Tecrübe ve deneyimlerimizle her türden zayıflamaya var mısınız ?Serbest Kürsi

Herkese gunaydinn :)

Evet dediginiz gibi topik cok sessiz... Ben de gun icinde ara ara bakiyorum ama kimse bisi yazmayinca benim de icimden bisiler paylasmak gelmiyor, ben de sayfayi kapatip diger topiklerde yazilanlari okumakla geciriyorum zamanimi :) Birbirmizi motive etmek, destek olmak icin daha aktif olmamiz gerektigini dusunuyorum, Yoksa amacina uymamis olur topik.. Neyse bundan sonra toparlanicaz insallah :)

Hepinize mutlu haftasonlari, tabi az kalorili olmasina dikkat edin..

Bu arada dune gore 200 gr daha verdim :) DAha kahvaltimi yapmadim, cok aciktim, kahvalti yapmaya gidiyorum.. Gorusuruz kizlar..

pes ettigim nerden çıktı be arkadaşım
arkadaşlığın kolay kurulmayacağını çok iyi biliyorum ayrıca çokta sabırlı bi insanım
emekte veriyorum bu başlığa.Burda konumuz arkadaşlığın nasıl kurulduğu değil
sen gündüz,ben akşamda değil konumuz..ben öğlende sabahta giriyorum yazıyorum ama genelde kimse olmuyo,
evet sonra giren yorumlayabilir ama başlığın amacı bu değil.
sürekli kimse olmayınca bende daha nadir ugrayacağımı belirttim,yani benim yazdıklarımla bu söylediklerin alakasız,neyse salla
öyle yada böyle ben burdayım bi yere gittigim yok yanlış anlama,yanlış anlaşılmasın yani.

çok geç uyandım o yüzden bugün öğlen yemeği yemeyeceğim :) kahvaltımı nesfitle yaptım :) 3 gibi bi ara öğün olarak meyve yiyeceğim :) akşam düşüncez artık :)

çok geç uyandım o yüzden bugün öğlen yemeği yemeyeceğim :) kahvaltımı nesfitle yaptım :) 3 gibi bi ara öğün olarak meyve yiyeceğim :) akşam düşüncez artık :)

Melyqe cim senin boyun kac merak ettim?? Hedef kilon 47 olunca, boyunu merak ettim..

Sabah: 1 dilim maydanozlu omlet
yarım dilim beyaz ekmek

Öğlen:3 avuç çekirdek,4-5 çizi-2 bardak gazoz

Ara:4-5 biskrem-1 kupa yeşilçay,1 antepfıstıklı max

Akşama sadece salata :)

daha yeni bi topik burası :) biraz daha zaman geçince paylaşımlar artar bence canım

bak canım dondurma çekti şimdi :)

ehehe ye bi top light dondurma :) komşumuzun,kocasının yiğeni geldi,biz bahçede otururken almış öyle max
yemicem dedikçe ısrar ettiler,naz yapmış gibi olmamak için yedim,erimişti zaten
ayrıca hiç sevmem antepfıstıklı :) hatır için işte..normalde ısrarları geri çeviririm.

daha yeni bi topik burası :) biraz daha zaman geçince paylaşımlar artar bence canım

evet yeni bi topik,zaman geçince paylaşımlar ve kişi sayısı artar biliyorum
ama nadir giricemi belirttim

Son düzenleme:

peki canım sen bilirsin :) bende dün azıcık dondurma yedim :)

bugün kahvaltı : 2 börek 1 çay :/
dayanamadım burnuma dayadılar resmen neyse diğer öğünlerde dengeliyeceğim :)

kızlar aranızda biberiye çayı kullanan varmı bunun bi karışımı vardı sadece biberiye değildi birazdan araştırıp paylaşıcam yağ eritici etkisi vardı deneyeceğim bakalım.tartıda bazulmuş napıcam bilmiyorum yenisi alıcam artık :/

Herkese hayırlı akşamlar
hafta sonu cozuttum :) çekirdekti,büsküviydi yiyorum ama yemek yemedim
neyse yarın iyi bi toparlanıcam inş. yesem bile yürüyüşle telafi ediyorum

Melike: Canım ben biberiye kullanmadım o konuda yorum yapamıcam ama yeşil çay
herşeye deva gibi bişey. Çok yararlı..ben demleyip günde 2-3 kupa içiyorum bu aralar
pek içemiyorum vaktim olmuyo ama bence yeşil çay iç. Hem kansere karşı koruyo,hem metabolizmayı çalıştırıp kilo verilmesine yardımcı oluyo..

biberiyenin yağ yakımında etkısı buyuk karısımı ise mate yesılcay funda yapraği

peki canım sen bilirsin :) bende dün azıcık dondurma yedim :)

bugün kahvaltı : 2 börek 1 çay :/
dayanamadım burnuma dayadılar resmen neyse diğer öğünlerde dengeliyeceğim :)

ben bılırım tabıııı :)

Olsun canım amaann arada yicezki gücümüz olsun hiç üzülme
bi şekilde dengelenir,aklında kalıcağına midende kalsın gerçi sindiriliyo ama olsun

Merhaba kzlar,

Haftasonu benimde kacamakla gecti, aslinda bugun.. Birazcik akarna yedim ve 4 adet biskuvi.. Neyse ahh yemeseydim diye yakinmicam :) yarindan itibaren toparlcam...

hmm peki o zaman canım yeşil çay içerim ama öyle düzenli değil bundan sonra düzenli içmeye gayret ederim :)

ben bılırım tabıııı :)

Olsun canım amaann arada yicezki gücümüz olsun hiç üzülme
bi şekilde dengelenir,aklında kalıcağına midende kalsın gerçi sindiriliyo ama olsun
evet aklımda kalınca olmuyo :)
Merhaba kzlar,

Haftasonu benimde kacamakla gecti, aslinda bugun.. Birazcik akarna yedim ve 4 adet biskuvi.. Neyse ahh yemeseydim diye yakinmicam :) yarindan itibaren toparlcam...

toparlanır canım :) alacağımız yağları düşünelim :)

herkese merhabalar bugün kimse gelmemis
bende hafta sonu ve olamiyorum arkadaslar kusura bakmayin
bugün kahvalti yapmadim henüz nesfit yicem
yarin tartilma günü ama ben kilo vermedim gibime geliyo
hafta sonu bende cozutanlardanim :)
cumartesi mangal vardi kahvalti yapmadim o yüzden öglen mangal yedik aksama da nesfit le gecistirdim
pazar sabah 3 gözleme :)))))
güya aksama yemicektim ama kayinvaldemlere gittik patates kizartmasi vardi
5-6 catal yedim
yarinda hala 77 i görücem tarida ins 78 olmamisimdir :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…