• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

tek vazgecmedıgım kahve
yesıl cay ve bıtkı cayları ıcıyorum zaten karanfıl mesela mutlaka yağları kırıyo cıdden

ama cıkolatada yemek lazım mıs
hem benım acelem yok kı:)))
70 ı gordum 65 ı gorururum ınsallah hayatım oldu zaten bu beslenme:):56:
peki bakalım :)
nesfit agaci var artik icimde :))
canim esimle birlikte kahvalti yapmak zorundayim onu yedigini yemeyince kiziyo :))
sabah baktim ekmegim yok
esime is yeri icinde bisiler yapmam lazim dedim makarna yapayim hem sabah sabah yeriz :36::36::36:
hemde ise götürür
yoksa benim sucum yok yani :))))))
henüz öglen yemegi yemedim 2-3 arasi nesfit yerim.
hahaha :60::60::60: peki senin suçun yok :60::60:
bende vazıyet kotü dün konyaya gittim ziyarete eee haliyle abartılı bi sekilde yedim :50: konya sekeride 1 paket gitmiştir heralde :59: bu sabah biraz menemen 2 dilim kepek etmek ( bilinçli yemedim kepekli ekmegi :D babam kalp ve kolestrol hastası o tüketiyo normal ekmek kalmayınca ona yumuldum:27: )

çayla 4 tanecik mevlana sekeri.... off fff:50:
aksamda yesil fasulye varmış yanınada cacık:61:
sana kızıcammm artıkk amaaa :57: :20::20:
arada olur canim naparsin bende bi ay sonra izmire gidicegim
yurt disindayim valla izimire gidince bi ay diyet bozacagim pideyi özledim iskenderi özledim kumpiri özledim özledimde özledim
hepsinde doya doya yicem zaten burda onlardan yiyemiyorum
bir ay tatil veriyorum diyete :)))
ondan simdi ne kadar zayiflarsam kardir :))
bende izmirdeyim ama dayanıyorum bunlara neyse bunlar benim her zaman elimin altında gelmişken ye :)
ah ah diyeti bi yapabilsem benimde bozma gibi bi lüksüm olucak. valla bozmak hakkın senin:61:

kiloyu verirsem sporla veririm ancak . diyetle versekte gevsek olcak et ve güzel durmayacak sıkılaşıp atletik durmak lazım vericez vericez :41:
başlarsan inşallah şekerim :)

Son düzenleme:
yemek arasında bol bol su için karnınız şişer ve fazla yiyemezsiniz + çok fazla çiğneyin 40 kere en az :84: maydonoz yiyin ekmeksiz 3-4 bağ haftada yeterli. zaten bunları yaparsanız mideniz küçülecektir, tığ gibi kalırsınız inş. kızlar :16:

selamlar
sizlere 22 nisanda yazmıştım 67 kiloyum 58 olmak istiyorum diye diyet yaptım biraz 64.4 e düştüm 3 haftadırda yürüyüş ve pilates yapıyorum birde 5 günde 5 kilo topiğinde devam ediyorum çalışmalara çizelgemdede gördüğünüz gibi 62 ye düştüm :34: ve 58 kilo çok gelmeye başladı gözüme istediğinde zayıflana biliyor muş bende 55 olmaya karar verdim zayıflıktan zarar gelmez :52:

sizlerede kolay gelsin bol bol şanz az az yemek:52:

selamlar
sizlere 22 nisanda yazmıştım 67 kiloyum 58 olmak istiyorum diye diyet yaptım biraz 64.4 e düştüm 3 haftadırda yürüyüş ve pilates yapıyorum birde 5 günde 5 kilo topiğinde devam ediyorum çalışmalara çizelgemdede gördüğünüz gibi 62 ye düştüm :34: ve 58 kilo çok gelmeye başladı gözüme istediğinde zayıflana biliyor muş bende 55 olmaya karar verdim zayıflıktan zarar gelmez :52:

sizlerede kolay gelsin bol bol şanz az az yemek:52:

tebrik ederim canım :)

melyqe canim 5 gunde 5 kilo diyetini ne kadar suredir yapiyosun tam su aralar 5 kilo vermem lazim senden cesaretlendim baslamayi dusunuyorum.. ayrica hergun yuruyorum ama ben yemek duskunu birir olarak kendime engel olamiyorum..

melyqe canim 5 gunde 5 kilo diyetini ne kadar suredir yapiyosun tam su aralar 5 kilo vermem lazim senden cesaretlendim baslamayi dusunuyorum.. ayrica hergun yuruyorum ama ben yemek duskunu birir olarak kendime engel olamiyorum..

ben 2 hafta yaptım kaçamakta yaptım maaalesef 4 kilo verdim hemen hemen kaçamaksız 1 haftada 4 kilo verende var

kızlar bende yaklaşık 2 aydır akşamları bi saat yürüyorum(yagmurdan dolayı ara verdiğim çok oldu) eskisi kadar çok da yemiyorum ara ögünlerde meyve veya kepekli galeta yiyiorum bi kilo verebildim daha :30: öyle kaldım bi degişiklik yok

canım ben yapmıyorum o diyeti hallibo nickli arkadaşımız yapmış ona sor istersen . kızlar çoktandır yazamadım sınav çok stres yaptırdı bende çalışıyorum sürekli 13 ve 20 gün sonra sınavım var giremeyebilirim şans dileyin bana sınav geçsin diyete tam gaz devam :56: :97:

canım ben yapmıyorum o diyeti hallibo nickli arkadaşımız yapmış ona sor istersen . kızlar çoktandır yazamadım sınav çok stres yaptırdı bende çalışıyorum sürekli 13 ve 20 gün sonra sınavım var giremeyebilirim şans dileyin bana sınav geçsin diyete tam gaz devam :56: :97:

aynen su sınav mahvetti . simdiden sınavda basarılar canm inş istedigimiz bölümde oluruz:34:

su stres bi bitsin diyete spora rahat rahat başlıcam :66:

Back