Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

Ben de veremedim bu hafta kilo... Isin kotusu Cumartesi gunu annemler geliyorlar yanima ve onlarla birlikte diyet nasil yapicam kara kara dusunmeye basladim.

olmuyo valla yaninda ebeveyn olunca diyet miyet kalmiyo
tek basimayken ne güzel dikkat ediyorum ama iste yanimda olunca hadi onuda ye bunuda ye

olmuyo valla yaninda ebeveyn olunca diyet miyet kalmiyo
tek basimayken ne güzel dikkat ediyorum ama iste yanimda olunca hadi onuda ye bunuda ye

Evet yaaa, iste ben de oyuzden simdiden kara kara dusunmeye basladim ne yapicam diye.. Simdi bana da olucak "bir parcacik al bisi olmaz, okadar tasidik getirdik tadina baksaydin bari" diye bir ton sey soylucekler, umarim yenilmem onlara :) annem bu yazdilarimi okusa bana ne kizar ama :) Ayy simdiden stres oldum yaa :S

meraba kızlarr bende bugün yine kaçırdım yaa annem yüzünden kahvaltıda 2 börek yedim okula gidince çoook başım ağrıdı şekerim düştü sanırım sınavada giricektim 1 çikolata yedim eve geldim makarna yedim yarın toparlıyacam artık :/

o zaman senin kacamak günün bugün olsun yarindan itibaren biraz daha dikkat edersin :)

evet canım okulda biraz zor oluyo ama artık 28 inde okulda bitiyo benim için ayarlıyacam artık :) bugün şöyle bi alışverişe çıktım o kadar güzel elbiseler gelmiş ki :) kararlıyım kalçam eriyecek ve ben o elbiselerin içinde daha güzel durucam :))

kızlar selamlar.Çoktandır uğrayamadım malum baya kaynatmışsınız.Bu haftadan itibaren ben de yoğun devam edicem inş.Bitti tadilat,düğün vs.koşturmacalar inş.
Ya ben bu hafta tartılmasam olmaz mıAdet dönemimin 2.günü.Ve hafta sonu ankaraya kaçtım 2 günlüğüne.kuzenin Düğün vardı malum.sürekli hamur ve pide oldu misafirlikte olunca kafana göre de beslenemiysun zaten.ama bir ay sonra tekrar bir düğün var ve ona istesiğim kıyafeti giyeceğim inş.
Bu sabah ballı suyumu içtim ve yarım saat spor yaptım.Sonra da ılık suyumu içtim.1 dilim ekmek,1 kk peynir ve 3 zeytin yedim.Birazdan da çok özlediğim yeşil çayımı içeceğim

birde arkadaslar birsey sorucam
ben yesil cayi falan sekersiz icemiyorum bir türlü normal cayida bu yüzden tatlandirici aldim bu seker hastalari falan kullaniyo ya onlardan
bunu kullanmamda bir sakinca olur mu acaba
bilgisi olan varmi
canım tatlandırıcıları pek tavsiye etmiyorlar dikkat ederen eskisi kadar herkesin elinde değil hücre yapısındaki şekeri bozuyormuş:kullanabiliyorsan doğalına başvur bence.yarım çay kaşığı balla dene mesela.Ya da yanına 2-3 kuru üzüm tüket daha doğal olur

canım haklısın bu hafta havaların da verdiği bi gevşemeyle sanırım aksattık hepimiz ama toparlıycaz.Bi de bu hafta herkes delmiş bi şekilde o yüzden hiç birimizin yüzü yok snaırım fazla girmeye ama kızlar lütfen salmayalım başladık bi işe sonunu da beraber getirelim.
canım biberiye çayının da diğer bitkisel çaylar gibi tüketim için yaş sınırı var benim bildiğim.Bence bir dietisyene danışmadan tüketme bitki çaylarını.Gelişme çağında herhangi bir sorun olmasın.

canım sabah erken saatlere at tüketeceğin ağır kalorili yiyecekleri.Daha kolay yakabilirsin.Ben o şekilde buldum çözümü.Börek vs. sabahları diğer yiyecekleri öğlen tüketiyorum.Soran olunca ya da zorlayan akşamları yiyince rahatsız ediyor beni ve midemi diyorum.Çünkü yalan değil hakikaten vicdan azabı çekiyorum ve midem zorlanıyor.

Kesinlikle onerini dinlicem, tesekkur ederim.. Aksamlari elimden geldigince hafif geciricem, yogurt-corba-salata seklinde.. hadi kizlar hep beraber tekrar siki sarilalim su olaya artik, yaz geliyor, az kaldi..

Kilo bildirimini sanirim bugun ypmamiz gerekiyordu. Sizler yaptiniz mi?

canım dediğim gibi benim bugün reglimin 2.günü.Ve vücudum acayip derecede şiş.O yüzden bu hafta tartılmayacağım ve kilo bildirimi yapmayacağım.Çünkü bu beni hayal kırıklığına uğratabilir.Ama bildirecek arkadaşlar bildirirse bu bizleri gaza getirebilir özellikle verenleri görünce bizlerde ciddiye alıp daha sıkı bir şekilde devam ederiz.

Merhaba kzlar,

Haftasonu benimde kacamakla gecti, aslinda bugun.. Birazcik akarna yedim ve 4 adet biskuvi.. Neyse ahh yemeseydim diye yakinmicam :) yarindan itibaren toparlcam...

