• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

slmmmmm size 22 nisanda yazmıştım zayıflamak istiyorum 67 kiloyum 55 olcam diye şuan 63 kiloyum
diyet yaptım,3 gündürde yürüyüş yapıyorum tempolu sahuna eşofmanla :1:
pilatesede başladım 3 gündür ama malzemem yok şuana kadar malzemesizleri yaptım dün netten 70 liraya tüm pilates setini sipariş ettim çok kısa sürecek 55 e düşmem :52: çok mutluyumm

canım tebrik ederim:nazar: çok güzel bir kilo verme olmuş gerçekten.Hem sporla hem de kısa sürede.Darısı bütün kilo vermek isteyenlerin başına.hadi bakalım 2 ay sonra inş bitmiş olacak bu serüvenin.Kolay gelsin hepimize.

bu arada denim 4 bardak yesil cay ictim.Üstüne de ara öğünümü yedim.4 kayısı.6 fındık,2 ceviz.Öğlen yemeğini geçiştirmek istiyorum.çünkü öğleden sonra bir yere uğrayacağım muhtemelen pasta börek işi olacak.ondan tırtıklarım öğlen yemeği olarak.Akşama da sadece çorba,tavuk ve salata olsa süper olcek.Bakalım inş becerebilirim.Bu arada kızlar nerdesiniz yaf?

Olmaz :( üzgünüm canım ama liste hazır boş boş olmaz ki.
Şiş olduğunu biliyoruz sonuçta,fazla kaçırdıkların sorun değil onlar düzenli beslenince gider ama regliyken 2 kilo fazla çıkmak normal yani kilonu bildir lütfen :)
canım dediğim gibi kendi moralimi bozup iyice salmamak için bu hafta kilo bildirimi yapmayacağım.Gerekli mazeret olmuyor mu şeker senin için:)Moralim bozulsa ve bütün hafta salsam pek mutlu olmayacağım çünkü.Bu haftalık benim bilgilerimi boş bırakıver haftaya söz daha iyi bir sonuçla bildirim yapacağım arkadaşım.
Bu arada sabah arada 1 bardk nescafe.Öğlenliyin 1,5 dilim ekmek,2 porsiyon et ve salata.Arada 1 tost.Akşama da başarabilirsem sadece çorba ve tavuk yiyeceğim.

Gerekli mazeret olmuyor şeker :)
böyle durumlarda da bildirim yapılması gerekiyor kural böyle.
ama sorun değil boşver gitsin,zaten kimsenin umursadığı yok.
Zayıflamak istiyoruz deyip kimse bildirim yapmıyor,kurala uymuyor.
Ben kuralı kafamdan koymadım rabiayla beraber kararlaştırdık.
Sadece beyazz ve osqee kilo bildirimi yaptı.
onun dışındakiler kuralı ihlal etti.
1 Hafta boyunca kilo bildirimi ve paylaşım yapmayanlar listeden çıkarılıcak
bu kimbilir kaçıncı söyleyişim.
Neyse zaten genel söyleyince kilo bildirimi yapmayanlar anlamıştır
madem uymayacaksınız,mazerette bildirmiyorsunuz listede durmanızın ne anlamı var söylermisiniz?
Zaten yeterince paylaşım da yok,hiç yazasım gelmiyor
dediğim gibi arada menü bildirimi ve kilo bildirimleri olursa onları yazarım o kadar.
Herkese iyi günler.

Gerekli mazeret olmuyor şeker :)
böyle durumlarda da bildirim yapılması gerekiyor kural böyle.
ama sorun değil boşver gitsin,zaten kimsenin umursadığı yok.
Zayıflamak istiyoruz deyip kimse bildirim yapmıyor,kurala uymuyor.
Ben kuralı kafamdan koymadım rabiayla beraber kararlaştırdık.
Sadece beyazz ve osqee kilo bildirimi yaptı.
onun dışındakiler kuralı ihlal etti.
1 Hafta boyunca kilo bildirimi ve paylaşım yapmayanlar listeden çıkarılıcak
bu kimbilir kaçıncı söyleyişim.
Neyse zaten genel söyleyince kilo bildirimi yapmayanlar anlamıştır
madem uymayacaksınız,mazerette bildirmiyorsunuz listede durmanızın ne anlamı var söylermisiniz?
Zaten yeterince paylaşım da yok,hiç yazasım gelmiyor
dediğim gibi arada menü bildirimi ve kilo bildirimleri olursa onları yazarım o kadar.
Herkese iyi günler.

