• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

2 kilo gitmişti ama tartılmaya korkuyorum valla:))adet dnemi biraz düzensiz beslendim bu hafta tartılmadım o yüzden:)))

Kilo aldığını sanmıyorum canım.
düzensiz beslensek bile,eski düzene döndüğümüz için vücut ilk önce o düzensiz beslendiklerimizi atıyo,regl dönemindeki ödemide..korkmana gerek yok bence,inşaallahda öyledir.

Kahvaltı: yarım simit
1 kupa yeşil çay

şimdide suyumu içiyorum..

Canım sen ne istiyosun ya:27:
42 kilo falanmıydın,60 gayet iyi ya
hele resimdeki sensen süper bi fiziğin var.
Hadi 5-6 kilo vermek istemen doğalda yeniden 42 kilomu olucaksın?
ayrıca o sınıfındaki aptallar kilolu görmemişler..seninle dalga geçiceklerine,mercimek beyinlerini çalıştırmaya baksınlar.O minicik 2 gram beyinlerini başkalarının kusurlarıyla dalga geçerek yok ediyolar zaten..onlar baya zayıf sanırım.. karakter olarak diyorum yani.:66: hadi kilo bişey değil ağzını tutarsın verilirde,onlar ağzını tutarak bu zayıf karakterlerini nasıl doğrultucaklar,merak konusu.:27::27: karaktersizlik beyinlerini kemirmiş.:64::64: çok sinirlendim ya bak şimdi ! hiç takma hiiiçççç:16:
ayrıca su,kilo vermek için çok önemli..ben bi saat bile susuz kalsam boğazım kuruyo..çok kötü oluyorum..her zaman yanımda suyum vardır..hemde büyük uzun bardaklarda içerim..Allahım kimseyi susuz,aç bırakmasın..Dermansız dert vermesin..

evet 42 kiloydum :) fotoğraftakide benim :) boyum küçük olduğundan çok fark görünmüyo :) ama 42 olmak istemiyorum 47 hedef ama 50 olsam yeter bana :) göbeğim ve kalçalarım erisin yeterli :) kalçam biraz fazla geniş boyuma göre :(

kahvaltı : 1 kase nesfit
ara: kraker. yarım lt su
öğlen daha bişey yiyemedim çıldırdım zaten evde babamla annem sürekli fast food şeyler yedirmeye çalışıyo çorba istedim annemde onu çok yağlı yapmış yiyemedim dayanamadım elim ayağım titremeye başladı 2 dilim kek yedim :( bi saat sonra falan çok az bişeler atıştırırım akşamada nesfit yiyecem yine :)

kızlar kahvaltımı yazıyorum sabah ılık 2 bardak su 20 dakkika çalışma çay az şekerli kibrit kutusu peynir maydonoz salatalık domate bi tatlı kaşıgıda dut pekmezi kansızlık problemim varda 1 dilim k.ekmegi arada 3 çilek öglen 2 k.ekmegi domates biber beşibiyerde çayı

ben geldim herkese selamlar
sabah koca bir bardak ilik balli limonlu su
iki sosis:17: (izgarada)
iki bardak cay bir dilimden biraz az siyah ekmek
bir kk peynir biraz domates salatalik
öglen henüz yemedim nesfit yemegi düsünüyorum

Herkese selam :)
Sabah: yarım simit
bi kupa yeşil çay

Ara: yok

Öğlen: 1 yumurtadan yapılmış omlet..çok az zeytinyağlı + 1 dilim kepek ekmeği + 1-2 yudum çay :)

evet 42 kiloydum :) fotoğraftakide benim :) boyum küçük olduğundan çok fark görünmüyo :) ama 42 olmak istemiyorum 47 hedef ama 50 olsam yeter bana :) göbeğim ve kalçalarım erisin yeterli :) kalçam biraz fazla geniş boyuma göre :(

Hayırlısı :)

kahvaltı : 1 kase nesfit
ara: kraker. yarım lt su
öğlen daha bişey yiyemedim çıldırdım zaten evde babamla annem sürekli fast food şeyler yedirmeye çalışıyo çorba istedim annemde onu çok yağlı yapmış yiyemedim dayanamadım elim ayağım titremeye başladı 2 dilim kek yedim :( bi saat sonra falan çok az bişeler atıştırırım akşamada nesfit yiyecem yine :)

Krakere fazla güvenme içinde tuz var çünkü :)
Kekin tanesi 300 kalori. tabi içinde çikolata parçacıkları vs. kalori miktari değişiyo.

kızlar kahvaltımı yazıyorum sabah ılık 2 bardak su 20 dakkika çalışma çay az şekerli kibrit kutusu peynir maydonoz salatalık domate bi tatlı kaşıgıda dut pekmezi kansızlık problemim varda 1 dilim k.ekmegi arada 3 çilek öglen 2 k.ekmegi domates biber beşibiyerde çayı

Canım menüne bayıldım,çok güzel beslenmişsin kocaman bi bravo + alkış.:16::16:
arada 3 çilek az yalnız 5 çilekte yiyebilirsin :)

ben geldim herkese selamlar
sabah koca bir bardak ilik balli limonlu su
iki sosis:17: (izgarada)
iki bardak cay bir dilimden biraz az siyah ekmek
bir kk peynir biraz domates salatalik
öglen henüz yemedim nesfit yemegi düsünüyorum

