• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

Gunaydin herkese,

Annemler yanimda oldugu icin cok giremiyorum nete, onlari surekli gezdirmek ve yemek yemekle geciyor zamanimiz ne yazik ki.. Kendimi surekli frenliyorum, bakalim artik... Doymaya basladigimda yemek yemeyi kestigim icin, ay sunun da tadina baksaydin durumunu yasamiyorum :) Herseyden azar azar yiyorum, ay biraz daha yesewydin dediklerinde " hepsinden yedim iste" diye soyleyebiliyorum, tabi onlarda bisi diyemiyorlar :) BU yontemden cok memnumun..

Hepimiz istedigimiz hedeflere ulasicaz, ben inaniyorum.. gorusmek uzere..

bende çooook çikolota yiyodum :( azalttım artık kuru kayısı üzüm falan işe yarıyor yada içecekle yatıştırabilirsin isteğini :)

önerin için sağol bunu deniyecem:)

bugün kahvaltıda 1 salatalık 1 domates bir bardak çay çok az salça :)
kilo vermişsin diyo herkes ama tartılamıyorum tartım bozuk :/

bugün kahvaltıda 1 salatalık 1 domates bir bardak çay çok az salça :)
kilo vermişsin diyo herkes ama tartılamıyorum tartım bozuk :/

teberik ederim canim vermissindir tabi ne güzel
bende kagvaltida yarim domates bir kk peynir haslanmis yumurta ve cay
bir dilim siyah ekmek
öglen bir dilim kek ve soguk kola :) :35:

yarın pilatese başlıyorum.bi ara ebruliyi izleyip yapıyordum.tekrar yapıcam :10: yemeği çook kaçırıyorum.bu sınav stresi mahvetti beni.bugün çok tatlıya sardım :50: kimsede paylaşım yapmıyor çokk üzülüyorum :50::50::50:

teberik ederim canim vermissindir tabi ne güzel
bende kagvaltida yarim domates bir kk peynir haslanmis yumurta ve cay
bir dilim siyah ekmek
öglen bir dilim kek ve soguk kola :) :35:

asitli şeyler içmesen iyi olur canım :) olsun ama olmuş artık üzülmeyip diğer öğünlerde kendimizi tutmak lazım :) bende baya kaçırdım bugün :50:

merhaba. benide alın aranıza:50:
dalisanslı spor yapıyodum her gün bi düzenim vardı öss yüzünden bırakmak zorunda kaldım lisem anadolu lisesi ve dışardaydı günde3 saat yol gidip geliyodum sabah 6.30 evden çıkıp aksam 7 -8 de giriyodum bütün ögünlerimi dışarda fast food tükettim:43: otur otur yag bagladım:50: sonuç çok kötü 2 gün önce tartıya çıkınca tokat gibi indi yüzüme :(( 19 yaşında 73 kilo... boy az çok kurtarsada camış gibi oldum. ve bu belli süreden sonra kendine olan güveni bile etkiliyo. tek başıma hayatta veremem pes ederim. çok uzun oldu ama banada yer varmı:30::59:

merhaba. benide alın aranıza:50:
dalisanslı spor yapıyodum her gün bi düzenim vardı öss yüzünden bırakmak zorunda kaldım lisem anadolu lisesi ve dışardaydı günde3 saat yol gidip geliyodum sabah 6.30 evden çıkıp aksam 7 -8 de giriyodum bütün ögünlerimi dışarda fast food tükettim:43: otur otur yag bagladım:50: sonuç çok kötü 2 gün önce tartıya çıkınca tokat gibi indi yüzüme :(( 19 yaşında 73 kilo... boy az çok kurtarsada camış gibi oldum. ve bu belli süreden sonra kendine olan güveni bile etkiliyo. tek başıma hayatta veremem pes ederim. çok uzun oldu ama banada yer varmı:30::59:

var tabi canım hoşgeldin :71: aynı durumdayızz :( ygs lys mahvetti bizi bende aynı şekil ygs yüzünden düzenim kaçtı okulda etkili bunda 42 kilo olan ben 60 kilo oldum üzülme hepsi verilir üniversiteye güzel gideriz :60:

kimse paylaşım yapmıyor.o kadar heveslenmiştim aslında bu topiğe katılırken birileri sonunda beni arasına aldı demiştim.destek alıyorum ama bakıyorum benden başka paylaşım yapan devamlı yokk.hevesim gidiyor.morallerim bozuluyo.