o zaman canım sen nasıl mazeretler geçerli olur onu yaz biz de ona göre kendimizi ayarlayalım:(
canım arkadaşım kilo verme konusundaki azmini ve isteğini anlıyorum fakat bu kadar kural,diet vs olunca pek bi itici oluyor.sonuçta gerekli mazeret gösterek bile kilo bildirimi yapmayınca fırça yeme durumları bana biraz ters geldi açıkcası.Tabi ki kilo bildirimini tek başına karar vermedin hepimiz destekledik yanlız burası bir takım lideri ve elemanları havasına büründüğü için belki de insanlar kilo bildirimi yapmaya çekinmişlerdir.sonuçta herkes destekleşerek hareket etmek ister emri vaki değil.Biraz daha yumuşak ve eşit muamele etmek belki olayları daha kolaylaştırabilir.Neyse size başarılar bu işte.Mizaç olarak daha farklı bir ortam olursa uğrarım tekrar.Bu arada konuyu açıp beni gaza getirdiği için tekrar rabia ve özlewe teşekkürler.Herkese kolay gelsin.

Canım bu hafta için acele eden yok yanlış anlama ya.
Eğer dün çoğu kişi bildirseydi listeyi yapıcaktım,deneme gibi.
Yeni gelen arkadaşlar zaten başlangıç kilolarını söylüyolar o kısımda problem yok.
Düşüncek bişey yokki sen zaten benim söylediklerimi söylemiş oldun
geçen syfları iyice oku istersen,sürekli paylaşım ve sıcak bi ortam olması için uğraşıyoruz dimi? ee o zaman. Zaten zorunlu demedi ki kimse,herkes kendi isteğiyle geliyor,bizde hoşgeldin diyoruz. Birbirimize güç verip,motive ederek ideal kilomuza inmeye çalışıyoruz bunlar hep bildiğim şeyler.
Demek istediğim herkes bu işi ciddiye alsın,bu başlıkta bulunan herkes.
Hani nasıl ki buraya yazıcaz diye yemiyoruz yada az yiyoruz onun gibi düşünün.
Dün kiloları bildirmeyi başlıkta kaç kişi var onu bilebilmek için dedim.Yoksa bu hafta buraya
yazıldı yine,gelecek hafta başlayacak bana bildirmeler.Sürekli paylaşım olması,sıcak bi ortam oluşması.. işte bunlar güç ve motivemiz için çok önemli unsurlar.Bi kuralımız olucak,1 hafta paylaşım yapmayan ve kilosunu bildirmeyenler listeden çıkarılacak..Tabiki giremeyeceğini haber veren,izinli sayılmak isteyenler hariç.(Bu kural haftaya pazartesiden itibaren geçerli.)
Tanıyıp,tanımadığım hepinizi çok seviyorum,Hep beraber alnımızın akıyla halledeceğiz inşaallah bu işi.
Önereceğiniz şeyler varsa,söyleyebilirsiniz yoksa saçınızı çekerim hee.:4::4::4: :27::27:

bir daha hatırlatma amaçlı sizin eski maili koymak istedim.Tekrar kolay gelsin.

o zaman canım sen nasıl mazeretler geçerli olur onu yaz biz de ona göre kendimizi ayarlayalım:(
canım arkadaşım kilo verme konusundaki azmini ve isteğini anlıyorum fakat bu kadar kural,diet vs olunca pek bi itici oluyor.sonuçta gerekli mazeret gösterek bile kilo bildirimi yapmayınca fırça yeme durumları bana biraz ters geldi açıkcası.Tabi ki kilo bildirimini tek başına karar vermedin hepimiz destekledik yanlız burası bir takım lideri ve elemanları havasına büründüğü için belki de insanlar kilo bildirimi yapmaya çekinmişlerdir.sonuçta herkes destekleşerek hareket etmek ister emri vaki değil.Biraz daha yumuşak ve eşit muamele etmek belki olayları daha kolaylaştırabilir.Neyse size başarılar bu işte.Mizaç olarak daha farklı bir ortam olursa uğrarım tekrar.Bu arada konuyu açıp beni gaza getirdiği için tekrar rabia ve özlewe teşekkürler.Herkese kolay gelsin.

