bugün kahvaltıda 1 salatalık 1 domates bir bardak çay çok az salça :)
kilo vermişsin diyo herkes ama tartılamıyorum tartım bozuk :/
teberik ederim canim vermissindir tabi ne güzel
bende kagvaltida yarim domates bir kk peynir haslanmis yumurta ve cay
bir dilim siyah ekmek
öglen bir dilim kek ve soguk kola :)
merhaba. benide alın aranıza
dalisanslı spor yapıyodum her gün bi düzenim vardı öss yüzünden bırakmak zorunda kaldım lisem anadolu lisesi ve dışardaydı günde3 saat yol gidip geliyodum sabah 6.30 evden çıkıp aksam 7 -8 de giriyodum bütün ögünlerimi dışarda fast food tükettimotur otur yag bagladım sonuç çok kötü 2 gün önce tartıya çıkınca tokat gibi indi yüzüme ( 19 yaşında 73 kilo... boy az çok kurtarsada camış gibi oldum. ve bu belli süreden sonra kendine olan güveni bile etkiliyo. tek başıma hayatta veremem pes ederim. çok uzun oldu ama banada yer varmı
kimse paylaşım yapmıyor.o kadar heveslenmiştim aslında bu topiğe katılırken birileri sonunda beni arasına aldı demiştim.destek alıyorum ama bakıyorum benden başka paylaşım yapan devamlı yokk.hevesim gidiyor.morallerim bozuluyo.
var tabi canım hoşgeldinaynı durumdayızz ygs lys mahvetti bizi bende aynı şekil ygs yüzünden düzenim kaçtı okulda etkili bunda 42 kilo olan ben 60 kilo oldum üzülme hepsi verilir üniversiteye güzel gideriz
teşekkürler:) bide o kısım var universiteye fit ve güzel gitmekkas yakmak istemiyorum yaglardan gitsin ve sıkılaşsın etim diye. haliyle diyet yetmiyecek spor sart ama bende bu bogaz varken
evet canım bırakmayalım.vermişsindir canım ince şeyler daha çok belli ediyor hem kiloları :)ben buraladayim canim iki üc kiside kalsak birakmayalim bari biz
bende bi ara spor yapiyodum kendi capimda ama ayagim cok aciyo bi haftadir spor yapmiyorum
bakalim kilo veremiyorum suanda gerci bi kac kisiden zayiflamissin lafi duydum ama o da kis gitti ince giyinmeye basladik ondan mi bilemiyorum :))
ne yiyorsun ki canım o kadar :) öğünlerini yazda görelim bakalım :) evet en azından yürüsen yeter.okula gidiyormusun bilmiyorum ama ben heyet raporu aldım gitmiyorum artık.o yüzden düzeni oturttum yavas yavasteşekkürler:) bide o kısım var universiteye fit ve güzel gitmekkas yakmak istemiyorum yaglardan gitsin ve sıkılaşsın etim diye. haliyle diyet yetmiyecek spor sart ama bende bu bogaz varken
hepimizde var o bogaz iste ama yapacagiz bisiler önce su kilo alimini durduralim sonra ins yakmaya baskayacagiz
valla diyete çok kötü başladım
sabah 9 uykuya dalıp öglen 2 de kalktım.. eee o vakitte kahvaltı degil kendimi makarna yerken buldum :78: şey 2 tabakcık:78: bide yogurt ..
ama 1 saat sonra çorba bide aksam elma yerim telafi ederim belkim....dambılımı yayımı falan buldum sabah bi gazla mekik agırlık calışıyım şimdi
ahh ahh benden adam olmaz valla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?