kimse paylaşım yapmıyor.o kadar heveslenmiştim aslında bu topiğe katılırken birileri sonunda beni arasına aldı demiştim.destek alıyorum ama bakıyorum benden başka paylaşım yapan devamlı yokk.hevesim gidiyor.morallerim bozuluyo.

ben buraladayim canim iki üc kiside kalsak birakmayalim bari biz

bende bi ara spor yapiyodum kendi capimda ama ayagim cok aciyo bi haftadir spor yapmiyorum
bakalim kilo veremiyorum suanda gerci bi kac kisiden zayiflamissin lafi duydum ama o da kis gitti ince giyinmeye basladik ondan mi bilemiyorum :))

var tabi canım hoşgeldin :71: aynı durumdayızz :( ygs lys mahvetti bizi bende aynı şekil ygs yüzünden düzenim kaçtı okulda etkili bunda 42 kilo olan ben 60 kilo oldum üzülme hepsi verilir üniversiteye güzel gideriz :60:

teşekkürler:) bide o kısım var universiteye fit ve güzel gitmek:27: kas yakmak istemiyorum yaglardan gitsin ve sıkılaşsın etim diye. haliyle diyet yetmiyecek spor sart ama bende bu bogaz varken :30::59:

teşekkürler:) bide o kısım var universiteye fit ve güzel gitmek:27: kas yakmak istemiyorum yaglardan gitsin ve sıkılaşsın etim diye. haliyle diyet yetmiyecek spor sart ama bende bu bogaz varken :30::59:

hepimizde var o bogaz iste ama yapacagiz bisiler önce su kilo alimini durduralim sonra ins yakmaya baskayacagiz

ben buraladayim canim iki üc kiside kalsak birakmayalim bari biz

bende bi ara spor yapiyodum kendi capimda ama ayagim cok aciyo bi haftadir spor yapmiyorum
bakalim kilo veremiyorum suanda gerci bi kac kisiden zayiflamissin lafi duydum ama o da kis gitti ince giyinmeye basladik ondan mi bilemiyorum :))
evet canım bırakmayalım.vermişsindir canım ince şeyler daha çok belli ediyor hem kiloları :)
ne yiyorsun ki canım o kadar :) öğünlerini yazda görelim bakalım :) evet en azından yürüsen yeter.okula gidiyormusun bilmiyorum ama ben heyet raporu aldım gitmiyorum artık.o yüzden düzeni oturttum yavas yavas
hepimizde var o bogaz iste ama yapacagiz bisiler önce su kilo alimini durduralim sonra ins yakmaya baskayacagiz

inşallahh :8::8::8::8::8:

ne yiyorsun ki canım o kadar :) öğünlerini yazda görelim bakalım :) evet en azından yürüsen yeter.okula gidiyormusun bilmiyorum ama ben heyet raporu aldım gitmiyorum artık.o yüzden düzeni oturttum yavas yavas

inşallahh :8::8::8::8::8:[/QUOTE]

aman yazmıyım :27: okul benimde bitti 9 mayıs itibariyle spor ve derse asılayım dedim ama hiçte istedigim gibi olmadı gece 3 4te yemek yiyip yatmalar öglen 2de kalkmalar .. çok yiyen bi insanım ve ekmek kola kızartma doymayı bilmeme tatlılar bide ben su içmeyi bilmiyorum . yemegi susuz asla yiyemem ( ama bi faydası olmaz yemekle yedigim için :( ) onun haricinde su hak getire..... ufff:59: valla bugün başladım artık:23:

:50:valla diyete çok kötü başladım
sabah 9 uykuya dalıp öglen 2 de kalktım.. eee o vakitte kahvaltı degil kendimi makarna yerken buldum :78: şey 2 tabakcık:78: bide yogurt ..
ama 1 saat sonra çorba bide aksam elma yerim telafi ederim belkim....:17: dambılımı yayımı falan buldum sabah bi gazla mekik agırlık calışıyım şimdi :34:

ahh ahh benden adam olmaz valla:50:

:50:valla diyete çok kötü başladım
sabah 9 uykuya dalıp öglen 2 de kalktım.. eee o vakitte kahvaltı degil kendimi makarna yerken buldum :78: şey 2 tabakcık:78: bide yogurt ..
ama 1 saat sonra çorba bide aksam elma yerim telafi ederim belkim....:17: dambılımı yayımı falan buldum sabah bi gazla mekik agırlık calışıyım şimdi :34:

ahh ahh benden adam olmaz valla:50:

sinava hazirlaniyosun sanirim canim artik sinava kadar fazlada düzenini bozma olur o kadar.
birazcik dikkat et yediklerine sinavdan sonra SIKI bir diyet yaparsin

Back