Fazla değil canım korkma yakarsın :)

Olsun arada olur öyle takma canım :)

oda var da bir kilo vermis olsam moral olacak :)))

inşaallah :)

Ben de veremedim bu hafta kilo... Isin kotusu Cumartesi gunu annemler geliyorlar yanima ve onlarla birlikte diyet nasil yapicam kara kara dusunmeye basladim.

Kalorili yiyecekleri yersen,sürekli hareket halinde olmaya bak :)

Olmaz üzgünüm canım ama liste hazır boş boş olmaz ki.
Şiş olduğunu biliyoruz sonuçta,fazla kaçırdıkların sorun değil onlar düzenli beslenince gider ama regliyken 2 kilo fazla çıkmak normal yani kilonu bildir lütfen :)

toparlıcaz merak etmeyiiinnn :)
gevşeriz sıkarız kendimizi olur böyle şeyler üzülmeyin lütfen :)
Yüzünüzde olsun kızlar,ne demek ya. kaçamak yapın yazın,kaçırın yazın. nasıl ki düzenli beslendiğimizi yazıyoruz kaçamaklarımızıda yazalımki motivemiz tam olsun :)
Evet lütfen salmayalım :) haftada 1 kez kaçamak olsun o kadar :)

Kilo bildirimini sanirim bugun ypmamiz gerekiyordu. Sizler yaptiniz mi?

11 kişiden kimse kilo bildirimi yapmadı :)

LÜTFEN HERKES; BAŞLANGIÇ KİLO/GEÇEN HAFTA/BU HAFTA/GİDEN(BU HFTA)/HEDEF/SPOR
BİLDİRSİN.

KURALI UNUTMAYALIM; 1 HAFTA BOYUNCA PAYLAŞIM VE KİLO BİLDİRİMİ YAPMAYAN LİSTEDEN ÇIKARTILACAKTIR.

Ayrıca kilo bildirimleri ÖZEL MESAJLA yapılıcak..Lütfen başlığa yazmayın.

Son düzenleme:
arkadaslar merhaba kilo verme isinde benide motive edin yaa (( benide listeye alirmisiniz
bugun itibariyle diyetime basladim ama her an bir yiyecege saldiracakmisim gibi oluyorum zar zor vazgeciyorum ((
24 yasindayim bir yasinda oglum var zorda olsa aksamlari sporumu yapacagim
dogumumdan önce 47 kilodan 65e cikmistim ama spor+diyetle 13 kilo vermistim 1-2 ayda
ve 52le hamile kalip 69la dogum yaptim ve suan malesefki 65te takili kaldim yaa
iki aydir bir sürü diyete basladim aksamina bitirdim aksami bile degil öglen vakti bitirdim ( bu zamana kadar en uzun süren su anki diyetim :)))

Son düzenleme:
Ya benim daha ozel mesaj atma hakkim yok oyuzden bugun burdan yazicam, haftaya ozelden yazabilirim sanirim :)

Baslangic kilom : 67,5
Gecen hafta : 59,8
Bu hafta: 58,6
Verilen kilo : 1,2 (aslinda kilo vermedim, rejimimi bozup cozutmustum, 58,6 kilodan birden 59,8'e ciktim, simdi tekrar eski kiloma geri dondum )

Hedef kilo: 54

Spor : 3,5 km yuruyus sadece.. Sporu arttirmam lazim..

Olmaz üzgünüm canım ama liste hazır boş boş olmaz ki.
Şiş olduğunu biliyoruz sonuçta,fazla kaçırdıkların sorun değil onlar düzenli beslenince gider ama regliyken 2 kilo fazla çıkmak normal yani kilonu bildir lütfen :)
canım dediğim gibi kendi moralimi bozup iyice salmamak için bu hafta kilo bildirimi yapmayacağım.Gerekli mazeret olmuyor mu şeker senin için:)Moralim bozulsa ve bütün hafta salsam pek mutlu olmayacağım çünkü.Bu haftalık benim bilgilerimi boş bırakıver haftaya söz daha iyi bir sonuçla bildirim yapacağım arkadaşım.
Bu arada sabah arada 1 bardk nescafe.Öğlenliyin 1,5 dilim ekmek,2 porsiyon et ve salata.Arada 1 tost.Akşama da başarabilirsem sadece çorba ve tavuk yiyeceğim.

kızlar ben çıkıyorum.Yarın görüşürüz tekrar.çok iyi bakın kendinize.Az kalorili ve bol hareketli günler

KIZLAR HERKESE GÜNAYDIN.
Dün akşam 2 dilim ekmek ve 1 porsiyon tavuk yedim.Gece de 2 meyve ve 1 bardak süt içip yattım.Bu sabah spor yapamadım çünkü uyanamadımAma ballı suyumu ve ılık suyumu içtikten sonra 1 2 kk peynir,1 dilim ekmek ve bol salata,domates yedim.Birazdan da ara olarak 3 kayısı,10 finduk var.İsteyen varsa uzatabilirim.

slmmmmm size 22 nisanda yazmıştım zayıflamak istiyorum 67 kiloyum 55 olcam diye şuan 63 kiloyum
diyet yaptım,3 gündürde yürüyüş yapıyorum tempolu sahuna eşofmanla
pilatesede başladım 3 gündür ama malzemem yok şuana kadar malzemesizleri yaptım dün netten 70 liraya tüm pilates setini sipariş ettim çok kısa sürecek 55 e düşmem çok mutluyumm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…