- 30 Temmuz 2010
- 10.001
- 15.641
- 498
bir de günde 40 dk yürüyorum
biz bi de 100 mekik çekiyoruz hergün :) sende başla istersen faydasını görürsün :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bir de günde 40 dk yürüyorum
teşekkür ederim ben fazlamı yedim acaba diye düşünürken meyer daha yemem lazımmış benim metabolizmam çok yavaş çok zor kilo veriyorum ama inş bu sefer başarıcam artık şişko olmak istemiyorum bu ticker nasıl değişiyo yapamadım bi türlü
40 tane iç bacak eritme hareketi yaptım süper bişe arkadaşlar tavsiye ediyorum:26:
biz bi de 100 mekik çekiyoruz hergün :) sende başla istersen faydasını görürsün :)
ben daha yürüyüşe gidemedim
ablamı bekliyorum gelcek şimdi gidicez :)
bu arada 1 nescafe ve 2-3 kaşıkta yoğurt götürdüm :)
işte her gün aynı saatte düzenli beslenirsen metabolizmanda hızlanıcak canım..
ama her öğün protein, kalsiyum, karbonhidrat yeteri kadar alman lazım...benim hiç kas kaybım olmadan hep yağdan kilo verdim...
ben de varım. birkaç gündür dikkat ediyorum 1 kilo verdim. bi diyet listem yok kendimce uyguluyorum bişeyler. mesela dün yediklerimi yazayım
sabah
2 dilim tam buğday ekmeği
peynir yarım haşlanmış yumurta
bol domates biber salatalık
taze portakal suyu 1 bardak
ara
1 elma
öğleden sonra
1 kase mercimekli sebze çorbası (bulduğum sebzeyi koyuyorum içine)
1 dilim tam buğday ekmeği
ara
1 salatalık
akşam
küçük bir tabak semizotu yemeği
cacık
nasıl sizce yorumlarınızı bekliyorum bu arada bütün gün 3 lt su ve 2 fincan yeşil çay içtim
ben daha yürüyüşe gidemedim
ablamı bekliyorum gelcek şimdi gidicez :)
bu arada 1 nescafe ve 2-3 kaşıkta yoğurt götürdüm :)
Hoşbuldum :)
Tabii paylaşırım, lahana çorbası diyetiyle 91 den 86 ya indim ama sonra sağlam bir grip geçirdim. Bilmiyorum bünye mi zayıfladı yoksa bu yılki acı grip miydi? Lahana diyetinden vazgeçtim. Şimdi eski alışkanlıklarımı değiştiriyorum elimden geldiğince. Beyaz ekmek gitti, yemeklerdeki yağ gitti. Şeker yerine tatlandırıcı kullanmaya çalıştm olmadı, ona da bi çare bulmam lazım.
Sabah peynir, 1 dilim ekmek, yeşil zeytin,.. klasik yani.
Öğlen henüz bişey yemedim. Meleğim uyansın bakıcaz duruma.
selam belki biliyorsunuzdur ama tatlandırıcılar vucutta gereksiz yere insülin salgılanmasına neden olup tatlı krizlerini tetikliyor lıght ürünler de öyle. ben direk kestim şekeri çay kahve hep şekersiz içiyorum.
canım ben çayı şekersiz içiyorum ama kahveye bir türlü alışamadım tek şekerde çare olmuyor.3 şeker kullanıyorum kahvede.O yüzden 3 - 4 gündür kahve içmiyorummm
arkadaşlar günden geliyorum nefsime hakım olmak okadar zor olsada sadece yarım kase kısır ve minik bi tuzlu pasta yedim diğerlerine dokunmadım ama söylemem gerek içim gittti ya
kahveyi açık içmeyi denesene ben öyle yapmıştım. alıştıkça isteğine göre koyulaştırırsın. bi öneri
arkadaşlar günden geliyorum nefsime hakım olmak okadar zor olsada sadece yarım kase kısır ve minik bi tuzlu pasta yedim diğerlerine dokunmadım ama söylemem gerek içim gittti ya
olabilir canım aslında iyi bir fikir.Birde süt tozuda zararlıymış.Yani zararlı derken kalorisi yüksekmiş.
ya aslında akşam yemek yemek istemiyorum yani şuan tok hissediyorumama gecenin ilerleyen saatinde acıkmak daha kötü olursa diye endişeleniyorum sizce 1 kase çorba içmelimiyiim?
ya aslında akşam yemek yemek istemiyorum yani şuan tok hissediyorumama gecenin ilerleyen saatinde acıkmak daha kötü olursa diye endişeleniyorum sizce 1 kase çorba içmelimiyiim?
evet süttozu çok kalorili onun yerine sade içemiyorsan biraz süt damlat canım kahvene ben sade sevdiğim için şanslıyım