Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi
- Konu Sahibi rabia1984
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?memnuniyetle bilindik otlar sinemeki mersin yapragı rezene kekik biberiye anason funda yapragı. bu otları cakip toz halinde satanda var dilersen direk alıp kaynatada bilirsin ama daha etkili olsun istiyosan bi limon bi elma cubuk tarçın top karabiberde at içine direk yag yakıyo. bu otları bi firma sandolaz sakızıda katııp kavanozda toz halinde satıo hergün bi bardak suya 1 tatlı kasıgı kat iç ayda diyetsiz 3 kilo yakarsın demişti aktar ne kadar dogru bilmiyorum.adını vermem burda sorun olurmu ?
tadıda kokusuda igrenççççç
böööööööö icemem ki o zaman ben onu
benim cayimin tadi güzel ama ekstra yaninda yesil cay icmeye calistim olmadi böö simdi kendi cayimida icemiyorum
merhaba,ben de siteye yeni üye oldum.şimdi bunu nasıl yazsam söylesem bilmiyorum bu forumlardan çok var galiba ben de yeni gördüm neyse sadede geleyim.ben 4 aydır kendi ürünlerimi kullanıyorum ve 2,5 ayda 11 kilo verdim ve kilom normal seyrinde kalsın diye hala kullanıyorum(komik bir cümle olmuş olabilir)fakat reklam yapmak istemiyorum hem bu ürünleri kullanıyorum ve kullanmayada devam edeceğim hem de satıyorum.satıcı olduğumu saklamayacağım fakat takdir edersiniz ki her türlü mesleği kötü yapan olduğu kadar iyi yapan hakkını veren ve dürüst olan insan var.ben istanbulda oturuyorum benim için dürüstlük ilkesi çok önemli ben buradan ürünümü pazarlamak niyetinde değilim.Hangi ürün olduğunu da hem güven ilkesinden dolayı hem de foromda yasak olduğundan dolayı söyleyemiyorum fakat benim ofisim var benim için güven çok önemli ve eğer arzu eden olursa iş yeri adresimi verip yüzyüze görüşebiliriz.
nesfitle geçiyo valla ömrümüzbakalim
bu arada fena aciktim ya ne yesem ne yesem bilemedim
nesfit yiyim bari
icimde nesfit agaci cikacak
aman yazmıyım okul benimde bitti 9 mayıs itibariyle spor ve derse asılayım dedim ama hiçte istedigim gibi olmadı gece 3 4te yemek yiyip yatmalar öglen 2de kalkmalar .. çok yiyen bi insanım ve ekmek kola kızartma doymayı bilmeme tatlılar bide ben su içmeyi bilmiyorum . yemegi susuz asla yiyemem ( ama bi faydası olmaz yemekle yedigim için ) onun haricinde su hak getire..... ufff valla bugün başladım artık[/QUOTE]
onların sana aldıracağı yağları düşünnn canımmm
valla diyete çok kötü başladım
sabah 9 uykuya dalıp öglen 2 de kalktım.. eee o vakitte kahvaltı degil kendimi makarna yerken buldum :78: şey 2 tabakcık:78: bide yogurt ..