Canım sen mazeret bildirdin zaten,o mazeretten sayılmasa bile kilo bildirimi yapmayanlar olduğu için bişey demedim ben. Ben kuralı yazdım zaten okursanız anlarsınız.
Kimse kimse fırça atmıyor,gerekli mazeret gösterildiğinde kimse bişey demedi zaten
öyle fırça durumları banada ters gelir ki ben sana değil genel konuştum,yanlış anlamışsın.
Burası bi takım lideri ve elemanları havasınada bürünmedi,gönüllü olarak liste yapmak istedim ve rabiayla kararlaştırdık,burda söyledik ve herkesde kabul etti madem elemanları ve takım lideri havasına büründüğü düşünülüyordu o zaman söylenebilirdi,ki öyle bi durumda yok .Kimsenin çekinecek bişeyi yok ömla soranlar oldu salı günü kilo bildirimi olacağını söyledik zaten.Ayrıca zaten destekleşerek motive olunuyor farklı bi durum yok burada,emri vaki falan.Sen tüm söylediklerimi yanlış anlamışsın. Hem listede olmak için msj atan fakat mazeret bildirmeden kilo bildirimi yapmayanlara söyledim ayrıcada senin yazdığına cevap verdim,Yazdıklarınada şaşırdım emri vaki falan,öyle bi durum göremedim ben .
Fazla paylaşım olmadığı için nadir uğrayacağımı söylemiştim,öylede olacak zaten,Herkese başarılar .

bir daha hatırlatma amaçlı sizin eski maili koymak istedim.Tekrar kolay gelsin.

Hatırlatılacak bişey yok ben yazdıklarımı biliyorum zaten
size kimse bişey söylemedi
yanlış anlayıp böyle hatırlatmalara girmeye gerek yok .
Ben kilo bildirimi yapmayanlara söyledim,siz zaten mazeretinizi söylediniz ve size kimse bişey söylemedi hatta ben boşver bile dedim .
Söylediklerimin arkasındayım böyle hatırlatmalara luzüm yok .
Orda izinli sayılmak isteyen,giremeyeceğini haber veren yazıyor görüldüğü üzere,kilo bildirimi yapmayanlardan kimse mazeret bildirmedi benim anlatmak istediğim oydu siz yanlış anlamışsınız.
Sizede kolay gelsin.

Son düzenleme:
Kızlar
aslında liste işini bırakmak istiyodum çünkü bildirenler olmuyodu
ama gönüllü olduğum için ve başladığım işi dvm ettrmk istedğm içn bişey dmedim.
ama zten bildiren kmse yok
kilo bildirimleri burdan dvm etsin,lste falan olmıcak =)

topik gerilmiş mi sanki biraz :/ yapmayın lütfen birbirimizi motive etmek için burdayız.benimde bugün okul bitti artık daha rahat diyet yapabileceğim ve sürekli paylaşımda bulunabilirim.bu hafta erkek arkadaşım geleceği için biraz kaçıracak olsamda çok olmaz eminim.yürüyüşede başlıcam havalar artık düzeldi iyice :) üniversiteye daha iyi gidicem :)
bugün sabah 1 tost
öğlen nesfit
akşamda salata yiyeceğim :)

Merhaba kizlar,

Bugun biraz gerginlik yasanmis topigimizde.. Burdaki motivasyon ve destek bizim icin cok onemli, en azindan benim icin. Bircok arkadas sanirim artik ayrilmis topikden, ben yazmaya devam edicem.. Umarim yalniz degilimdir :) bugunden itibaren yeni bir duzene geciyorum..kilo verme hizim eskisi gibi olmucak bunu biliyorum ama bir muddet bu yasam tarzini denemek istiyorum, sonucta omur boyu sevdigim yiyeceklerden uzak kalamam. Vucuduma doydugu zaman yemek yemeyi birakmayi ogreticem.. 15 gun alicakmis alismam, doyma sinyalini aldigimda yemek yemeyi kesicem. Tabu istedigim herseyden yiyebilicem.. Umarimise yarar.

heyyyyyt bende burdayim ya hergün katilamyiorum ne yazikki
anca haftada 3-4 gün burdayim
Leblebayss canim sen devam et birak 2 yada 3 kisi olsakta bizimkileri tut ne olmus bizi adamdan saymiyomusun :63::63::63:
saka saka
bu arada benim diet hic iyi gitmiyo yaaaaa
bööö 3 haftada bir kilo yu anca verdim utaniyorum
bugünü yazayim bari
sabah melemen iki dilim ekmek öglende karpuz paynir yemegi planliyorum aksama bilmiyorum ne olcak bi fikrim yok henüz yarin hafta sonu bilmem napcam :(