Hoşgeldiin :)
canım balla limon tadı güzel oluyomu..sirkeli+ballı suyu biliyorum..limonlu suyuda..
ballı limon nasıl oluyo? tadı falan? işe yaradımı ?
ızgaradaymış arada olsun öyle sosisdi,sucukdu :)
menünü beğendim canım afiyet olsun :)

canim esimle kahvalti yapmak zorunda oldugum icin menüyü güzel tutmak zorundayim
ben bir bardaya bir cay kasiginin ucu kadar koyuyorum yani cay kasiginin yarisinin yarisi diyelim metobolizmayi hizlandiriyo diye duydum ac karnina icilirken balin cok fazla tati olmuyo kötü degil yani
bir kere dene istersen

birde arkadaslar birsey sorucam
ben yesil cayi falan sekersiz icemiyorum bir türlü normal cayida bu yüzden tatlandirici aldim bu seker hastalari falan kullaniyo ya onlardan
bunu kullanmamda bir sakinca olur mu acaba
bilgisi olan varmi

ben yesil cayi falan sekersiz icemiyorum bir türlü normal cayida bu yüzden tatlandirici aldim bu seker hastalari falan kullaniyo ya onlardan
bilgisi olan varmi

selam kızlar ;

Canım bildiğim kadarıyla olmuyor.Ama sen yeşil çayın içine 1 çay kaşığı bal koy yada ne bilim ekşi seviyorsan limon sık.İkiside faydalı şeker zararlı.

canim esimle kahvalti yapmak zorunda oldugum icin menüyü güzel tutmak zorundayim
ben bir bardaya bir cay kasiginin ucu kadar koyuyorum yani cay kasiginin yarisinin yarisi diyelim metobolizmayi hizlandiriyo diye duydum ac karnina icilirken balin cok fazla tati olmuyo kötü degil yani
bir kere dene istersen
Evet metabolizmayı hızlandırdığını bende duydum ama ballı limon diyince şaşırdım :)
denicem inş. sağol canım
bilgisi olan varmi

bi çay kaşığı bal koy canım birazda limon sık,zorda olsa iç bence
ben bi kaç gündür aksatıyorum yeşil çay içmeyi
bugün kahvaltıda içtim oh be diyorum.
normal çayın hiçbi faydası yok,alışkanlıklarımı kırmaya çalışıyorum.

aslinda benim baska bitki cayim var daha dogrusu 4-5 bitkinin birlesiminden olusan bi cay onun tadi güzel sekersizde iciyorum ama yarari oluyo mu bi bilgim yok :)
bitkileri bi arastirayim bari ne ise yariyolar

Merhaba kizlar,

Daha yeni zaman buluyorum buraya girmek icin.. 3 gundur duzenli yemeye basladim. Bugun balik gunumdu.. Oglen yemeklerini de corba ve salatayla tamamliyorum.. Umarim istedigimiz kilolara ulasiriz..

Selam arkadaslar
acıkcası hiç yazmak gelmıyor içimden..
çünkü sohbet edicek kımse olmuyor..ne bılıyım tam olarak sıcak bı ortam olusturamadık..
12 kısı var zaten..yenı gelenlerden ugramayanlarda var ..
Kılo bıldırım lıstesını hazırladım,o problem degıl sadece doldurmak kaldı ama bende hıc sevk kalmadı..
Lutfen ugramayacaklar buradan bıldırsın ona gore lısteden cıkartayım,lıstede kalmak ıstıyorsanızda ugrayın ya..
Kuralı bılıyorsunuz,1 hafta paylasım yapmayan vede kılosunu bıldırmeyen lısteden cıkartılacak...
Neyse,sadece menu paylasırım,kilo bildirimi yapanlarıda yazar yayınlarım,gönüllü olduğum gibi
ama sık sık ugramayacagım.

kızlar dün sabah ögle çok iyi idi ama akşam yemekli misafir gelince iş degişti akşam fazla kaçırmışım o yüzden bugünü meyve ile geçiştiricem çünkü yarında gün var allah bana azım versin nefsime hakim olmayı ögreniyim neyse şimdi spor yarıcam en az yarım saat yapıcam eliptik denen aletle çok işe yarıyo ama çok zor oluyo:49:

Selam arkadaslar
acıkcası hiç yazmak gelmıyor içimden..
çünkü sohbet edicek kımse olmuyor..ne bılıyım tam olarak sıcak bı ortam olusturamadık..
12 kısı var zaten..yenı gelenlerden ugramayanlarda var ..
Kılo bıldırım lıstesını hazırladım,o problem degıl sadece doldurmak kaldı ama bende hıc sevk kalmadı..
Lutfen ugramayacaklar buradan bıldırsın ona gore lısteden cıkartayım,lıstede kalmak ıstıyorsanızda ugrayın ya..
Kuralı bılıyorsunuz,1 hafta paylasım yapmayan vede kılosunu bıldırmeyen lısteden cıkartılacak...
Neyse,sadece menu paylasırım,kilo bildirimi yapanlarıda yazar yayınlarım,gönüllü olduğum gibi
ama sık sık ugramayacagım.
çok çabuk pes etmişsin be arkadaşım arkadaşlık kolay kurulmaz ayrıca biraz emek lazım sabırlı ol yeni insanlarda gelecektir sen akşamları geliyosun sanırım bende gündüz olsun yinede okuyup yorumlaya biliriz demi yani:54::54::54::54::54:

:3::3::3::3:bu arada yazmayı unuttum hepinize güüünaaaayydddıııınnnnnnn unutmayın bereber bi yola çıktık fire verebiliriz ama yeni üyelerde gelip katılabilir dimi:3:

sabah 25 dakika spor beş tane çilek ogluşum çorba istedi bende eşlik ediyim dedim küçük kase mercimek çorbası bi dilim kepek ekmegi bol bol su içtim

Back