istediğim kadar istediğim gibi yaparım :)
slm bende varım bugün başladım hemen yazıyım canım bende yediklerimi
sabah.1haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 dilim kaşar peyniri
ara .çeyrek muz çeyrek simit
ikindi .ıspanak yemeği yarım tabak
akşam 7dide yarım kase çorba .yarım tabaktan az ciğer yarm diilim ekmek ve salata
temin 1 bardak tarçınlı süt içtim ve bitti :)
kızlar koşu bandı olan varmı bende almayı düşünüyorum ama özellikleri hakkında hiç bilgim yok
Günaydın hanımlar
Ya çalışırken kahvaltı hazırlamak zoruma gidiyor.Neyse 2 dilim kepek ekmeği ile peynir yedim.Ama onun öncesi 3 adet kuru kayısı ile 1 kuru inciri sıcak suda bekletip yedim.Üzerinede 3 bardak sıcak su içtim.Ancak bağırsaklarım bayram eder.Yoksa çalışmazlar.
Canım yinede sen bilirsin ama eve spor aleti alma taraftarı değilim.Çünkü belli bir zaman yapıyorsun sonrada ha yarın ha öbürgün derken yapmak istemiyor canım.Birde tek spor aleti olduğu için canın çabuk sıkılıyor.Bence spora gitme ihtimalin varsa git hem sosyal paylaşım oluyor hemde her türlü spor aletinden faydalanabiliyorsun.Keşke benimde zamanım olsada gitsem.
benim uzun zamandır istediğim bişeydi ama kararsızım vala ben bu aralar çalışmadığımdan pintiliğim üstümde çok geliyo oraya verilcek para :) bilemedim o yüzden )
günaydın geldim 2 bardak su içtim 30 mekik çektim şimdi kahvaltımı hazırlıyacam bu arda oslew leslienin linkini yollamışsın ama açılmıyor tatlım:)
haklısın canım ama alacağın spor aletide az bir para değil yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?