merhaba kizlar,

Ben de burdayim :) Bu aksam annemler geliyorlar yanima.. Ben de vucudumu ve kendimi yeni bir duzene alistirmaya calisiyorum. ve simdiden 700 gr daha verdim :) 57'li rakamlari gorebildim tarti da, hem de istedigim herseyi yiyerek yapiyorum bunu :) Tabi bu bir yasam bicimi aslinda ve kilo verme hizim boyle gitmicek. Sonrasinda ayda 2 kilo civari verebilicegimi dusunuyorum. Olsun gec olsun guc olmasin, bide kendini kasmadan istedigini yiyerek kilo vermenin keyfini cikartiyimm... Neysee, yapilicak bir suru islerim var, gorusmek uzere kizlar !

heyyyyyt bende burdayim ya hergün katilamyiorum ne yazikki
anca haftada 3-4 gün burdayim
Leblebayss canim sen devam et birak 2 yada 3 kisi olsakta bizimkileri tut ne olmus bizi adamdan saymiyomusun :63::63::63:
saka saka
bu arada benim diet hic iyi gitmiyo yaaaaa
bööö 3 haftada bir kilo yu anca verdim utaniyorum
bugünü yazayim bari
sabah melemen iki dilim ekmek öglende karpuz paynir yemegi planliyorum aksama bilmiyorum ne olcak bi fikrim yok henüz yarin hafta sonu bilmem napcam :(

Bence bugun ku menun de hicbir sorun yok, gayet guzel gozukuyor canim..

Son düzenleme:
bendeeeee varııımmmmm yanlız birbiimizi hiç bırakmayalım haberdar edersek daha çok motive oluruz suan 55 kilodayım bunları vermem lazım 6 kilo fazlam var diyet yapmıyacağım ölçüyü azaltacağım çok çikolata yiyorummm:)) bende hergün burdayımmm gelişmeleri yazacağım

Bence bugun ku menun de hicbir sorun yok, gayet guzel gozukuyor canim..

haftada 4 gün kendimi frenliyorum cünkü aksama kadar zek basimayim ama persembe ve hafta sonlari diyet gidiyo ins kilo almamisimdir bu hafta kilo gene veremedim kilo almaktan korkuyorum daha tartilmadim tabi ama mangaldi kermesti ipin ucu kacti

sabah yani öküz gibi yedim yedim yedim sonra yine vicdannnn azabı :58::58::58::58::58:

kesinlikle katılıyorum bu şekilde azarlamalar çok yanlış.üstelik kimsenin buna bir mecburiyeti yok.ayrıca biraz yaşlarımızın dikkate alınarak konuşulmasını tercih ederim.hiç sevmedim bu durumu...kolay gelsin.

Merhaba kizlar,

Bugun biraz gerginlik yasanmis topigimizde.. Burdaki motivasyon ve destek bizim icin cok onemli, en azindan benim icin. Bircok arkadas sanirim artik ayrilmis topikden, ben yazmaya devam edicem.. Umarim yalniz degilimdir :) bugunden itibaren yeni bir duzene geciyorum..kilo verme hizim eskisi gibi olmucak bunu biliyorum ama bir muddet bu yasam tarzini denemek istiyorum, sonucta omur boyu sevdigim yiyeceklerden uzak kalamam. Vucuduma doydugu zaman yemek yemeyi birakmayi ogreticem.. 15 gun alicakmis alismam, doyma sinyalini aldigimda yemek yemeyi kesicem. Tabu istedigim herseyden yiyebilicem.. Umarimise yarar.
çok güzel bi uygulama canım bende deniyecem ve yalnız değilsin bende yazmaya devam edicem bi kaç gündür netim yoktu artık var.okulumda bitti artık hep paylaşımda bulunurum :)
bendeeeee varııımmmmm yanlız birbiimizi hiç bırakmayalım haberdar edersek daha çok motive oluruz suan 55 kilodayım bunları vermem lazım 6 kilo fazlam var diyet yapmıyacağım ölçüyü azaltacağım çok çikolata yiyorummm:)) bende hergün burdayımmm gelişmeleri yazacağım
bende çooook çikolota yiyodum :( azalttım artık kuru kayısı üzüm falan işe yarıyor yada içecekle yatıştırabilirsin isteğini :)
sabah yani öküz gibi yedim yedim yedim sonra yine vicdannnn azabı :58::58::58::58::58:

aaa hiç öyle duyma canım vicdan azabı falan bi dahaki öğüne dengelersinn :)

Back