çok çabuk pes etmişsin be arkadaşım arkadaşlık kolay kurulmaz ayrıca biraz emek lazım sabırlı ol yeni insanlarda gelecektir sen akşamları geliyosun sanırım bende gündüz olsun yinede okuyup yorumlaya biliriz demi yani
çok geç uyandım o yüzden bugün öğlen yemeği yemeyeceğim :) kahvaltımı nesfitle yaptım :) 3 gibi bi ara öğün olarak meyve yiyeceğim :) akşam düşüncez artık :)
Melyqe cim senin boyun kac merak ettim?? Hedef kilon 47 olunca, boyunu merak ettim..
Sabah: 1 dilim maydanozlu omlet
yarım dilim beyaz ekmek
Öğlen:3 avuç çekirdek,4-5 çizi-2 bardak gazoz
Ara:4-5 biskrem-1 kupa yeşilçay,1 antepfıstıklı max
Akşama sadece salata :)
pes ettigim nerden çıktı be arkadaşım
arkadaşlığın kolay kurulmayacağını çok iyi biliyorum ayrıca çokta sabırlı bi insanım
emekte veriyorum bu başlığa.Burda konumuz arkadaşlığın nasıl kurulduğu değil
sen gündüz,ben akşamda değil konumuz..ben öğlende sabahta giriyorum yazıyorum ama genelde kimse olmuyo,
evet sonra giren yorumlayabilir ama başlığın amacı bu değil.
sürekli kimse olmayınca bende daha nadir ugrayacağımı belirttim,yani benim yazdıklarımla bu söylediklerin alakasız,neyse salla
öyle yada böyle ben burdayım bi yere gittigim yok yanlış anlama,yanlış anlaşılmasın yani.
bak canım dondurma çekti şimdi :)
daha yeni bi topik burası :) biraz daha zaman geçince paylaşımlar artar bence canım
ehehe ye bi top light dondurma :) komşumuzun,kocasının yiğeni geldi,biz bahçede otururken almış öyle max
yemicem dedikçe ısrar ettiler,naz yapmış gibi olmamak için yedim,erimişti zaten
ayrıca hiç sevmem antepfıstıklı :) hatır için işte..normalde ısrarları geri çeviririm.
evet yeni bi topik,zaman geçince paylaşımlar ve kişi sayısı artar biliyorum
ama nadir giricemi belirttim
kızlar aranızda biberiye çayı kullanan varmı bunun bi karışımı vardı sadece biberiye değildi birazdan araştırıp paylaşıcam yağ eritici etkisi vardı deneyeceğim bakalım.tartıda bazulmuş napıcam bilmiyorum yenisi alıcam artık :/
peki canım sen bilirsin :) bende dün azıcık dondurma yedim :)
bugün kahvaltı : 2 börek 1 çay :/
dayanamadım burnuma dayadılar resmen neyse diğer öğünlerde dengeliyeceğim :)
hmm peki o zaman canım yeşil çay içerim ama öyle düzenli değil bundan sonra düzenli içmeye gayret ederim :)Herkese hayırlı akşamlar
hafta sonu cozuttum :) çekirdekti,büsküviydi yiyorum ama yemek yemedim
neyse yarın iyi bi toparlanıcam inş. yesem bile yürüyüşle telafi ediyorum
Melike: Canım ben biberiye kullanmadım o konuda yorum yapamıcam ama yeşil çay
herşeye deva gibi bişey. Çok yararlı..ben demleyip günde 2-3 kupa içiyorum bu aralar
pek içemiyorum vaktim olmuyo ama bence yeşil çay iç. Hem kansere karşı koruyo,hem metabolizmayı çalıştırıp kilo verilmesine yardımcı oluyo..
evet aklımda kalınca olmuyo :)
ben bılırım tabıııı :)
Olsun canım amaann arada yicezki gücümüz olsun hiç üzülme
bi şekilde dengelenir,aklında kalıcağına midende kalsıngerçi sindiriliyo ama olsun
Merhaba kzlar,
Haftasonu benimde kacamakla gecti, aslinda bugun.. Birazcik akarna yedim ve 4 adet biskuvi.. Neyse ahh yemeseydim diye yakinmicam :) yarindan itibaren toparlcam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?