• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

tatlım leslie nin kaç milini arıyosun ben göndereyim sana linki..:34:
bu arada canım takımdan çıkıcam desen de haklısın.. ölü bizim takım yaa kimse yok muhabbet edecek...
ama ben aldım zaten seni takıma bu hafta ouan listesin de gelecek hafta kilo listesinde olacaksın...

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu arada canım takımdan çıkıcam desen de haklısın.. ölü bizim takım yaa kimse yok muhabbet edecek...
Ama ben aldım zaten seni takıma bu hafta ouan listesin de gelecek hafta kilo listesinde olacaksın...

çok sağol canım.ya 3 mil olabilir kaç millikler varki.hiç denemedim.çok duydum ismini o yüzden indirmek istedim.

hayırlı olsun topiğin cnm bende bugün yediklerimiyazayım sabah 1 bardak tarçınlı sütle 2form bisküvi ve 2tane glissine eşim öğlende uyandığı için de öğlende kahvaltı yedim 3 zeytin çok az kaşar peyniri 1 dilim kepek ekmeği az şekerli çay 1 fincan salatalık az reçel 2 sosis yedim dayanamadım birazdanda yemeğimi yiycem kuru fasulye ve yoğurt aralardada bol bol su içiyorum günde 3 fincan yeşil çay içiyorum yemekten 1 saat sonrada nescafe içicem cnm çok çekti.....ben hersey yiyorum ama çok az yemeğe basladım öncelerine kadar çok yiyomusum ya inanamıyorum kendime:53:

bu arada canım takımdan çıkıcam desen de haklısın.. ölü bizim takım yaa kimse yok muhabbet edecek...
ama ben aldım zaten seni takıma bu hafta ouan listesin de gelecek hafta kilo listesinde olacaksın...

cnm banada gönderirmisin

bende yeşil çayımı içtim
biraz öncede 1 dilim ekmek yedim salçalı birazda peynir 1 fincanda çay
2.5 litre oldu suyum
yatana kadar 1 fincan daha yeşil çay içicem ve meyve yiyicem :)

ARKADAŞLAR AKŞAM YEMEĞİM
1 KASE K FASULYE VE SALATA EKMEK YOK birden bire diyete girilmez dimi azaltıyorum
ve spor elli mekik daha toplamda 100 oldu size kolay gelsinnnnnnnnn

ARKADAŞLAR AKŞAM YEMEĞİM
1 KASE K FASULYE VE SALATA EKMEK YOK birden bire diyete girilmez dimi azaltıyorum
ve spor elli mekik daha toplamda 100 oldu size kolay gelsinnnnnnnnn

daha fazla azaltmana gerek yokki zaten bence iyi tabi kasede önemli burda :)
ben kaşık hesabı yiyorum 4-5 yemek kaşığı yiyorum yemeklerimi yeterlide geliyo bi ben ekmeksiz yapamıyorum sanırım her öğünde mutlaka 1 dilim yiyorum :) pilav makarna yemediğim zaman tabiki :66:

arkadaşlar tickerı doğru yapıyorum imza kısmında yapıştırdığımda

Site Yönetiminden Mesaj Var !
Bu alandaki Çizelge yazılımınız öngörülen Formatta değildir. Lütfen bu alanın açıklamasını okuyun. şeklinde cvp geliyor kafayı yiycem

mailbeyaz cnm tesekkür ederim ama bendede açılmadı neden açılmıyo acaba özelden msjı yolladım ama msj kutun doluymuş cnm

kızlar bu leslie sansone kaç milime kadar nette baktım 5mil kadar çıkıyo amaindiremedim hepsiniindirmek istiyorum az önce buradki egzersizler bölümündeki leslieyle yürüdüm 2 videovar 14 dklıklar yarım saat yürümüşoldum çokta zevkli müziğimde açık hiç yorucuda değil ya kızlar bu videoları nasıl indirebilirim

kızlar koşu bandı olan varmı bende almayı düşünüyorum ama özellikleri hakkında hiç bilgim yok

slm bende varım bugün başladım hemen yazıyım canım bende yediklerimi
sabah.1haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 dilim kaşar peyniri
ara .çeyrek muz çeyrek simit
ikindi .ıspanak yemeği yarım tabak
akşam 7dide yarım kase çorba .yarım tabaktan az ciğer yarm diilim ekmek ve salata
temin 1 bardak tarçınlı süt içtim ve bitti :)

slm bende varım bugün başladım hemen yazıyım canım bende yediklerimi
sabah.1haşlanmış yumurta 1 salatalık 1 dilim kaşar peyniri
ara .çeyrek muz çeyrek simit
ikindi .ıspanak yemeği yarım tabak
akşam 7dide yarım kase çorba .yarım tabaktan az ciğer yarm diilim ekmek ve salata
temin 1 bardak tarçınlı süt içtim ve bitti :)

gel gel burasıda güzel bende bu arada başka çay içmedim bugn 2 tane içmiş oldum :) biraz öncede 1 tane muz yedim benimde bugün bitti ama çekmem gereken 100 mekiğim var :)

geldim canım geldim :) ben midemin ağrısından öyle kalmış durumdayım zaten mekikte zorlanıyom ya

geldim canım geldim :) ben midemin ağrısından öyle kalmış durumdayım zaten mekikte zorlanıyom ya

azar azar başla 5tane çek dinlen 10tane çek dinlen öyle öyle artırarak git vücudun alışır şimdi yapma tabi

ayy :) çok zor oldu ama mekiklerimi de çektim ama bugün leslie yapamadım

Back