Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
olmuyo valla yaninda ebeveyn olunca diyet miyet kalmiyo
tek basimayken ne güzel dikkat ediyorum ama iste yanimda olunca hadi onuda ye bunuda ye
o zaman senin kacamak günün bugün olsun yarindan itibaren biraz daha dikkat edersin :)
canım tatlandırıcıları pek tavsiye etmiyorlar dikkat ederen eskisi kadar herkesin elinde değil hücre yapısındaki şekeri bozuyormuş:kullanabiliyorsan doğalına başvur bence.yarım çay kaşığı balla dene mesela.Ya da yanına 2-3 kuru üzüm tüket daha doğal olurbirde arkadaslar birsey sorucam
ben yesil cayi falan sekersiz icemiyorum bir türlü normal cayida bu yüzden tatlandirici aldim bu seker hastalari falan kullaniyo ya onlardan
bunu kullanmamda bir sakinca olur mu acaba
bilgisi olan varmi
canım haklısın bu hafta havaların da verdiği bi gevşemeyle sanırım aksattık hepimiz ama toparlıycaz.Bi de bu hafta herkes delmiş bi şekilde o yüzden hiç birimizin yüzü yok snaırım fazla girmeye ama kızlar lütfen salmayalım başladık bi işe sonunu da beraber getirelim.Selam arkadaslar
acıkcası hiç yazmak gelmıyor içimden..
çünkü sohbet edicek kımse olmuyor..ne bılıyım tam olarak sıcak bı ortam olusturamadık..
12 kısı var zaten..yenı gelenlerden ugramayanlarda var ..
Kılo bıldırım lıstesını hazırladım,o problem degıl sadece doldurmak kaldı ama bende hıc sevk kalmadı..
Lutfen ugramayacaklar buradan bıldırsın ona gore lısteden cıkartayım,lıstede kalmak ıstıyorsanızda ugrayın ya..
Kuralı bılıyorsunuz,1 hafta paylasım yapmayan vede kılosunu bıldırmeyen lısteden cıkartılacak...
Neyse,sadece menu paylasırım,kilo bildirimi yapanlarıda yazar yayınlarım,gönüllü olduğum gibi
ama sık sık ugramayacagım.
canım biberiye çayının da diğer bitkisel çaylar gibi tüketim için yaş sınırı var benim bildiğim.Bence bir dietisyene danışmadan tüketme bitki çaylarını.Gelişme çağında herhangi bir sorun olmasın.kızlar aranızda biberiye çayı kullanan varmı bunun bi karışımı vardı sadece biberiye değildi birazdan araştırıp paylaşıcam yağ eritici etkisi vardı deneyeceğim bakalım.tartıda bazulmuş napıcam bilmiyorum yenisi alıcam artık :/
Evet yaaa, iste ben de oyuzden simdiden kara kara dusunmeye basladim ne yapicam diye.. Simdi bana da olucak "bir parcacik al bisi olmaz, okadar tasidik getirdik tadina baksaydin bari" diye bir ton sey soylucekler, umarim yenilmem onlara :) annem bu yazdilarimi okusa bana ne kizar ama :) Ayy simdiden stres oldum yaa :S
canım sabah erken saatlere at tüketeceğin ağır kalorili yiyecekleri.Daha kolay yakabilirsin.Ben o şekilde buldum çözümü.Börek vs. sabahları diğer yiyecekleri öğlen tüketiyorum.Soran olunca ya da zorlayan akşamları yiyince rahatsız ediyor beni ve midemi diyorum.Çünkü yalan değil hakikaten vicdan azabı çekiyorum ve midem zorlanıyor.
Merhaba kzlar,
Haftasonu benimde kacamakla gecti, aslinda bugun.. Birazcik akarna yedim ve 4 adet biskuvi.. Neyse ahh yemeseydim diye yakinmicam :) yarindan itibaren toparlcam...
herkese merhabalar bugün kimse gelmemis
bende hafta sonu ve olamiyorum arkadaslar kusura bakmayin
bugün kahvalti yapmadim henüz nesfit yicem
yarin tartilma günü ama ben kilo vermedim gibime geliyo
hafta sonu bende cozutanlardanim :)
cumartesi mangal vardi kahvalti yapmadim o yüzden öglen mangal yedik aksama da nesfit le gecistirdim
pazar sabah 3 gözleme :)))))
güya aksama yemicektim ama kayinvaldemlere gittik patates kizartmasi vardi
5-6 catal yedim
yarinda hala 77 i görücem tarida ins 78 olmamisimdir :)))
oda var da bir kilo vermis olsam moral olacak :)))
Ben de veremedim bu hafta kilo... Isin kotusu Cumartesi gunu annemler geliyorlar yanima ve onlarla birlikte diyet nasil yapicam kara kara dusunmeye basladim.
kızlar selamlar.Çoktandır uğrayamadım malum baya kaynatmışsınız.Bu haftadan itibaren ben de yoğun devam edicem inş.Bitti tadilat,düğün vs.koşturmacalar inş.
Ya ben bu hafta tartılmasam olmaz mıAdet dönemimin 2.günü.Ve hafta sonu ankaraya kaçtım 2 günlüğüne.kuzenin Düğün vardı malum.sürekli hamur ve pide oldu misafirlikte olunca kafana göre de beslenemiysun zaten.ama bir ay sonra tekrar bir düğün var ve ona istesiğim kıyafeti giyeceğim inş.
Bu sabah ballı suyumu içtim ve yarım saat spor yaptım.Sonra da ılık suyumu içtim.1 dilim ekmek,1 kk peynir ve 3 zeytin yedim.Birazdan da çok özlediğim yeşil çayımı içeceğim
canım haklısın bu hafta havaların da verdiği bi gevşemeyle sanırım aksattık hepimiz ama toparlıycaz.Bi de bu hafta herkes delmiş bi şekilde o yüzden hiç birimizin yüzü yok snaırım fazla girmeye ama kızlar lütfen salmayalım başladık bi işe sonunu da beraber getirelim.
Kilo bildirimini sanirim bugun ypmamiz gerekiyordu. Sizler yaptiniz mi?