Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi
- Konu Sahibi rabia1984
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?peki bakalım :)tek vazgecmedıgım kahve
yesıl cay ve bıtkı cayları ıcıyorum zaten karanfıl mesela mutlaka yağları kırıyo cıdden
ama cıkolatada yemek lazım mıs
hem benım acelem yok kı:)))
70 ı gordum 65 ı gorururum ınsallah hayatım oldu zaten bu beslenme:)
hahaha peki senin suçun yoknesfit agaci var artik icimde :))
canim esimle birlikte kahvalti yapmak zorundayim onu yedigini yemeyince kiziyo :))
sabah baktim ekmegim yok
esime is yeri icinde bisiler yapmam lazim dedim makarna yapayim hem sabah sabah yeriz
hemde ise götürür
yoksa benim sucum yok yani :))))))
henüz öglen yemegi yemedim 2-3 arasi nesfit yerim.
sana kızıcammm artıkk amaaabende vazıyet kotü dün konyaya gittim ziyarete eee haliyle abartılı bi sekilde yedim konya sekeride 1 paket gitmiştir heralde bu sabah biraz menemen 2 dilim kepek etmek ( bilinçli yemedim kepekli ekmegi babam kalp ve kolestrol hastası o tüketiyo normal ekmek kalmayınca ona yumuldum )
çayla 4 tanecik mevlana sekeri.... off fff
aksamda yesil fasulye varmış yanınada cacık
bende izmirdeyim ama dayanıyorum bunlara neyse bunlar benim her zaman elimin altında gelmişken ye :)arada olur canim naparsin bende bi ay sonra izmire gidicegim
yurt disindayim valla izimire gidince bi ay diyet bozacagim pideyi özledim iskenderi özledim kumpiri özledim özledimde özledim
hepsinde doya doya yicem zaten burda onlardan yiyemiyorum
bir ay tatil veriyorum diyete :)))
ondan simdi ne kadar zayiflarsam kardir :))
ah ah diyeti bi yapabilsem benimde bozma gibi bi lüksüm olucak. valla bozmak hakkın senin
başlarsan inşallah şekerim :)kiloyu verirsem sporla veririm ancak . diyetle versekte gevsek olcak et ve güzel durmayacak sıkılaşıp atletik durmak lazım vericez vericez
Son düzenleme:
- 9 Eylül 2009
- 447
- 67
- 318
tamam apla kızmaa ama ama benim suçum yok vala hep sınav stresi
bergamadanım canımmelyqe canim izmirin neresindensin bende izmirdeyken o kadar aramiyordum iskenleri pideleri ama burda insan özlüyor naparsin
tamam apla kızmaa ama ama benim suçum yok vala hep sınav stresi
aynısı bendede var tatlım bahane değilll :)))
bu aradaaa yarın diyetisyene gidiyorum
selamlar
sizlere 22 nisanda yazmıştım 67 kiloyum 58 olmak istiyorum diye diyet yaptım biraz 64.4 e düştüm 3 haftadırda yürüyüş ve pilates yapıyorum birde 5 günde 5 kilo topiğinde devam ediyorum çalışmalara çizelgemdede gördüğünüz gibi 62 ye düştüm ve 58 kilo çok gelmeye başladı gözüme istediğinde zayıflana biliyor muş bende 55 olmaya karar verdim zayıflıktan zarar gelmez
sizlerede kolay gelsin bol bol şanz az az yemek
sizlere 22 nisanda yazmıştım 67 kiloyum 58 olmak istiyorum diye diyet yaptım biraz 64.4 e düştüm 3 haftadırda yürüyüş ve pilates yapıyorum birde 5 günde 5 kilo topiğinde devam ediyorum çalışmalara çizelgemdede gördüğünüz gibi 62 ye düştüm ve 58 kilo çok gelmeye başladı gözüme istediğinde zayıflana biliyor muş bende 55 olmaya karar verdim zayıflıktan zarar gelmez
selamlar
tebrik ederim canım :)
melyqe canim 5 gunde 5 kilo diyetini ne kadar suredir yapiyosun tam su aralar 5 kilo vermem lazim senden cesaretlendim baslamayi dusunuyorum.. ayrica hergun yuruyorum ama ben yemek duskunu birir olarak kendime engel olamiyorum..
ben 2 hafta yaptım kaçamakta yaptım maaalesef 4 kilo verdim hemen hemen kaçamaksız 1 haftada 4 kilo verende var
- 14 Ekim 2010
- 471
- 14
- 118
melyqe canim 5 gunde 5 kilo diyetini ne kadar suredir yapiyosun tam su aralar 5 kilo vermem lazim senden cesaretlendim baslamayi dusunuyorum.. ayrica hergun yuruyorum ama ben yemek duskunu birir olarak kendime engel olamiyorum..
canım ben yapmıyorum o diyeti hallibo nickli arkadaşımız yapmış ona sor istersen . kızlar çoktandır yazamadım sınav çok stres yaptırdı bende çalışıyorum sürekli 13 ve 20 gün sonra sınavım var giremeyebilirim şans dileyin bana sınav geçsin diyete tam gaz devam :97:
canım ben yapmıyorum o diyeti hallibo nickli arkadaşımız yapmış ona sor istersen . kızlar çoktandır yazamadım sınav çok stres yaptırdı bende çalışıyorum sürekli 13 ve 20 gün sonra sınavım var giremeyebilirim şans dileyin bana sınav geçsin diyete tam gaz devam :97:
aynen su sınav mahvetti . simdiden sınavda basarılar canm inş istedigimiz bölümde oluruz
su stres bi bitsin diyete spora rahat rahat başlıcam
- 23 Ocak 2013
- 662
- 1.026
- 113
- 23 Ocak 2013
- 662
- 1.026
- 113