ama 1 saat sonra çorba bide aksam elma yerim telafi ederim belkim.... dambılımı yayımı falan buldum sabah bi gazla mekik agırlık calışıyım şimdi
ahh ahh benden adam olmaz valla
uyku düzenini tutturmazsan olmaz canım yaa
öğlen bir tabak makarna
akşam biraz çorba
biraz pilav bir kaşık bezelye yedim
şimdi canım biskrem istyo acayip 2 tanecikte ondan yiyecem :)
arada olur o afiyet olsun
bende bugün sabah bir dilim siyah ekmek üstüne sürme peynir
bir tane croissant (türkcesini bilmiim)
2 bardak cay
banada afiyet olsun
arada olur o afiyet olsun
bende bugün sabah bir dilim siyah ekmek üstüne sürme peynir
bir tane croissant (türkcesini bilmiim)
2 bardak cay
banada afiyet olsun
afiyet olsun canım :)
bende güne yine pilatesle başladım :) şu an sadece bi kase kellogs yedim ama düşük tansiyon var bende tansiyonum düştü sanırım başım acayip dönüyor yemek zorundayım biraz
afiyet olsun canım :)
bende güne yine pilatesle başladım :) şu an sadece bi kase kellogs yedim ama düşük tansiyon var bende tansiyonum düştü sanırım başım acayip dönüyor yemek zorundayım biraz
afiyet olsun canim benim ayagim sakatlandi biraz bi haftadir agriyo ben sporu simdilik biraktim bakalim
gecince devam edicem
sende kendini fazla zorlama tansiyom sorunun varsa saglik daha önemli
afiyet olsun canim benim ayagim sakatlandi biraz bi haftadir agriyo ben sporu simdilik biraktim bakalim
gecince devam edicem
sende kendini fazla zorlama tansiyom sorunun varsa saglik daha önemli
zorlamıyorum canım baktım başım dönüyo rengim kaçmış biraz yiyorum hemen.sadece diyetle olmayacağını anladım bende sadece 2 gündür spor yapıyorum sıkılaşmayı hissettim şu öss sınavımda geçsin yürüyüşe başlıcam şimdilik zamanım yok evde yapabiliyorum ancak spor.sanada geçmiş olsun canım iyileşirsin inşallah kısa sürede
ikinizede çok gecmiş olsun
ay bu evdekiler bana düşmanmıdır nedir diyetteyim dedigimden beri resmen aklımı celiyolar sabah annem su böregi almış bana
1 dilim börek domates 3 sekerli cay ( cayı bırakmak lazm )
akşama balık ızgara salata ( Allahım nolur nolur kolasız ekmeksiz yiyim
ay bu evdekiler bana düşmanmıdır nedir diyetteyim dedigimden beri resmen aklımı celiyolar sabah annem su böregi almış bana
ikinizede çok gecmiş olsun
sağol canım
evdekileri dinlemeee :) benimkilerde öyle kıramıyosan çok az ye ama zorlamalarına izin verme diyette olduğunuda söyleme aslında o zaman iyice üstüne geliyorlar :) öğle yemeği yemiyormusun ?
sağol canım
evdekileri dinlemeee :) benimkilerde öyle kıramıyosan çok az ye ama zorlamalarına izin verme diyette olduğunuda söyleme aslında o zaman iyice üstüne geliyorlar :) öğle yemeği yemiyormusun ?
canım öglen kalktıgım için 3 -4 gibi kahvaltı oluyo geceye kalmasın diye 6 da da akşam yemegi eee kahvaltıyı araya sıkıştıramıyrum
anladım canım ama uykuyu düzene oturtman gerekcanım öglen kalktıgım için 3 -4 gibi kahvaltı oluyo geceye kalmasın diye 6 da da akşam yemegi eee kahvaltıyı araya sıkıştıramıyrum
sabah plates yapmadım
canım sıkkın
kahvaltı aynı
yumurta peynır ıkı zeytın sut bı dılım ekmek domates salatalık
onda platese gıdıcem en azından ona umıtlıyım
adet donemı sıskınlıgı yasıyorum dıye umuyorum
bende yapamadım canım sıkma canını
sabah kahvaltı peynirli tost yarım bardak çay domates salata. dambıl calıştım biraz.
bugun bi ip edinmem gerekiyo atlama ipi. kızlar hepinize öneririm. bokstayken kondüksiyon amaçlı hergün atlardık kollar sıkılasıyo bacaklar eriyo ve sıkılaşıyo karı bölgesi hareket ettigi için eritiyo ve çok güzel ter atıyosunuz. yürüyüs yada egzersizde 1 saatte yaptıgınız 15 dk da halloluyo .
bugun bi ip edinmem gerekiyo atlama ipi. kızlar hepinize öneririm. bokstayken kondüksiyon amaçlı hergün atlardık kollar sıkılasıyo bacaklar eriyo ve sıkılaşıyo karı bölgesi hareket ettigi için eritiyo ve çok güzel ter atıyosunuz. yürüyüs yada egzersizde 1 saatte yaptıgınız 15 dk da halloluyo .